Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не, туку конечно некој кој ги согледува работите исто како тебе.Не гледам од десетина поактивни членови на форумот,освен вас двајца некој така да критикува(без факти)..Песимисти сте и двајцата до немајкаде,и да освоиме титула на крај,нема да ме чуди пак да ви смета нешто,ке најде песимист да се жали на нешто...Но тоа е ваш проблем,ваш начин на ''навивање за омилениот клуб''....
За второто,дека се навикнуваме на фактот дека сме просечна екипа..Уау...па ајде да навиваме сите за Барселона....они се надпросечни...па кога ке почне Јуве да освојува титули,пак ке се вратиме да навиваме за Јуве....
Реалноста е таа дека новата управа од прв до последен го враќаат Јуве таму каде што му е местото,Дел Нери одлично си ја врши работата,и ке ни донесе многу титули.....сакале вие или не.

Камо среќа да освои и да ни донесе многу титули сите имате пиво од мене чесен збор, само колку е тоа остварливо со Мистерот X е сосема друго прашање. Јас не гледам што е толку песимистичко тоа што ги согледуваме реално работите со Bianconero vero. Навивам за ЈУВЕ многу одмана, сум ја гледал таа надпросечна Барса како губи од 10 играчи на ЈУВЕ само тогаш на клупата беше Липи и ги мотивираше играчите до крај за разлика од сега кога примаме гол во 93 минута од еден мочан Киево, тоа е далеку од одлика на шампионски тим. И како што кажа Bianconero vero имаме тим со многу квалитетни играчи но и се просек тренер, во екипата само бош ни се Гросо и Јакинта од моменталниве 11 за разлика од другите тимови каде што има многу по бетер играчи но се пред нас, според мене најголем виновник што ЈУВЕ е моментално четврти е токму Дел Нери :wink:

Со тоа што до сега сме на -5 од Милан не смееме да сме задоволни и затоа јас и делувам како песимист. Ќе повторам, Јуве има многу поголем капацитет од она што го најавува Дел Нери, дека целта ни е ЛШ (веројатно да се оправда себеси ако не успее да ја освои титулата). Прашањето кое сега се поставува е, до кога Јуве ќе има исти цели со екипи од рангот на Лацио, Наполи, Сампдорија, Палермо итн. Милан, Интер и Рома не ги спомнувам затоа што сум убеден дека нивната цел не е ЛШ туку титулата. Поминаа 5 години од Калчополи и Јуве цело време има за цел пласман во ЛШ и дури лани не ја исполнија:tapp:. Се прашувам КОГА ќе си постават повисоки цели и ќе сватат дека се барем една класа посилни од болдираните клубови и не смеат да имаат иста цел со нив.
Се океј друже....Само треба да земеш во предвид некој ствари
Овој Јуве оваа сезона и јуве во последните 5 години се два различни света ,од темел се разликува,да не набројувам,доста мешаме Баба и Жаба...какви само идиоти ни го водеа клубот,какви демотивирани играчи имавме на терен..се гледа денес како игра овој Јуве,потсетува на старите добри времиња,резултати доаѓаат и ке продолжат на подобро,патем земи ги предвид изјавите на Недвед,Ањели,играчите,па дури и Моџи кој критикуваше до безкрај со старата управа, сите даваат позитивни оценки,и сите уверуваат и потврдуваат дека одиме во правилна насока.Па тоа е толку очигледно.

За тоа што ни се поставени целите на пласман во ЛШ ,мораме да бидеме реални малку,донесовме 12 нови играчи,од кој пола играат во прв состав,си кажа Андреа на почеток дека нема да биде лесно да се уигра составот за месец два,и да правиме дар-мар,никој не обеќаше такво нешто затоа што ке беше смешно...треба време,и лично тој кажа дека примарна цел ни е пласман во ЛШ,но не и дека ке се откажеме од скудетото туку така...И ке повторам дека сепак Дел Нери одлично си ја врши работата,и им го најде местото на сите во тимот,одлично ги вкомпонира новите играчи,покрај тоа мотивацијата е на високо ниво,какво што ни доликува.Благодарение на тренерот,ДА.Сигурно направил 2-3 грешки со измени,но не треба да бидеме слепи за се друго што направи..Фалат уште 2-3 играчи,тоа го знаеме сите,каде и какви играчи фалат.кога ке се донесат,ако немаме шампионски аспирации,тогаш ке те разберам да се жалиш од тренерот од управа,и јас ке сум со тебе.. но во моментот не....неблагодарно е,и нее фер...а да и велиш Интер и Рома имаат цел тутула а ние не? Па погледни ја табелата,каде се Рома и Интер каде сме ние, што им вредат ним поставените цели? Па да и ние имавме такви цели до лани,па добивме издрвен ... .

А вие тука нон стоп што се жалите да си почните да навивате за Реал и за Барса оти само тие победуваат нон стоп ..веќе не сте интересни ден лери крив овој крив оној крив ..можда згреши со измените ама и тој не очекуваше дека тоа ке се деси ..од 5 души во одбрана само 2ца имаше кога примивме гол..тоа е треба и среќа да се има ..во 2011 се надевам дека уште подобро ке почниме ..Форца Јуве

Камо среќа да освои и да ни донесе многу титули сите имате пиво од мене чесен збор, само колку е тоа остварливо со Мистерот X е сосема друго прашање. Јас не гледам што е толку песимистичко тоа што ги согледуваме реално работите со Bianconero vero. Навивам за ЈУВЕ многу одмана, сум ја гледал таа надпросечна Барса како губи од 10 играчи на ЈУВЕ само тогаш на клупата беше Липи и ги мотивираше играчите до крај за разлика од сега кога примаме гол во 93 минута од еден мочан Киево, тоа е далеку од одлика на шампионски тим. И како што кажа Bianconero vero имаме тим со многу квалитетни играчи но и се просек тренер, во екипата само бош ни се Гросо и Јакинта од моменталниве 11 за разлика од другите тимови каде што има многу по бетер играчи но се пред нас, според мене најголем виновник што ЈУВЕ е моментално четврти е токму Дел Нери :wink:
Ок Хулк, нека биде така,ке ти го чувам постот,и кога ке го дигне пехарот Дел Нери,ако не оваа следната сезона милион посто, ке те цитирам и ке ти се насмеам слатко :smir: ,ако не ти мене....Инаку Јуве има квалитет има се,да .но луѓе бре, игравме со играч помалку пола саат, промашивме 3 зицери за зголемување на водството,игравме со 2 петлиќи во прв состав, и игравме на гости,што е каква таква предност за Киево, и сепак се Киево прволигаши,доста ги омаловажувавте,го имаат тој Пелисие кој ни имаме дадено триста голови....ви направивте како да сме играле нерешено дома со денешен Вардар.....ебаго...

Ок Хулк, нека биде така,ке ти го чувам постот,и кога ке го дигне пехарот Дел Нери,ако не оваа следната сезона милион посто, ке те цитирам и ке ти се насмеам слатко :smir: ,ако не ти мене....Инаку Јуве има квалитет има се,да .но луѓе бре, игравме со играч помалку пола саат, промашивме 3 зицери за зголемување на водството,игравме со 2 петлиќи во прв состав, и игравме на гости,што е каква таква предност за Киево, и сепак се Киево прволигаши,доста ги омаловажувавте,го имаат тој Пелисие кој ни имаме дадено триста голови....ви направивте како да сме играле нерешено дома со денешен Вардар.....ебаго...
Кажав јас камо среќа да освоиме, после 4 години нервози титула би било феноменално нешто, кој на кој ќе се смее воопшто не ми е битно само ЈУВЕ да освои и одиме во кафеана на прослава , но како што велиш ти 2-3 грешки во измени, епа токму заради 2-3 грешки во измени се губи скудето, мое мислење е дека човекот мораше многу повеќе да направи со моменталниов состав иако повеќето се нови играчи.

А вие тука нон стоп што се жалите да си почните да навивате за Реал и за Барса оти само тие победуваат нон стоп ..веќе не сте интересни ден лери крив овој крив оној крив ..можда згреши со измените ама и тој не очекуваше дека тоа ке се деси ..од 5 души во одбрана само 2ца имаше кога примивме гол..тоа е треба и среќа да се има ..во 2011 се надевам дека уште подобро ке почниме ..Форца Јуве
Па јас дваесет години бев во голема заблуда, фала ти на тебе ооооо семоќен што дојде да ме просветлиш и да ми кажеш за кого да навивам!

Па јас дваесет години бев во голема заблуда, фала ти на тебе ооооо семоќен што дојде да ме просветлиш и да ми кажеш за кого да навивам!

Хах од многу седење на форумов почна да се филмаш ..нечини работава ..туку остај не вреди да се караме ..така е како што кажуваш ти.

^ Сто пати сме го правеле муабетов, ова е веќе сто и први. Зошто би постоел форумов ако сите мислиме исто?

ОК, ај вака, Јуве игра феноменално, се надминува себеси и е на високото четврто место. Презадоволен сум од прикажаното!!!

Ме сакате сега?

Tri igrača Sampdorije prelaze u Juventus?

Мислам дека ова е премногу за во Јануари, после изјавите на Марота дека нема да има големи засилувања зимава.:toe:

од друга страна Luciano Zanardini "Sissoko Juve hold and look at Parma for the market, Dzeko June is when a big part"Talk of Juventus and market Zanardini Luciano, a journalist of the site in his article today Ilsussidiario.net that initially emphasizes the lost opportunity by Juventus in Verona, however, putting them as the main championship rivals AC Milan in the race: "Despite the equal 2010 for Juve ends well, is the most credible rival leaders AC Milan and showed even compare to the emergency that has struck in the first months of the season. Delneri has shaped the team in his image and likeness, even though there is still some shore perfect as the right of the defense sector, where it will be important to recovery as Grygera Motta now has been rejected. It should also be assessed the inclusion of Traore, hitherto mysterious object. In midfield, things are booming, Krasic is devastating, Pepe continues to grow, Melo extremely solid and Aquilani guarantees fundamental geometries for the game of Madame. " We then move on to the market with a first hint on Sissoko and one on attachment: "The Malian not be transferred, the Juventus midfield has a strong and young, which may last for 6 / 7 seasons, rather it improved the offensive field where you can not always hope in the vein of Quagliarella requiring a first point at which flank. Zanardini launched an idea that might be a rumor market should not be overlooked on the road to Parma: "The hot tracks leading to Crespo and Gilardino, but the bomber to get purple is hard so it might be a maxi-operation with the club's president Ghirardi: Motta and Lanzafame in yellow and blue with Crespo Zaccardo and black and white, it would address two outstanding issues nell'undici Juventus . " Finally closing on future strategy and Buffon on the matter: "The goalkeeper will start probably in June unless the relationship with Delneri not deteriorate further, the target input port instead name or Edin Dzeko that come with the sale of some big, precisely Buffon. "

63263_171917549515058_109132749126872_363206_6980330_n.jpg

епа тоа сакам да кажам јас ама некој овде очигледно не си ја согледвет работата ;) работата што требаше да си ја заврши господинот Секо од 2006/07 сезоната до 2009/2010 тој купвеше не викам не но сосем непотребни играчи сететсе на тиаго на андраде марота е премалку во клубов за да го врати тимов но се гледа желбата на терен за победа ;) точно е дека секој има све размилувње , да но на сите ни се криви тренерите управата и слично никако играчите како не ????? некогаш е и до играчите дел нери до пред една недела го величевме овде и се и за 1 2 замени шо ги напрај и нерешено и ајде ке плукаме по него дај бе кој е чиро да кашла бе ??? и кој фактор е тој во моментов јес да е легенда на јуве но никој не му дава за право да зборува против јуве тоа тие еден вид на предаство ! кога тој бил во јуве имал исто бода со овај денешниов хаха да ама колку порази ги имаше нанижано колку дерби утакмици доби дур беше во јуве рома лацио и интер пораз од милан пораз од катаниа пораз од каљари не се секавам а додека пак дел нери интер нерешено милан победа лацио победа и јас и туттор и други сме свесни дека ни фалат некој засилувања

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom