С
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пу да му ем , лацио зар има кој да го гледа ,а и чисто сумњам колку навивачи има .Не,Лацио ќе го даваат.
пу да му ем , лацио зар има кој да го гледа ,а и чисто сумњам колку навивачи има .![]()
Е тоа е,важно интер си го дадоа вчера му се рашири шупачето на Бранче друго не е битно,фановите на Јуве и Милан можат да почекаат.
И кога немав дримбокс не гледав телма знам ќе потрошам нет ама ќе гледав на раат не ги можам да ми даваат реклами на секој 10 минути плус цела тв е интерашка од газда до чистач.Него мора да се тепа бари последни се на табелаКога игра Интер од 15:00 за Телма не е битно дали има подобар натпревар во моментот, обавезно иде Интер. Кога е во прашање Јуве или Милан тогаш на Бранче му текнува дека има подобар натпревар (во случајов Лацио-Самп). Не викам дека не е поголемо дерби од Јуве-Бари ама не е ОК, навивачите на Интер секогаш да бидат задоволни од изборот а ние што сме за Јуве да си ебаваме матер со стримови. Колку навивачи има во Македонија за Лацио или Самп што би сакале да го гледаат тој меч? 10? 15?
Бранко не одлучува кој меч ке оди,туку др од дирекцијата(така ми има кажано)Е тоа е,важно интер си го дадоа вчера му се рашири шупачето на Бранче друго не е битно,фановите на Јуве и Милан можат да почекаат.
Бранко не одлучува кој меч ке оди,туку др од дирекцијата(така ми има кажано)
Според Тутоспорт, Јуве ќе започне со:
BuffonСпоред Sky:
Sorensen Bonucci Chiellini Traore
Krasic Aquilani Sissoko Pepe
Gianetti Del Piero
Buffon
Sorensen Bonucci Chiellini Grygera
Krasic Sissoko Aquilani Pepe
Gianetti Del Piero