Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дел Нери изјави дека ќе одат на победа против Манчестер Сити,но изјави дека многу повеќе се концентрирани на натпреварот со Киево наредното коло во Сериа А. линк
Примарна цел на Јуве треба да биде да не се повреди ниту еден играч на утрешниот натпревар.
"La Juventus è stata un esempio per il mio Manchester United. Facevo vedere ai miei giocatori le videocassette della squadra di Lippi e dicevo: non guardate la tattica o la tecnica, quella ce l’abbiamo anche noi, voi dovete imparare ad avere quella voglia di vincere" [ Sir. Alex Ferguson ]
Верувам дека знаете италијански нема потреба од превод
"La Juventus è stata un esempio per il mio Manchester United. Facevo vedere ai miei giocatori le videocassette della squadra di Lippi e dicevo: non guardate la tattica o la tecnica, quella ce l’abbiamo anche noi, voi dovete imparare ad avere quella voglia di vincere" [ Sir. Alex Ferguson ]
Верувам дека знаете италијански нема потреба од превод
Затоа што не е пријавен уште на почетокот3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
17 Traore
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
39 Camilleri
41 Giannetti
Повиканите за со Сити.Зошто Соренсен не е во составот???
млад е треба женска да си фане .3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
17 Traore
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
39 Camilleri
41 Giannetti
Повиканите за со Сити.Зошто Соренсен не е во составот???
Знам колку толку италијански го разбрав целово ова.Иначе одамна имам слушнато за ова.Ама ова е за оној состав на Липи на времето.Далеку од тоа дека сега манчестер би гледал снимки од наши утакмици и да учат од нив
--- надополнето ---
Елија пак сме го барале бе?Ме интересира што мислите вие за лево крило за следната сезона?
1.Пепе/Маркизио -исто како оваа година да ротираат
2.Варгас
3.Елија
4.Џуџек
--- надополнето ---
Еве го мојот фаворит
WOW доста паметни потези прај.
Финтата е со ова е во холандија, незнам како ќе се покажи пред горилата во Италија.
Зашто да не и Џуџек.А ако не дојде он тогаш Варгас да си го земеме најпаметно ке биде...
Варгас годинава се изгуби, го снема некако.
Добро што не дадовме 25+ милиони за него летото.
Сега за колку ке може да го земеме?Ако може за 15 пуна капа хахха.Мислам дека ке се оправи ако дојде кај нас и ке ја најде формата треба да го земеме него најсигурна опција ни е зашто веќе зборува италијански и знае како против одбраната таму.Поискусен е од Џуџек во серија а.