Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стартна петорка :icon_mrgr

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Storari; Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe; Krasic, Sissoko, Giandonato, Marchisio; Del Piero, Amauri [/FONT]

Припазете ја клупата:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus bench:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Costantino, Liviero, Buchel, Boniperti, Giannetti, Libertazzi, Camilleri[/FONT]

Цел свет ве игра 1,па и јас. :icon_lol: Со среќа за пола саат,очекувам да победите.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Storari; Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe; Krasic, Sissoko, Giandonato, Marchisio; Del Piero, Amauri [/FONT]

Припазете ја клупата:

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus bench:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Costantino, Liviero, Buchel, Boniperti, Giannetti, Libertazzi, Camilleri[/FONT]

startna e ?

Вечерва сакам да видам што повеќе младинци, шо знајш мојт некој да се покаже па ќе си го користиме цело време.:)

--- надополнето ---

Припазете ја клупата:

Ова ми се допаѓа:vozbud:

Вечерва сакам да видам што повеќе младинци, шо знајш мојт некој да се покаже па ќе си го користиме цело време.:)

јас ги гледав сите овие во фебруари на виаџеро куп добри се момците ... неам зборој али највеке мие криво за Чиро Имобиле кој го пратија во сиена на позајмица

Екдал ни фали во оваа комбинација не требаше пак да го дадат

Дечки за турнирот јас сум за и од Скопје сум па ако има место би дошол...
Денес и покрај овој состав очекувам победа и редно време е да тепаме во ЕЛ.

хахахаххахаха ме изнасмеа ,браво :pos2: овој сладоледџија само лоши работи сонува , хехе

Абе па брат дека се плашам и потсвесно доаѓаат соновите ... И стварно утакмицава ја сонував завчера дека 0-1 ќе биде и дека некој од нивната одбрана гол ќе даде ... Дај боже да се обратни соновиве па некој од наша одбрана да им тртне 1-0 и да заврши ...

Абе па брат дека се плашам и потсвесно доаѓаат соновите ... И стварно утакмицава ја сонував завчера дека 0-1 ќе биде и дека некој од нивната одбрана гол ќе даде ... Дај боже да се обратни соновиве па некој од наша одбрана да им тртне 1-0 и да заврши ...

Јас пак сонував дека 3-0 ќе заврши, и шо прајме сега ?? :pos:

За турнирот би дошол ама далеку ми е до Скопје.:(

Ова пријателска да не е?Ништо не покажаа освен слободниот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom