Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Диего се степал на тренинг на Волфсбург со соиграчот Ретер. Ретер грубо стартувал врз Бразилецот,после кој старт Ретер му се извинил на Диего,но во следната прилика Диего стартувал врз Ретер,после што настанала тепачката.линк

--- надополнето ---

Според Gazzeta Dello Sport, Јувентус веќе ги започнал преговорите со Португалскиот централен дефанзивец, Роландо.
Кој е тој Роналдо?Се надевам може и страна да игра зошто добри сме со Соренсен ако продолжи вака ќе нема потреба од централен боље крилен да се бара на место на Мота!

Како што кажав претходно, вечер очекувам три бода и ништо помалце.
Малце ме загрижува што од 21 гол само 6 имаме дадено на гости.

Состав официјален објавија нашите? Ме интересира кој ке игра крило десно

Самдорија дефинитивно го раскинува договорот со Касано.Касано е отфрлен од првиот тим,а адвокатите на Самдорија спремаат документ во кој се објаснуваат причините за раскин на неговиот договор.линк.

Со ова Касано во јануарскиот преоден рок е слободен играч и може без оштета да ја напушти Сампдорија.Не верувам дека Марота би пропуштил ваква прилика :zlo:

Ама затоа само 2 имаме примено на гости а 10 дома ...

Искрено мене не ме загрижува ефикасноста. Добра е сеа за сеа. 2,1 гол на утакмица.
Она што ме загрижува се 11 примени гола во 10 кола. 1,1 гол по натпревар не личи за тим како јувентус.
Нападот нека си продочжи, добар си е. Но се надевам одбраната ќе се подобри.

Искрено мене не ме загрижува ефикасноста. Добра е сеа за сеа. 2,1 гол на утакмица.
Она што ме загрижува се 11 примени гола во 10 кола. 1,1 гол по натпревар не личи за тим како јувентус.
Нападот нека си продочжи, добар си е. Но се надевам одбраната ќе се подобри.

Од тие 11 повеќе од половина т.е 6 ги примивме на две утакмици.:toe:

Самдорија дефинитивно го раскинува договорот со Касано.Касано е отфрлен од првиот тим,а адвокатите на Самдорија спремаат документ во кој се објаснуваат причините за раскин на неговиот договор.линк.

Со ова Касано во јануарскиот преоден рок е слободен играч и може без оштета да ја напушти Сампдорија.Не верувам дека Марота би пропуштил ваква прилика :zlo:
Мене не ми е јасно, и не ми се верува тоа што Сампдорија го прави, буквално се откажува од голема сума на пари ,околу 20 милиони моја претпоставка дека вреди Касано. Која Логика? Го навредил претседателот, и ајде сега пушти го без пари,играч вреден 20 милиони....Или тој Гароне е некој мултимилијардер,20 м се гола вода за него,или е за на психијатар....

Не го исфрлувај интер од конкуренција.Пандев на гага си го земаа од лацио и сеуште мислам дека морати ја напраи таа ујдурма а на лотито му фрли некој динар и пандев отиде безпари во интер.Мислам дека позади оваа работи стои некој не е само обична караница.Марота изјави дека не ни треба ама како и да е и дури и да му понудиме мислам дека во интер ке отиде.Со пандев заштедија 20че еве уште толку со касано сега, ке видите во јануари што би зборам и после они нас ние сме биле мафијаши:zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom