Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На вчерашниот тренинг натпревар,Пепе тренирал како бек,а се најавува формацијата:

Сторари

Мота--Бонучи--Легро--Пепе

Красич--Сисоко--Џандонато--Маркизио

Амаури--Дел Пиеро

--- надополнето ---

Киелини не е во повиканите.И тој има мала повреда.
pepe zakon

Пак почнаа да се повредуваат како лани.Џабе дојде тој физиотерапевт ли што беше господин 0 повреди.Така го викавме мислам.Ама имаме шанси да победиме.Мајсторот е во нападот сигурен, само мислам дека наместо амаури треба некој младинец да стави.Красич и маркизио крила најверојатно, сисоко на средина со.......млад некој ако не се лажам.Во одбраната имам доверба во бонучи и легротаље-изиграа добро на претходната со милан.Мота десен бек и лев анонимнус некој.Красич и Дел Пиеро ке ја решат утакмицава ке видите 3-0 или 2-0 според мене јконечен резултат.

--- надополнето ---

ЗАШТО СЕ ПОВРЕДИ И ОН.:zid::zid:
Веројатно ќе игра во Серија А?А иначе чекај до вечер може уште некој да се повреди долг е денот :pos:

Веројатно ќе игра во Серија А?А иначе чекај до вечер може уште некој да се повреди долг е денот :pos:

Сигурно ке игра викендов, сега ова е само претпазливост така Дел Нери рече.Може да игра ама да не се ризикува и ке се одмори бесплатно плус.А за повредите мислам дека дел Нери не треба да им дава топка на нашите до 7 саат додека почне утакмицата, ке се повредат.Како стаклени да се...

Дечки лошо е ова ... Денеска сонував дека Јуве нема да има победа во Лига на Европа годинава...

Соновите одат обратно, така да ке ги согазиме !!

Туку, ме интересиреше дали Красич ке игре сега во СЕРИА А, или има 2 натпревари казна?
За овој натпревар е одморен и би требало да си ги пошие малце на Салзбург, сериозно чекам гол вечерва од него и од Дел Пиеро.

Инаку, пак почнаа повредите ова што страввам најмногу, не ми е јасно како и зошто толку одеднаш се повредуват, тоа го нема во ниеден клуб, само кај нас.
А за Капдевиља читам само ние сме заинтересирани, ми нормално. Слаб е, и веќе годините го стигат, а ке игра лев бек кај нас? Не, не ми се допаѓа, подобро со Де Чеље ке играм одколку со Капедевиља.

Пак почнаа да се повредуваат како лани.Џабе дојде тој физиотерапевт ли што беше господин 0 повреди.Така го викавме мислам.Ама имаме шанси да победиме.Мајсторот е во нападот сигурен, само мислам дека наместо амаури треба некој младинец да стави.Красич и маркизио крила најверојатно, сисоко на средина со.......млад некој ако не се лажам.Во одбраната имам доверба во бонучи и легротаље-изиграа добро на претходната со милан.Мота десен бек и лев анонимнус некој.Красич и Дел Пиеро ке ја решат утакмицава ке видите 3-0 или 2-0 според мене јконечен резултат.

--- надополнето ---

ЗАШТО СЕ ПОВРЕДИ И ОН.:zid::zid:
епа лекарскиот тим до сеа добро ја извршува задачата мислам претежно 60%од повредите се на терен а друте 40 на тренинг

Баш ми е гајле што ќе се деси вечер. Можда е и подобро да испаднеме од Лига Европа за да ги насочиме сите сили кон Скудетото, бидејќи состав за 2 фронта немаме. Ова со повредиве е ненормална работа, лани ни се повредуваа на тренинг, сега на натпревар, што е следно: ќе истегнат мускул на спиење!?!?

Баш ми е гајле што ќе се деси вечер. Можда е и подобро да испаднеме од Лига Европа за да ги насочиме сите сили кон Скудетото, бидејќи состав за 2 фронта немаме. Ова со повредиве е ненормална работа, лани ни се повредуваа на тренинг, сега на натпревар, што е следно: ќе истегнат мускул на спиење!?!?
Абе Јуве ќе биде најмалку втор зарем со здрав разум мислите дека Лех или Салцбург ќе бидат пред нас?Нема шанса ова и кога ќе поминеме понатаму не дека толку е значајно такмичењево ама натрпреварите ќе бидат како контролни добра можност за Дел Нери да испробува нешто што неможе во првенство и да играат тие што немаат голема минутажа во првенството!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom