Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Толку ниско пагаат пак ке кажам не верувам во овие информации плус неможат ни еден зиглер да го купат кога за Кришито немаше место викаа слаб е сега сите го бараат.Кога се враќа Де Чеље и Ринаудо?

Аштон Качер во февруари а Ринаудо 22 коло, не е тоа следното коло?

Ха ,блазе си ви, се нервирате само со Струмичанецот,ние се нервираме со пола екипа :pos2: .Туку ајде една трампа Струмичанецот-Амаури ,може? Слична плата имаат,двајцата се дрва...никој не губи...:toe:

Оуу не фала брат,подобро ке си кинам нерви со Пандев,него да го гледам оној карикатурата :pos:.Ме интересира колку време нема дадено гол Амаури?

Красич мора да одмори и јас се согласувам со тоа.Ова време му бил одморот во москва кога играл што значи дека немал одмор цела година поради светското првенство и после одма во јуве почна сезоната и он продолжи да игра.Ке биде тешко против рома без него ама мора да му се даде одмор.Мартинез и Пепе нека играат а можеше и ланзафаме тука да начека шанса ама отиде детето:toe:

Оуу не фала брат,подобро ке си кинам нерви со Пандев,него да го гледам оној карикатурата :pos:.Ме интересира колку време нема дадено гол Амаури?

Никој не знај, има археолошки сознанија дека последниот го дал на дербито меѓу Бедрок Јунајтед и ЊуОлд Палеонтолитос само сеуште не е потврдено.

Красич мора да одмори и јас се согласувам со тоа.Ова време му бил одморот во москва кога играл што значи дека немал одмор цела година поради светското првенство и после одма во јуве почна сезоната и он продолжи да игра.Ке биде тешко против рома без него ама мора да му се даде одмор.Мартинез и Пепе нека играат а можеше и ланзафаме тука да начека шанса ама отиде детето:toe:
Освен ако го вратат пак од Бреша :pos: п.с. Абе Роберто Росети не сум го видел оваа сезона да суди или не суди веќе?

Моја желба за нападот идната сезона е Нејмар ... чудо од играч навистина е многу добар нека дадат малце повеќе пари нека вложат за да имаат добар тим ... замислете го само овој тандем за во иднина Нејмар и Лукаку :vozbud: сон

Недвед изјави дека се бара напаѓач ,читам дека се бара клуб за Легротаље,место него улетува Барзаљи а со парите од трансферот на Легротаље,(4-5 мил.?) ќе се земе напаѓачот на Фрајбург,Папис Сисе,моментално водечки стрелец во бундес лига,во 170 утакмици има дадено 71 гол,така нешто,претходно играл во Мец.

Гледав многу утакмици на Фрајбург сезонава и можам да кажам дека играчот ме воодушеви. Добра игра со глава, јак шут, доста брз, многу добар играч, само незнам колку ќе успееме да го доведеме. Еве интер се засили со Пацини, за милан да не зборуваме, потрошија 6 милиони а во своите редови ги имаат Касано, Ван Бомел и Емануелсон, а што правиме ние. Бек мора да доведат и напаѓач, доволно би било тоа. Има уште малку време од трансфер маркетот и треба да се реагира веќе.

Баш сега гледам полуфиналето на Азискиот куп Ј.Кореја-Јапонија и го пратев Јуто Нагатомо, левиот бек на Јапонија. Игра за Чезена, едно време го поврзуваа со нас и пријатно ме изненади. Многу брз, добар цетаршут, добро игра со топка и е борбен. Не би било лошо да го купиме, било како прва опција или пак како резерва доколку се решат на лето да донесат некој WC бек.

Баш сега гледам полуфиналето на Азискиот куп Ј.Кореја-Јапонија и го пратев Јуто Нагатомо, левиот бек на Јапонија. Игра за Чезена, едно време го поврзуваа со нас и пријатно ме изненади. Многу брз, добар цетаршут, добро игра со топка и е борбен. Не би било лошо да го купиме, било како прва опција или пак како резерва доколку се решат на лето да донесат некој WC бек.

Истото сакав да го пишам и јас, потполно се сложувам со тебе. Многу е борбен а и мислам дека добро би се вклопил во Јувентус.

Гледај го моримото . играчот кој го викаат азискиот роналдо игра за Катанија детето е класа а е само 21 год

Кога стасаја интер да го земет на Пацини бре:nesum:
Нека го продадат Легро и нека го земат тој напаѓачот ако веќе решиле напаѓачи да земет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom