Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено јас со нетрпение чекам да биде готов (ако биде) трансферот на Форлан , Дечкото е класа шпиц и тоа го покажа на СП пред шест месеци и мислам дека иако има 31 една сеуште го нема кажано последниот збор.

Марота потврди дека е во потрага по замена за Кваљарела,но не сакаше да даде поконкретно за кој играч или играчи се работи. линк

Братот на Форлан : Во исчекување сме на понудата на Јувентус ... ајде Марота што чекаш , земај дур можеш :vozbud:

Извор

Ангажманот на Форлан би му дошол на Јуве нешто како да го ангажирал Торес само малку постар и во малку послаба форма.Според мене овие двајца се слични напаѓачи.Нешто како Ква Ква што го имаме.Напаѓач кој не чека да му сервираат туку знае и сам да ја земе топката и да тргне кон голот.Не како Амаури или Тони.Стои на шеснаесет метри од голот и чека да прими топка па да направи нешто ако може.Во најголем број случаи не успеваат :)
Дефинитивно сум ЗА купување на Форлан само некако ми се чини неизводлива опција,уште тоа и во Јануари хммм I don't think so :(.Покрај тоа знаеме и каков претседател има Атлетико од нашите врски со нив заради Тијаго.Дечкото сеуште не е откупен,на позајмица е :).Типот изигрува супер една сезона и наредната не го откупува туку повторно го ангажира на едногодишна позајмица.За мене нелогичен потег.Како да се другари со Лотито :) :smir:

Се согласувам дека ни треба напаѓач ама каде се бековите? Земаме централен дефанзивец а ги имаме Соренсен, Ринаудо, Легро како замени али ајде пошто е безпари може да се земе, зар ни на момент Марота не помислува дека натпреварите ги губиме поради бековите а не поради напаѓачите. Приоритет во овој трансфер период требаше да ни бидат бековите али изгледа не е така. Трите гола против Наполи ги примивме поради бековите :toe:. Веќе четири години имаме најслаби бекови во Италија ако не и во Европа ама изгледа на никој не му текнува да купи асален бек. Кога само ќе се сетам дека Кавани сам ни се нудеше и дека е голем фан на ЈУВЕ, едноставно нема што да се коментира. Ајде белким ќе се пласираме за ЛШ, иако и тоа место е под знак прашалник.

Братот на Форлан : Во исчекување сме на понудата на Јувентус ... ајде Марота што чекаш , земај дур можеш :vozbud:

Извор
И ние сме во исчекување на Марота да направи диал :)
Форлан е навистина добар напаѓач и тоа го има покажано многу пати. Со Кваљарела би биле одличен тандем :)

Извор

Го чека Макароне или Макси Лопез :toe:, прескап е Форлан за нас. Во овој момент дали имаат и 10 милиони на располагање.

Според последни најави Марота изјави дека Форлан не е во плановите на јувентус, и во потрага се по друг напаѓач.

^ Aј ако не нека го земе Крауч, да му ебам гз мајчин. За се што вреди да се земе Марота негира дека е во плановите на Јувентус. Па која му е мисијата, да го направи Јуве шампионски тим или да го направи стабилен прволигаш?

^ Aј ако не нека го земе Крауч, да му ебам гз мајчин. За се што вреди да се земе Марота негира дека е во плановите на Јувентус. Па која му е мисијата, да го направи Јуве шампионски тим или да го направи стабилен прволигаш?
Гледајќи според засилувањата, изгледа ова второто му е мисијата ..

^ Aј ако не нека го земе Крауч, да му ебам гз мајчин. За се што вреди да се земе Марота негира дека е во плановите на Јувентус.

Стратешки мора да изигра со изјавите,нејќе да привлече и други потенцијални купувачи.

А како да го земе кога нема пари. Мачкаат очи на квази фановите со Тони, Барзаљи и слични на нив. Без прави играчи титула не видуваме а незнам ни дали ќе се избориме за ЛШ. Го пратам ЈУВЕ од 95 година па наваму и вакви сезони како прошлата и оваа немало. Дури оваа сезона имаме помалце бодови од претходната а се спомнува некаква револуција. Освен Красич никаква друга промена нема :toe:

--- надополнето ---

Стратешки мора да изигра со изјавите,нејќе да привлече и други потенцијални купувачи.

Се гледа колку е стратег Марота кога пробувал Сисоко да го вметне во секој транфер, и после очекуваме добри игри од него, како да игра човекот кога Марота се понашал према него буквално како курва, и после ќе речат најдобар спортски директор во Италија, далеку е со километри од Моџи.

Го чека Макароне или Макси Лопез :toe:, прескап е Форлан за нас. Во овој момент дали имаат и 10 милиони на располагање.

ти ако навиаваш за јувентус нема да ги сакаш мамкароне и макси лопез бидејки тиа не носат лига на шапиони или скудето .Форлан е 15 милиони евра и ке биде супер појачување .

ти ако навиаваш за јувентус нема да ги сакаш мамкароне и макси лопез бидејки тиа не носат лига на шапиони или скудето .Форлан е 15 милиони евра и ке биде супер појачување .
Ако си го разбрал постот ќе сватиш што мислам. Форлан би бил одлично засилување и далеку од тоа дека не го сакам во ЈУВЕ, но неверувам дека имаме толку пари, се надевам дека ќе ме демантира Марота.

Ако си го разбрал постот ќе сватиш што мислам. Форлан би бил одлично засилување и далеку од тоа дека не го сакам во ЈУВЕ, но неверувам дека имаме толку пари, се надевам дека ќе ме демантира Марота.

абе да се кладиме јас и ти дека ке дојде форлан .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom