Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
1-0 хахахахах.
Ако добро видов голот го даде Giannetti, така?
Нека му се множат. Она ланзафамено изигра до сеа 10х поише од него и гол не даде,а овој?

Стадионот ни е бонбона, едвај чекам да се наполни и да ја изиграме првата утакмица на него.Кога требаше да биде скроз готов?Мај мислам дека се спомнуваше или така ми се причинило, ама летово ако имаме пријателски на него ке може да играме нели?
Не верувам дека за пријателски би го отвориле можеби крај на август негде.Иначе 1-0 Џианети стрелец

1-0 хахахахах.
Ако добро видов голот го даде Giannetti, така?
Нека му се множат. Она ланзафамено изигра до сеа 10х поише од него и гол не даде,а овој?

Не само од Ланзафаме, да му се даде повеќе шанса и од Јакинта ќе биде подобар, цело полувреме не застана. Имаше некои грешки поради неискуството но се на се доста солидно одигра :toe:

Не само од Ланзафаме, да му се даде повеќе шанса и од Јакинта ќе биде подобар, цело полувреме не застана. Имаше некои грешки поради неискуството но се на се доста солидно одигра :toe:

За ланзафаме мислев у глобала, до сеа како има изиграно. Од кога се врати, ваљда се сфативме, али не е битно.
Да тепаме треба колку да не биде 6 од 6. Да се затнат овие и дел од оние кои викаа дека СИти ќе ги згазеле Јуве 2 пати ама некако далеку од тоа се случи и се случува.

Абе некои копилиња ме банираа па си направив нов профил и тоа од Џанети хахах Иначе овие коментаториве енглези на полувреме збореа дека потегот на Џанети бил од врвна класа бидејќи ги надмудрил Бојата и Ричардс ... Секоја чест за потегот пред асистенцијата на Капитенот и неговите дриблинзи ...

--- надополнето ---

Grygera спаси чист гол

јувентус е познат по големи трансфери како на буфон Во тоа време 50 милиони евра исто како сега 80 милиони евра па не би било на одмет овој http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/648471/index.html наместо 3 играчи .

јувентус е познат по големи трансфери како на буфон Во тоа време 50 милиони евра исто како сега 80 милиони евра па не би било на одмет овој http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/648471/index.html наместо 3 играчи .

Дефинитивно непотребен е ваков играч во Јуве. Во Јуве плачковци никогаш не играле, а се надевам и никогаш нема. Јуве ретко одвојувал многу пари за играчи. Најскап трансфер на Јуве е недвед мислам со 40-42м евра.

Дефинитивно непотребен е ваков играч во Јуве. Во Јуве плачковци никогаш не играле, а се надевам и никогаш нема. Јуве ретко одвојувал многу пари за играчи. Најскап трансфер на Јуве е недвед мислам со 40-42м евра.

http://www.juvefans.info/portal/index.php?mod=JUVENTUSrekordi еве ти овде :D

Голман е он, не се важи. И оправдани се парите, како и за недвед и дел од тие на листата. Освен за Салото неам појма. Али мислам дека беше ОК чоекот у Јуве :D

Иначе грешка сум направил. Најголем трансфер на Јувентус е Амаури. Многу пари, .!. резултати.

Гол ни дале пацериве. Срамота од вакви 2класни екипи голови да се примаат.

ocekuvan rezultat spored mene :) steta so ne ja staviv single tuku se zalazav i ja igrav u kombinacija za poveke pari
ali kako so se velit Lakom G'z dva K**a lapa :toe:

Голман е он, не се важи. И оправдани се парите, како и за недвед и дел од тие на листата. Освен за Салото неам појма. Али мислам дека беше ОК чоекот у Јуве :D

Иначе грешка сум направил. Најголем трансфер на Јувентус е Амаури. Многу пари, .!. резултати.

Гол ни дале пацериве. Срамота од вакви 2класни екипи голови да се примаат.
haahha golman e ne se vazi ahahahaha zakon.
Kako prvo transferite se pomesani od togas do sega togas 50 milioni evra na bufon bile kako sega da go zememe ronaldo za 80 milioni .Za ronaldo da zboruvas taka ili ne gledas kako igra ili e nekoj drug problem .
Da ti kazam nesto.
dokolku juventus kupi 1 napagac i edne defanzivec "(7 miliona + sissoko za jonson ) koga ke go digaat skudetoto ke ti platam karta zaedno da go gledame .

haahha golman e ne se vazi ahahahaha zakon.
Kako prvo transferite se pomesani od togas do sega togas 50 milioni evra na bufon bile kako sega da go zememe ronaldo za 80 milioni .Za ronaldo da zboruvas taka ili ne gledas kako igra ili e nekoj drug problem .

Знам како игра, одличен играч е. Но плачко е. И не е тој за Јувентус. Не ми се допаѓа како карактер. Повеќе Меси го сакам него овој.
Како и да е, тоа си е само мое мислење. И 80м се премногу за играч у било која гледна точа, па макар и цел од злато да бил.

Знам како игра, одличен играч е. Но плачко е. И не е тој за Јувентус. Не ми се допаѓа како карактер. Повеќе Меси го сакам него овој.
Како и да е, тоа си е само мое мислење. И 80м се премногу за играч у било која гледна точа, па макар и цел од злато да бил.
hahah gledaj malku porealno batali dali bil placko ili ebac vo privatniot zivot gledaj go na terenot sto pravi.Messi i jas sakam da dojde poveke ama i sam znaes deka toa e ramno na 0 za razlika od ronaldo koj se kurce tamu i ke bara nov klub a juventus mu treba zverka na mestoto na DEL PIERO i noviot stadion ubavo da se otvori .
p.s jas da sum na negovo mesto bi go zemal 40 miliona robben ako ne ronaldo .

hahah gledaj malku porealno batali dali bil placko ili ebac vo privatniot zivot gledaj go na terenot sto pravi.Messi i jas sakam da dojde poveke ama i sam znaes deka toa e ramno na 0 za razlika od ronaldo koj se kurce tamu i ke bara nov klub a juventus mu treba zverka na mestoto na DEL PIERO i noviot stadion ubavo da se otvori .
p.s jas da sum na negovo mesto bi go zemal 40 miliona robben ako ne ronaldo .
така ами како.....е сега Робен има голем проблем со повредите,многу повеќе се лечи отколку што игра,изгледа неговите колена скроз попуштија од дриблинзите и спринтовите,но кога е на теренот секогаш го дава максимумот и носи резултат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom