Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според Corriere dello Sport во зимскиот преоден рок јуве ке ги доведи Хунтелар поранешниот играч на Милан и Аквафреска играчот на Каљари како привремено решение а додека пак во летниот пероден рок примарна цел е Един Џеко од тимот на Волфзбург линк тука

И тимот на Наполи, покажа интерес за Момо Сисоко според туттомеркато веб тимот од Неапол е спремен да плати 8 мил кој изминатото лето направи одличен трансфер со Едисон Кавани линктука

Шо прајме ние без Мело годинава хахха ми станува омилен играч.До лани само брукавме и јадевме гомна ако може да се каже или ајде малце покултурно анализиравме.Сега го имаме типов и го имаме красич и аквилани и ква ква и едноставно можеме да им се дивиме и да се радуваме.КОнечно добивме и будала на која ке и се смееме (мело) и човек на кој ке се надеваме до последен момент (красич) и млад играч кој ке ни даде надеж и да се радуваме и на него (соренсен) и убави голови да гледаме (квак квак) и да не ги забравам и аквилани и маркизио и сите едноставно мерак ми прават.Столбови во одбрана како келини и бонучи мерак посебен што ми прават мене...па кога на сето тоа ке се додаде и СУПЕРМЕН на голот и мајстор сторари, значи имаме феноменален тим.Многу малку фали за да се направи тим кој ке може на сите фронтови да се натпреварува (зборувам за играчки кадар)..Неколку засилувања кои се надевам ке се вклопат во групата и ке ми се оствари новогодишната желба за 2011...презадоволен сум од развитокот на настаните и немам на што да се жалам моментално...Forza juve

Шо прајме ние без Мело годинава хахха ми станува омилен играч.До лани само брукавме и јадевме гомна ако може да се каже или ајде малце покултурно анализиравме.Сега го имаме типов и го имаме красич и аквилани и ква ква и едноставно можеме да им се дивиме и да се радуваме.КОнечно добивме и будала на која ке и се смееме (мело) и човек на кој ке се надеваме до последен момент (красич) и млад играч кој ке ни даде надеж и да се радуваме и на него (соренсен) и убави голови да гледаме (квак квак) и да не ги забравам и аквилани и маркизио и сите едноставно мерак ми прават.Столбови во одбрана како келини и бонучи мерак посебен што ми прават мене...па кога на сето тоа ке се додаде и СУПЕРМЕН на голот и мајстор сторари, значи имаме феноменален тим.Многу малку фали за да се направи тим кој ке може на сите фронтови да се натпреварува (зборувам за играчки кадар)..Неколку засилувања кои се надевам ке се вклопат во групата и ке ми се оствари новогодишната желба за 2011...презадоволен сум од развитокот на настаните и немам на што да се жалам моментално...Forza juve

од а до ш си во право брат :D

На лето ни Џеко ни Ранко ни Петко ни Станко сакам да дојде ... Едноставно Кавани или Бензема никој друг (каков Пацини,Џила) ...

На лето ни Џеко ни Ранко ни Петко ни Станко сакам да дојде ... Едноставно Кавани или Бензема никој друг (каков Пацини,Џила) ...
Брат во ред и јас и ти си иаме некој желби и некој друг си има свои желби во тимот да бидат доведени ама едно наши желби друго е клубот со колку пари располага на какви позиции сакат да се појачат мн фактори се битни тука ....јас повеке сакам 2 бека 1 крило и 2 напагачи да доведиме него да фрлиме големи пари на 1 2 играчи :smir::smir:

Нека остане Амаури бе, вака ке се брукаме со тие замени, слушнав и + 8 милиона да даваме за ТРУП исти ко Амаури.

НЕ НЕ НЕ НЕ !!

некој очајно сака да му ја подигни цената на Џила.....спијте мирно-сигурно Марота би го повикал Пацини како какво-такво засилување за пролетта пред Џила.....дека ќе има освежување во нападот ќе има,само името нема за брзо да го дознаеме...

И мислам дека нема да биде некое големо име и трајно решение.Некој просечен играч ке биде сигурен сум и позајмица нормално ке биде :pos2:...Ама бек би сакал да дојде некој зимово зашто ке ни треба и тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom