Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мики Црногорац кај го најде него бе:pos2: Добро Интерашите серат знам ама мене не ме мешај тука не сум јас во Калчо туку Примера(нема црта меѓу вамос реал):)

Па баш дека си во Примера јадеше нешто што не треба али ај нема везе простено ти е. :pos2: Разбра ли сеа вамос реал ( без црта ) :)

Го фатив моменто коа се обиде Манчини со својот потег, ама ништо не направи ја цивна евентуално малце топката, ако добро видов. А може и ја утна.
Он тука ќе ни доаѓа и финти ќе покажуе. безобразен

^ Да, да, ќе ја има на Телма во Недела во 15:00.

Очекувам да си ја продолжиме победничката серија и да го задржиме чекорот со Милан. Ах што ни направија тие нерешените, 3 месеци немаме пораз а пак заостануваме 6 бода:toe:

^ Да, да, ќе ја има на Телма во Недела во 15:00.

Очекувам да си ја продолжиме победничката серија и да го задржиме чекорот со Милан. Ах што ни направија тие нерешените, 3 месеци немаме пораз а пак заостануваме 6 бода:toe:

Уште не бевме уиграни на почетокот..

Легендата на Јувентус(и како играч,и како Претседател) Џиампиетро Бониперти изјави дека одвај се воздржал да не заплачи од радост кога стартувал неговиот внук Филипо Бониперти за Јувентус против Сити:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “I didn't see the game. I closed myself in a room alone and listened to the commentary on the radio. Hearing 'Del Piero passes to Boniperti' gave me chills. [/FONT]
„Јас не го гледав натпреварот. Се затворив во соба сам, и го слушав коментаторот на радиото. Слушајќи на радио „Дел Пиеро му додава на Бониперти“ ми поминуваа морници“ линк

--- надополнето ---

Бепе Марота:

Concerning market, we’ll try to capitalize opportunities which may come, but only to sign up players stronger than the ones we already have, so it won’t be easy. Maybe we could bet on someone frustrated by his current situation.
„Што се однесува на маркетот, ние ќе се обидиме да ги искористиме приликите кои можеби ќе дојдат, но ќе потпишуваме играчи кои ќе бидат само посилни од оние што веќе ги имаме, па нема да биде лесно. Можеби ние ќе се обидеме да ризикуваме со некој кој не е задоволен од неговата моментална состојба.“ линк

• 30 Storari
  • 43 Sorensen
  • 19 Bonucci
  • 3 Chiellini
  • 6 Grosso
  • 27 Krasic
  • 5 Sissoko
  • 14 Aquilani
  • 23 Pepe
  • 9 Iaquinta
  • 18 Quagliarella
  • Можен состав против Киево

Ја фативме милан а? :vozbud:утре една сигурна победа и да ја намалиме предноста на милан....

Утре ако не искористиме да намалиме, нек си ебеме векот. Под намалување не подразбирам да одиграме нерешено, само победа!

момци вака сеа јуве мора да го искористи киксот на милан никако нерешено или пораз не иде во предвит само победа утре и сакам да кажам дека бонучи мора да добие жолт картон утре да ја пропушти парма да ни се врати со наполи во јануари

можеби грешка беше на менаџментот што не го ангажира Бориело летово,но и вака брка доста работа.....утре зависи само од Јувентус дали ќе “одмрзне“ дел од разликата која лесно ќе се надокнади напролет кога Милан ќе почне во фазата на елиминација во ЛШ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom