Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што да се критикуваат играчите. На нив господ толку им дал и тие не се криви што некој без мозок ги донел во Јуве. Тие не можат да одиграат подобро од она што го поседуваат:toe:. Кривците за ова што ни се случува се знае кој се, тие што замислуваат дека Јуве е факултет па подготвуваат проект. Море мамицата нивна, крв да серат.

Мартинез беше принудно решение,добро ја разбрануваше противничката одбрана константно цела вечер,но не дојде до позиција да материјализира.....човекот не е јувематеријал-но за вечерва нема што да го обвиниме
судијата имаше голем удел во текот на натпреварот
Па тоа сакам и јас да им го кажам на тие што плукаат по Мартинез. Јуве ќе изгуби, и ајде напаѓачот бил крив, леле.
Никаде не го споредив со Кваљарела или Дел Пиеро или били кој, кажав дека денеска нема што да плукате по него, идам на форум и читам Амаури=Матинез, тоа е тоа.

Безразлика, незнам што да очекувам деновиве што ќе се случи, едноставно изгубив сите надежи што ми беа.

Ништо не коментирам во голем стрез сум ДелНери, Марота потпишетија оставката што побрзо го уништивте клубот

Кога ќе помислам што не чека во среда ... подобро и да не мислам :pos:

Незнам до кај ке стасаме со вакви дрва неделкани...... Па поарно НЕДВЕТ да дојде од трибините 100 пати ке изигра по убаво цццц... нз живците си ги кинеме секоја утакмица ете Матри не го пуштале од катаниа, сеа па Клосе од Бајерн,.... нз више каде да се обратам :@@@@@

Мора лев бек да се донесе, кога го примија вториот гол Киело покриваше онаму каде што требеше да биде Гросо, зато толкава дупка имаше на средина.:toe:

Незнам до кај ке стасаме со вакви дрва неделкани...... Па поарно НЕДВЕТ да дојде од трибините 100 пати ке изигра по убаво цццц... нз живците си ги кинеме секоја утакмица ете Матри не го пуштале од катаниа, сеа па Клосе од Бајерн,.... нз више каде да се обратам :@@@@@
НЕДВЕД
КАЉАРИ
БАЕРН

:pipi:

^^ :pos:
Чисто онака информативно .. пошо ми го скратија животот овие и не вреди да се прави повеке муабет на таа тема. Да се донесе бек, напад, да се продаде тој, друг, трет .... преко ку*ац више, само зборови а никаде дела !!

^^ :pos:
Чисто онака информативно .. пошо ми го скратија животот овие и не вреди да се прави повеке муабет на таа тема. Да се донесе бек, напад, да се продаде тој, друг, трет .... преко ку*ац више, само зборови а никаде дела !!

Така е ама шо да се прави веќе ние неможеме ништо хахаха освен ни останува да се смееме коо јуткави и ментално пореметени/// ако не купат ништо сеа џабе ние... место у LS :nesum:

Извини брат ама ова на потпис ќе оди кај мене :)

Ајде ке биде,али све во свое време.Него како што разбрав сте дале 12 мил за оној Мартинез? :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom