Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
@HULK

јао друже дај не зезај имаш напишано пази:

Ако денес на оваа игра не виде залагање не знам кога имало,момците се посраа од трчање , едно е да кажеш толку е работата не иде треба засилување а друго е да кажеш дека не се залагале,изгинаа на терен доле...а ти велиш апсолутно никакво залагање... :(

Кажи ми кој се залагаше ајде. Не дојдовме до голот до 90 минута и ми збориш за некакво си залагање. Маркизио не го ни видов, истово важи и за Аквилани. Изгинале на теренот а играта рамна на 0. Освен Киело Пепе и Сисоко никој друг не даде ни 60% од себе.

Не играш менаџер освести се.
Кажи ми дали е реално по тебе пред Јуве да бидат екипи ко Лацио и Наполи?! Лацио до лани се бореше за опстанок (значи имале далеку полоша сезона од нашата очајна), а Наполи пола своја историја играле во Серија Б и Серија Ц (значи тука паѓаат во вода муабетите дека го плаќаме цехот на играње во Серија Б).

Проектот за оваа година е да се постават темели на екипата. Целта е место во ЛШ. Според бодовите не сме далеку од таму: Наполи ни бега 5 поени, Рома 3, Лацио 2. Сезоната не е завршена, има уште цела полусезона. Ако можеше Рома од вториот дел на таблета во првиот дел од минатата сезоната да стигне да им одлучува 1 натпревар за Скудето, не гледам причина зошто ние да не можеме да анулираме негатива од 5 поени во 17 натпревари.

Кажи ми кој се залагаше ајде. Не дојдовме до голот до 90 минута и ми збориш за некакво си залагање. Маркизио не го ни видов, истово важи и за Аквилани. Изгинале на теренот а играта рамна на 0. Освен Киело Пепе и Сисоко никој друг не даде ни 60% од себе.

Bonucci man of the match!

Добро, го виде ли некој од вас теренот на што личеше? Со Амаури во напад толку е, не знам што тука расправате за џабе. Штета што не влезе Мартинез порано бидејќи се гледа дека дечкото ЗНАЕ! На наредната се враќа и Мело па ќе влезе таман место Сисоко (не се бројат згрешените пасови од него денеска).

Наредната утакмица од Серија А е против Удинезе во Торино. Удинезе денес изигра фантастична утакмица и ги згази гнасните. Ќе биде заебано.

Bonucci man of the match!

Добро, го виде ли некој од вас теренот на што личеше? Со Амаури во напад толку е, не знам што тука расправате за џабе. Штета што не влезе Мартинез порано бидејќи се гледа дека дечкото ЗНАЕ! На наредната се враќа и Мело па ќе влезе таман место Сисоко (не се бројат згрешените пасови од него денеска).

E да го заборавив и него. Ајде ќе видиме наредната со Удинезе играме. Ваљда и тука ќе се задоволуваме со нерешено. :toe:

--- надополнето ---

Проектот за оваа година е да се постават темели на екипата. Целта е место во ЛШ. Според бодовите не сме далеку од таму: Наполи ни бега 5 поени, Рома 3, Лацио 2. Сезоната не е завршена, има уште цела полусезона. Ако можеше Рома од вториот дел на таблета во првиот дел од минатата сезоната да стигне да им одлучува 1 натпревар за Скудето, не гледам причина зошто ние да не можеме да анулираме негатива од 5 поени во 17 натпревари.

Да да многу цврсти темели имаме, се гледа тоа. За тебе незнам но мене играва не ми влева никаква надеж дека би успеале да обезбедиме место во ЛШ.

Кажи ми дали е реално по тебе пред Јуве да бидат екипи ко Лацио и Наполи?! Лацио до лани се бореше за опстанок (значи имале далеку полоша сезона од нашата очајна), а Наполи пола своја историја играле во Серија Б и Серија Ц (значи тука паѓаат во вода муабетите дека го плаќаме цехот на играње во Серија Б).

Го плаѓаме цехот од Секо и Блан ,4 години ,150 милиони потрошени за ништо,и после тоа ти сакаш одма да се бориме за скудето,ти реков тоа само на менаџер,ја мислам дека правилно постави што Марота зема 12 играчи ,да поставиме основа пошто мораше да се менува,после тоа лани мораше да се менува од корен,плус колку повредени играчи имаме,кажи кој да даде гол ,Амаури,Пепе?се виде Дел Пиеро кога влезе колку беше подобра играта во нападот,за жал имаше 100% шанса но и он греши,не му замерувам за тоа а Лацио имаа одлична сезона и секој клуб има добри сезони ,лани Сампдорија со Дел Нери беа 4-то сеа се 10-ти а Наполи не се за потценување ,они не земаа 12 играчи.

Го плаѓаме цехот од Секо и Блан ,4 години ,150 милиони потрошени за ништо,и после тоа ти сакаш одма да се бориме за скудето,ти реков тоа само на менаџер,ја мислам дека правилно постави што Марота зема 12 играчи ,да поставиме основа пошто мораше да се менува,после тоа лани мораше да се менува од корен,плус колку повредени играчи имаме,кажи кој да даде гол ,Амаури,Пепе?се виде Дел Пиеро кога влезе колку беше подобра играта во нападот,за жал имаше 100% шанса но и он греши,не му замерувам за тоа а Лацио имаа одлична сезона и секој клуб има добри сезони ,лани Сампдорија со Дел Нери беа 4-то сеа се 10-ти а Наполи не се за потценување ,они не земаа 12 играчи.

Да си ми жив и здрав :)

Веројатно се чувствуваш покомпетентен од Андреа чим го кажуваш ова ?

Не не, само сум реален за разлика од тебе, незнам од кога си почнал да навиваш за ЈУВЕ чим се задоволуваш со ваква игра. Андреа може да каже дека ќе се пласираме, само да не биде како лани, целиме скудето а после 7 место :wink:

Nemavme sreka toa e.Isto mozevme i da zagubime kao so mozevme da tepame.Sleden emc vo sreda so Roma doma od Kupot e emcot.Inaku cel mesec fevruari Juve ke go gleame na TV zaso igra vo nokni termini i so Lecce od 12:30.:smir:

Ако продолжат вака нема да напреднат без никаква идеја во напад гледате дека сите акции на среќа ги играат нема ништо смислено однапред тоа е лошото како со таква игра да напреднат?Киелини сам трча,кај е момо од прошлиот натпревар или друг играч влезе?Бековите исто како да ги нема !

Епа тоа е проблемот сите веруваат во еволуции и револуции (со исклучок на одредени фанови). Ајде да им се даде време ама многу веројатно е дека и наредната година ќе биде ваква состојбата, и што ќе правиме тогаш? Незнам за останатите ама после 5 години нервози почнав да губам живци веќе. И Арсенал го гледам да изгуби ама барем се борат, играат се залагаат. Може да изгубат со 1-0 а да имаат преку 10 одлични шанси, тогаш ништо не би им замерил. Но кај нас единствената 100% доаѓа во 90 минута, играта не би ја коментирал, со апсолутно никакво залагање, е тоа е тоа што ме нервира. Неможе тренер како Дел Нери да го води ЈУВЕ и ќе се покаже тоа за одреден период. Може е тренер за 3 или 4 место, но да не одведе до скудето, многу тешко. Тежок ќе биде патот да се врати ЈУВЕ како во златните денови, посебно кога се нема никаков план за работа.

--- надополнето ---

Па неможе се ние да немаме среќа, веќе 4 сезона немаме среќа. Не би рекол дека е среќата во прашање туку многу други фактори кои доведуваат до сево ова. Иако постојано се збори дека Виново не е погоден тренинг центар поради климата веќе колку години по ред сме таму и постојано изгледаме како болница а не како тим. Друга болна точка ни се бековите, мора да се купат солидни бекови ако сакаме нешто повеќе. Во овој рок доведување на Фабиано и еден бек би било доволно за 4 место.

само фабиано да се донесе ти гарантирам 2 место се завси од милан може и прво .

факт дел пиеро и мартинез прва постава .
Мартинез пстава голем впечаток он му намести на дел пиеро при крајот и игра и досегашните атпревари солидно .
Пепе алал да му е многу е борбен .

факт дел пиеро и мартинез прва постава .
Мартинез пстава голем впечаток он му намести на дел пиеро при крајот и игра и досегашните атпревари солидно .
Пепе алал да му е многу е борбен .
Што зборев пред утакмица цело време Дел Пиеро-Мартинез а Пепе да влезеше место красич или макризио се виде мрдна играта од коа влезе мартинез

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom