Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Досаден фудбал второво полувреме.....

--- надополнето ---

Лелеееееееее пречкааааааааааа

Леле како не влезе оваа на Дел Пиеро

Какви шупаци се овие Сити, тоа нешто невидено. Овој Златниов(ипак не е златен) им носи среќа.

Горе доле, најреален резултат. Се прифаќа у најмала рака. Накрај почнаа да играат со дефанзивна тактика напаѓаа.
Одбранава освен за голот беше ок. Де Чеље не се брои тука.

Сити не се нешто посебно, лесно можевме до победа ама задоволен сум со овој резултат.Дома би требало да ги поминеме лесно.....

Штета што не се вративме со 3 бода од ова гостување, толку за сега...

добри беа немавме среќа не е лошо бод во сити реално

добра утакмица.очекувам 3 бода во недела од милано.можеме да им земеме.красич одличен судијата тапа два чисти пенали не досуди над красич.

Можевме и да победиме ама за она шо го изигравме тамам е и нерешено. Јасно беше дека несакаа да притиснат.
Ако ништо друго барем задоволен сум од одбраната. (ДеЧеље покажа мал напредок за пробивање ама пак си е крив за голот )

ако имам некад јариња вака ке ги фарбам :)

2lka1wo.jpg

Се на се одличен натпревар, можевме и да добиеме но добро, и вака не е лошо. Одбраната беше доста солидна (со исклучок на Де Челие) и морам да го пофалам Григера, не му даде да мрдне на Тевез :), средината одлична а и нападот не беше лош. Судијата направи две кардинални грешки што верувам ќе бидат разгледани од уефа, и се надевам дека се само грешки и ништо повеќе, кој работи тој и греши. Најдобар според мене беше Момо и покажа дека треба да се рачуна и на него, млад е и не вреди толку лесно да го дадеме на Волфсбург, и на крај кога немаш среќа тоа е, побитен ми е пристапот во играта отколку резултатот, со ваква игра резултатите сами ќе дојдат :toe:

Задоволен сум од резултатот и прикажаната игра.Сепак останавме непоразени.Исто така и играта беше добра и одбраната играше на повисоко ниво за разлика од минатите утакмици.Судијата исто така направи грешка што не досуди пенал врз Красич и сигурно и тоа влијаеше врз резултатот и на крајот штета што не влезе пречката на Дел Пиеро туку заврши на гол линијата топката.Мислам дека на домашен терен треба да ги победиме,но за тоа кога ќе дојде времето,сега следен противник на кој треба да се мисли е Интер.Форца Јувентус.

ако имам некад јариња вака ке ги фарбам :)

2lka1wo.jpg

АХХАХАХАХАХАХАХ звер.
Иначе за натпреваров, како што напоменав пред тоа дека одлично е и реми да се извади.
Ќе бидне ова за недела во Ало Ало така?

Гледав само задњи 20 мин. . .

Уопште не ми беше по кејф , али барем мило ми што беше ефективно. И уште 2 часа да игравме, Шити немаше да даде гол. Игравме со пола тим кога тука ке се спојат повредени, тие шо немаат право за настап итн.
Шити е тимот што го тепаше Челзи, па овој резултат според мене е позитивен. Со оглед на тоа дека по дифолт слабо играме во Англија и дека целта беше да не се загуби тогаш од тука си одиме со кренати глави. Во Недела не чека Интер, така да мотивацијата останува на ниво.

Never mind - добри смо :wink:

Реално ако гледаме требаше да тепаме не дека имавме некоја игра туку ни сити не беа којзнае што освен кога го примивме голот одбраната беше на ниво денеска. Дел Пиеро ако го погодеше слободниот ќе ја дигнев зградата во вис! :vozbud: Како и да е можеме да бидеме задоволни се надевам во Торино ќе го лапат иаку таму сме послаби :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom