Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Заеби ти со овие 15м од Фиорентина мојш само Бабакар да го земиш. Нема шанси за помалце од 25м да го дает.
Повеќе сакам Џуџек да дојт, мислам дека е поквалитетен од Варгас.
Абе и јас мислам дека е поквалитетен ете пишав погоре ама пореално е варгас.Може марота да среди и да го донесе за поевтино ама за Џуџек не ми се верува некако.А класа играчиште е стварно.Ке внесе многу брзина и квалитет по левата страна и ке бидеме далеку пооспасни по таа страна...

WOW доста паметни потези прај.
Финтата е со ова е во холандија, незнам како ќе се покажи пред горилата во Италија.
Исто како Красиќ! Значи да го земеме овој лево и и Красиќ десно како што ни игра дефинитивно ќе нема одбрана против Јуве во Серие А:vozbud:

момци уживајте јас сакам да биде нересено или победа врз сити за да ја задржиме серијата од 17 утакмици без пораз

Алесио Секо е поставен како консултант во Италија, на една од водечките компании кои се занимаваат со спортски маркетинг IMG WORLDWIDE,која компанија во Италија застапува голем број на играчи,меѓу кои Момо Сисоко и Макси Лопез. линк

^
Па сакаше да даде ист гол, како што даде Красиќ, од страна влезе и шутна ама не му успеа.

Вечер очекувам нерешен резултат, 0-2 гола, ништо повеќе.

Ќе може ли некој да ми каже колку утакмици Јуве е без пораз во сите конкуренции?
Благодарам однапред :smir:

Џорџо Перинети, Спортскиот директор на Сиена,а поранешен на Бари изјави дека Пацини во Јануари ќе премини во Јувентус, а дека Јуве многу ќе инсистираат да се реализира тој трансфер. линк

Агентот на Ланзафаме изјави дека е блиску Јануари и дека веќе зборувал со Паратичи да се пронајде друг тим за Ланзафаме,и дека играчот заслужувал повеќе да игра. линк

WOW доста паметни потези прај.
Финтата е со ова е во холандија, незнам како ќе се покажи пред горилата во Италија.

епа баш во италија може да се докаже каде што се игра 1 на 1 за разлика од играта во англија на арсенал ,манчесте...и шпанија посебно реал барселона.Види ја играта на баса и реал и играта на милан и јувентус ( интер е ноооб не припага во великаните ) одма ке забележиш побавна игра и сосем различна каде се игра за тимот .

Џорџо Перинети, Спортскиот директор на Сиена,а поранешен на Бари изјави дека Пацини во Јануари ќе премини во Јувентус, а дека Јуве многу ќе инсистираат да се реализира тој трансфер. линк

Агентот на Ланзафаме изјави дека е блиску Јануари и дека веќе зборувал со Паратичи да се пронајде друг тим за Ланзафаме,и дека играчот заслужувал повеќе да игра. линк
Кваларела-Пацини идеално искрено верувам во овој трансвер само Марота треба да се посвети.А Ланзафаме само го форсираат дојде во поголем клуб се упропасти он е за во екипи како Парма,Сиена.Не е ништо подобар од Екдал или Џовинко се надевам ќе се вратат двајцава догодина.Мартиез и Рианудо да не знае некој кога се враќаат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom