С
сашенко
Гостин
Во текстот исто така пишува дека Интер нуди 10 милиони плус Биабиани, а Сампдорија бара 25 милиони евра.
Знам италијански само колку да преведам наслов

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во текстот исто така пишува дека Интер нуди 10 милиони плус Биабиани, а Сампдорија бара 25 милиони евра.
Многу несватливи работи се прават али ајде да не се мешаме во работата на управата. Во ситуација кога очајно ни требаат бекови, кога опасно фура по двете страни ние зимаме централен одбрандбен а во клубот веќе имаме 4 такви. Буквално сите навивачи на ЈУВЕ се сложуваат дека во овој рок треба да се земе барем еден бек (по можност 2 али тоа тешко) и еден напаѓач и за сето тоа нема да биде потребна некоја си голема сума, изгледа само нашава управа има проблеми со видот, да им купиме очила подобро да гледаат. Викаме сме немале пари, па милан со 6 милиони ги доведе Емануелсон, Касано и Ван Бомел.
Абе да,ама Галијани сега да изјави вакво нешто(дури и да е од тактички причини)секој ќе му верува затоа што веќе донесе 3 играчи зимава и реално е веќе да го затвори пазарот,а Марота го донесе само Барзагљи за пола милион и изјавува дека пазарот е затворен........не иде само полошо си прави.Не знам оти, ама имам некој добар feeling дека Марота му краде финти на Галијани кога вели дека меркатото за нас е завршен и речиси сигурен сум дека до крај земаме уште некој играч![]()
Детево ке ја владее Европа,потсеќа на Кака во најдобрите денови во Милан......ајде што поскоро да земе ита. државјанство и да видиме официјално дека потпишалLucas Piazon - A Gift To Juventus and Calcio-Нешто за Лукас.