Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Какви сме греота со ростеров и повредите, нема да ме чуди вечер да не силуваат...

нема да ме чуди вечер да не силуваат...

ron burgundy GIF

Не сме бе лоши. Турам не е за посесивен фудбал, ова сезона е некако како сенка од себе мора да му најде позиција Спалети.

Ни фали напаѓач напред и Мирети на средина. Назад шо да се кажи освен без Бремер сме за грев :toe:

Не сме бе лоши. Турам не е за посесивен фудбал, ова сезона е некако како сенка од себе мора да му најде позиција Спалети.

Ни фали напаѓач напред и Мирети на средина. Назад шо да се кажи освен без Бремер сме за грев :toe:
Ne sme loshi, mizerni sme..

Ova na nisto ne lici.

Cambiasso, Locatelli, Thuram, Cabal mnogu loso. Toj cambiasso e mozebi najodvrsten lik sto igral u Juventus od kogs pratsm fudbal.

Како мислиш не сме лоши?

0 шанси, 0 напади.
Што е полошо од ова?

Како мислиш не сме лоши?

0 шанси, 0 напади.
Што е полошо од ова?
Епа ако го видиш времето на постот ќе заклучив дека беше во монентите кога напаѓаме а Кели шутна над гол.
Автоматски споено мислење:

Како мислиш не сме лоши?

0 шанси, 0 напади.
Што е полошо од ова?
Епа ако го видиш времето на постот ќе заклучив дека беше во монентите кога напаѓаме а Кели шутна над гол.
Ne sme loshi, mizerni sme..

Ova na nisto ne lici.

Cambiasso, Locatelli, Thuram, Cabal mnogu loso. Toj cambiasso e mozebi najodvrsten lik sto igral u Juventus od kogs pratsm fudbal.

Неможам да разберам зошто не почна со 3ка напред како сега кога последните 2 меча кога победивме игравме со 3 напред…

Последно уредено:
Jildiz da go nema, dedo mi vikashe, "Kuchinjata so svinska mast nema da ne jadat".....

Dade Jildiz gol, i namesto da prezemat inicijativa nesto da napravat...Tie mu izleguva shansa za kontra, si poddavaat nazad topka..

Patat od kurobolie....

A moram da go pofalam Kop, igra dosta dobro..

Сплети мајката ќе ти ебам ако наредна не почнеш со 3ка напред и нека го клај Жергова доста му беше на Чико.

Jildiz da go nema, dedo mi vikashe, "Kuchinjata so svinska mast nema da ne jadat".....

Dade Jildiz gol, i namesto da prezemat inicijativa nesto da napravat...Tie mu izleguva shansa za kontra, si poddavaat nazad topka..

Patat od kurobolie....

A moram da go pofalam Kop, igra dosta dobro..
Коп воопшто не изигра лошо последната кога беше со Мирети и Лока на средина. Лока понапред а Мирети пред одбрана треба.

Jildiz go vagja go klava OPENDA.....O P E N D A!!!!! OOO PPPP EEE NNN DDD AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mameto ke se brani....Da go ebam, stanavme Salernitana na Napoli ke mu se branime.....

2 пати им ја подаваме пред гол кај нас… 2то до сега бевме подобри… ужас

Ajde sega OPENDA neka klava gol mamicata da vi ja iznaebam jas i na site picka vi mater vasa smrdena.......Gonete se u tri lepe picke materine od cistac do pretsedatel

2 пати им ја подаваме пред гол кај нас… 2то до сега бевме подобри… ужас
brate, koj podobri be, ne zaebavaj, licime na Salernitana na steroidi, tri pasa ne znaat da svrzat invalidite da mu ebam sseeeee

Ama da TUDOR E KRIV ZA SE!!!! Sega Spaleti se ke reshi.....

Зашто го извади Јилдиз мори несреќо ќелава?? Зоштоооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom