Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Милан киксна и мора да се искористи овај кикс.
Следната Милан ќе игра бе Носкович така да тука ни е шансата да ги симнеме од врвот.
Ќе играме без Маркисио и Мело(кој е најголем мотиватор) ама се надевам дека во средината ќе се снајдат Сисоко и Аквилани.

Сигурен бев дека Милан немат да тепа и Х е изиграв ама ете рома со повише среќе тепа , а утре ние мора да тепаме да е намалиме разликатана -3, утре одиме на победа..

можеби грешка беше на менаџментот што не го ангажира Бориело летово,но и вака брка доста работа.....утре зависи само од Јувентус дали ќе “одмрзне“ дел од разликата која лесно ќе се надокнади напролет кога Милан ќе почне во фазата на елиминација во ЛШ

Колку само сум среќен шо не го ангажира. Типот 3 пати само јас шо видов му влезе во патот на соиграчите. Да му сум јас менаџер го седнувам на трибини за онаква работа. Ова е Јувентус и треба тимска работа. Бориело е 0 за Кваги.

Утре ке биде тешко против Киево, НО мора да победиме :smir:

Колку само сум среќен шо не го ангажира. Типот 3 пати само јас шо видов му влезе во патот на соиграчите. Да му сум јас менаџер го седнувам на трибини за онаква работа. Ова е Јувентус и треба тимска работа. Бориело е 0 за Кваги.
за Ква,а Амаури и Јакинта ??? два гола имаат даено двата,Бориело досега има подобра ефикаснот од двата заедно.....јес да Јакинта има долг период на повреди и неконтинуитет,но тоа на крајот носи минус во салдото....

Сигурен бев дека Милан немат да тепа и Х е изиграв ама ете рома со повише среќе тепа , а утре ние мора да тепаме да е намалиме разликатана -3, утре одиме на победа..
Еве ти ја шо ја изиграв:smir:
DSC05761.jpg

Јуве оваа коло е многу сомнителен. 2,10 му дале со некој Киево. Или нешто не е како што треба или имаат вишок пари кладилнициве.

И јас ја играв Рома 2ка ама паднав на Дортмунд :pos: Утре иако со ослабена средина мислам дека ќе мора да тепаме и да намалиме на -3 што каде каде ќе биде многу добро. Не сумјам дека нема да победат ама ме фаќа страв од Сисоко многу е нестабилен се андевам утре ќе го демантира моево мислење. :)

ме фаќа страв од Сисоко многу е нестабилен се надевам утре ќе го демантира моево мислење. :)
Секако дека ке те демантира, добар е Сисоко :smir:
п.с 1000 :salut:

Утре мора да се победи и да се искористи денешниот кикс на Милан, а со тоа и да му се доближиме на 3 бода :)

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=490 остете те ги да ги изебе Димитер_ох хахаха .

--- надополнето ---

оскекам јувентус ке ја освое титулата нека се запамти оваа страна .

--- надополнето ---

Утре ке биде тешко против Киево, НО мора да победиме :smir:
може да се каже дека е преважен .

--- надополнето ---

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/oficijalne/2802.html
емоциите преработеа .

Значи денес само победа се надевам нема да биде нервозна утакмица и ќе тепаме рутински макар и како против лацио само да се тепа иначе отиде телевизорот

Site se nadevme na pobeda ali kievo se nezgodni na domasen + onoj Sergio Pellissier mnogu e Gaden igrac . Ali ipak so podeba -3 pravime i se poblisku sme do zasluzenoto prvo mesto :)

SISSOKO - KO ! :@ Gianndonato na negovoto mesto ..

Juventus (4-4-2): Storari; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Gianndonato , Aquilani, Pepe; Iaquinta, Quagliarella.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom