Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
А интересно МОта и Мартинез ги нема :pos: Инаку сега во јануари или налето би сакал Маџо од Наполи да го земеме многу добар десен бек е го има и напред и назад трча многу а и знае многу често да дава голови :)
Тешко да се отакажат од Маџо лесно по реална опција ми изгледа Ван Дер Вил мој фаворит па ќе видиме а Григера да се врати во Ајакс би било ок потег

53l7gi.jpg
knjaz MILOS KRASIC !! :)

Хахахаха од сеа све таква вода ќе се пие у Рим :pos2:

^
Баш прееска ја читав статијата. Од сите предлози што ги имаат дадено, дефинитивно се слагам за Варгас, дечкото е страшен, Фиорентина е во криза, мора да го искористиме моментот и да го донесеме на лето. Касано е интересна опција, само после тимскиот дух што го гледам последниве утакмици, речиси сум сигурен дека нема да дојде кај нас.

Ањели за во јануари најави голем трансвер може да погодуваме до утре да оставиме на нив и да кулираме битно имаат во план!

Во врска со изјавите за буфон и неговиот менџер ДелНери изјави дека, погрешно бил сватен, тој само кажал дека буфон треба добро да закрепне, во однос на тоа ДелНери што го кажал дека никој не е незамнелив јас се слагам со него бидејќи така се гради тимски дух и така се постигнува резултати со тимска работа, истото се имаше огласено за касано кој кажа дека не е во неговите планови.
Изјавата на Дел Нери е на место.Дел Нери изјави дека секој играч (па и Буфон) треба да си го заслужи своето првотимско место, а изјавата беше дадена и да му се даде охрабрување на Сторари дека Јуве покрај Буфон смета и на него,а Сторари досега одлично брани и достојно го заменува Џиџи Буфон.

Изјава на Бепе Марота во однос на Буфон:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]He (Del Neri) said that the players who are doing the best will be the ones on the pitch and it's an opinion I fully share. Gigi is a real champion, a player who is in a phase of rehabilitation and who needs the necessary time to return to the pitch.[/FONT]
„Тој изјави дека играчите кои играат најдобро, ќе бидат тие кои ќе играат како првотимци,и тоа е мислење со кое потполно се согласувам.Џиџи е шампион,играч кој е во фаза на рехабилитација и на кого му е потребно време да се врати на теренот“

--- надополнето ---

Ањели за во јануари најави голем трансвер може да погодуваме до утре да оставиме на нив и да кулираме битно имаат во план!
Ањели изјави дека голем трансфер во Јануари ќе се случи само ако излезе некоја поволна прилика за тоа.

Тешко да се отакажат од Маџо лесно по реална опција ми изгледа Ван Дер Вил мој фаворит па ќе видиме а Григера да се врати во Ајакс би било ок потег

Маџо тешко, од наполи и палермо не се купуваат играчи бараат астрономски суми, ако реално играчот кошта 10 милиони тие дупло му бараат 20 и затоа не е добра опција од кај нив да земаме.

--- надополнето ---

Изјавата на Дел Нери е на место.Дел Нери изјави дека секој играч (па и Буфон) треба да си го заслужи своето првотимско место, а изјавата беше дадена и да му се даде охрабрување на Сторари дека Јуве покрај Буфон смета и на него,а Сторари досега одлично брани и достојно го заменува Џиџи Буфон.

Изјава на Бепе Марота во однос на Буфон:

„Тој изјави дека играчите кои играат најдобро, ќе бидат тие кои ќе играат како првотимци,и тоа е мислење со кое потполно се согласувам.Џиџи е шампион,играч кој е во фаза на рехабилитација и на кого му е потребно време да се врати на теренот“

--- надополнето ---

Ањели изјави дека голем трансфер во Јануари ќе се случи само ако излезе некоја поволна прилика за тоа.

ДелНери си ја врши топ работата и си кажа убаво за сите играчи не само за буфон секој треба да го заслуши првотимскиот статус, а за да го заслужиш не треба да си некоје големо име, туку треба да работиш, не сакам да бидам погрешно сфатен да а мислите дека буфон не чини.. Али изјавата на ДелНери е на место.

Не бе.Ја стварно незнам какви се тоа изјави дека Буфон ќе си заминел.Минатата сезона кога не си замина,после такви резултати,сезонава нема шанси да замине.Само сетете се на еден натпревар од ланската сезона,мислам со Аталанта беше кога Мело даде гол.На тој натпревар Јуве се мачеше и Буфон кој поради повреда седеше на трибини се симна на терен и почна да ги бодри и да им дава иснтрукции.
Дали таков играч би си заминал од тимот?Не верувам

Абе во ред е се нели, ама зборот ми беше тоа што моја желба е да го земеме и мислам дека поквалитетен и поискусен е од Ван Дер Вил на пример. ВДВ го гледав скоро и не ми остави баш којзнае колку голем впечаток слаб е во одбрана...Инаку нема да е лошо да завршиме со победа во четврток да се крене уште повеќе самодовербата и моралот кај играчите за во недела :)

Абе во ред е се нели, ама зборот ми беше тоа што моја желба е да го земеме и мислам дека поквалитетен и поискусен е од Ван Дер Вил на пример. ВДВ го гледав скоро и не ми остави баш којзнае колку голем впечаток слаб е во одбрана...Инаку нема да е лошо да завршиме со победа во четврток да се крене уште повеќе самодовербата и моралот кај играчите за во недела :)
Абе знам дека и ван дер вил не е идеален ама краткорочно решение го спомнав за пример зошо реално да гледаме кој би можел да дојде,маџо пред некоја година дојде во наполи одлично му оди затоа тешко да се донесе засега не се спомнува ниедно име на таа позиција со никој нема преговори џабе ни е муабетов желби е едно реалност друго али Мота како и да е им беше утка добро што не е купен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom