Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И за бент имаше шпекулации дека ке дојде и еве го си отиде и он во Астон Вила

Па и ние да понудевме 20 милиони фунти (колку што Астон Вила нуди) сигурно ќе дојдеше кај нас. Ние се ценкаме со позајмици од милион до два милиони и сакаме квалитетен фудбалер. На Јувентус му се потребни 50 милиони само за да ги отплати играчите кои се земени на позајмица (Кваљарела, Пепе, Аквилани, Мота, Ринаудо, Траоре, Соренсен.)

Имајќи го во предвид фактот што Јувентус тешко се решава на ваков чекор (како што беше случајот со касерес и Кандрева), тогаш би биле среќни доколку успееме да ги задржиме Кваљарела и Аквилани. За Кваљарела, Аквилани и Пепе да потпишат перманентен договор потребни ни се од 35 до 40 милиони евра.

аххх Трезеге, легендо легендо!

Незнам зошто си отиде, боље ке беше од сите напаѓачи што засега ги имаме, освен Кваљарела.
Другите ни се . . . .
Барем од Амаури 108 посто боље ќе беше

Имајќи го во предвид фактот што Јувентус тешко се решава на ваков чекор (како што беше случајот со касерес и Кандрева), тогаш би биле среќни доколку успееме да ги задржиме Кваљарела и Аквилани. За Кваљарела, Аквилани и Пепе да потпишат перманентен договор потребни ни се од 35 до 40 милиони евра.
35 до 40 милиони евра кои сите ќе се плаќаат на 3 годишни рати.

Според Il Giornale, Волфсбург подготвуваат понуда од 9 милиони за Амаури,а според Tuttosporthttp://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=39141 дали Јуве ќе ангажира напаѓач во Јануарскиот трансфер рок зависи од тоа дали ќе успее да се убеди Амаури да го напушти Јувентус.

И сега ќе доаѓаат Јуве во Белград или уште ништо не се знае ??

Па јас прочитав пред 2 недели ќе играле со Црвена Ѕвезда на 17ти или на 22ри Февруар.

Па јас прочитав пред 2 недели ќе играле со Црвена Ѕвезда на 17ти или на 22ри Февруар.
Имам пријател, Србин страстен Звездаш,го прашав, ми кажа дека јуве им оставил на Звезда до крајот на Јануари да изберат термин и да потврдат..така да ,да почекаме...

Според Il Giornale, Волфсбург подготвуваат понуда од 9 милиони за Амаури,а според Tuttosporthttp://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=39141 дали Јуве ќе ангажира напаѓач во Јануарскиот трансфер рок зависи од тоа дали ќе успее да се убеди Амаури да го напушти Јувентус.
се надевам дека е вистина.....чудно ми е како некој воопшто би бил заинтересиран за “волов“ воопшто.....

се надевам дека е вистина.....чудно ми е како некој воопшто би бил заинтересиран за “волов“ воопшто.....

Па биле импресионирани од одличната соработка на Амаури и Диего лани во јуве па решија сега и двајцата да ги донесат во своите редови и да атакуваат со тоа за на титулата во бундес лигата.Има лом да прават таму заедно:pos::pos::pos:

аххх Трезеге, легендо легендо!

Незнам зошто си отиде, боље ке беше од сите напаѓачи што засега ги имаме, освен Кваљарела.
Другите ни се . . . .

Igrač koji će zlatnim slovima biti upisan u historiju Juventusa je odbačen dolaskom nove uprave, i trenera. Ti isti, bi ga sad vjerovatno vratili da mogu u Juventus, ali nemože se priznati greška. Tako je Marotta više puta ove sezone istakao da prodaja Trezegueta bi se desila u svakom slučaju, i da nije to nije bio loš potez.
:(

"U srcu ću uvijek da nosim Juventus, ali sad mi je dobro u Španiji. Ovo je lijepo iskustvo za mene. Uskoro ću da dodjem u Torino da pozdravim svoje navijače. Do sada nisam uspio, ali obećavam da ću doći da ih pozdravim i da slavimo zajedno. Očekivao sam malo bolji odnos kluba prema meni ovog prošlog ljeta, ali desilo se to što se desilo. Treba biti strpljiv. Želim ipak da vidim Juventus u vrhu tabele. Mislim da postoji projekat koji će ih dovesti do vrha. Iskreno, očekivao sam da odmah budu u vrhu ove sezone."
:cuc::cuc::cuc:

Ова денес е ретко да се сака клубот, сите играат за парите, Трезеге остана кога сите платеници го напуштија Јуве, Трезеге,Недвед, Каморанеси, Буфон и Дел Пиеро се играчите кој играа од срце за Јуве, а не како Амаури кој сака само платата да си земе. Всушност и тој да игра од срце џабе му е кд е дрво невидено.

Имам пријател, Србин страстен Звездаш,го прашав, ми кажа дека јуве им оставил на Звезда до крајот на Јануари да изберат термин и да потврдат..така да ,да почекаме...

Благодарам за инфото.

Valjda ke se otide nekogas da se gleda Juve na stadionov :)
a inace kolku ke zbira ????

40-50 Илијади

--- надополнето ---

Андреа Ањели изјави дека крајот на мај или јуни ке биде готов а некој тука пиша дека август ке биде готов.Август мислам дека ке биде ПУШТЕН а кога ке биде готов незнам.Можно е е да е и порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom