Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 460385

Прегледај го приврзокот 460386

marcello-lippi-juventus-fc-coach-11-august-1998-HPWJAY.jpg

marcello-lippi-juventus-fc-coach-11-august-1998-HPWJB7.jpg

E2aXvxzXEAYD6zS.jpg
Во автобиографијата кажува дека цел негов Манчестер е граден по Јуве од тактика до се натаму.

Абе брате има веѓи како нема..И во видеото се познаваат а еве ти и слика, така да земи си душа не е ништо лошо :)

Прегледај го приврзокот 460364

Плус медиумиве Италија досега 89 пати ќе го имаа провалено тоа, така да мислам дека и да е нешто скриено фала Богу не е нешто од лошото....
pozdravo u zivot ne izgledal ama ete devi bitno mu zalepi leukemija, pubaglija, sifilis i giht.

Затвори си ги очите брат, и замисли си во моментов да ни е Претседател Дон Марчело Липи, наместо Папа Смурф....

Ништо не пишувам повеќе, само замисли си....И пиши што ти дошло на ум....

Во моменталниов тим би останале само 2-3 играчи, Папа Смурф ќе го промовира во хигиеничар па по кратко време ќе го стави технолошки вишок, косата на Елкан ќе му служи како пепељара за неговата цигара. Од моменталната управа ќе го задржи само Келини како легенда на клубот и носот со кој може да пресече пица кога ќе огладне.
Дел Пиеро и Буфон добиваат функции во клубот, Конте ако сака да се врати прво ќе оди 40 дена во Манастир да ги исчисти гревовите со строг пост на леб и вода. Валентина Алегри е во блажена состојба од него.

@DeviAngel brat..Eve go toa so ti go govoram za Comolli....Izleguva so izjava, ke vidime na krajot od sezonata so ke pravime so Vlahovic. Taka mu kazavme ushte letoto...A Vlahovic tempira forma, motiviran e so Spaletti, i e eden od najdobrite so gi poseduvame vo momentov.....

So motivacija ke mu daj ova drvoto so izjavava???

Dali javno se izjavuvaat takvi raboti??

I posle mi vikas da ne se nerviram......

@DeviAngel brat..Eve go toa so ti go govoram za Comolli....Izleguva so izjava, ke vidime na krajot od sezonata so ke pravime so Vlahovic. Taka mu kazavme ushte letoto...A Vlahovic tempira forma, motiviran e so Spaletti, i e eden od najdobrite so gi poseduvame vo momentov.....

So motivacija ke mu daj ova drvoto so izjavava???

Dali javno se izjavuvaat takvi raboti??

I posle mi vikas da ne se nerviram......
Па не е за нервирање. Влахович е одличен засега ама секоја сезона ја почнува вака и од Декември го снемува. Убаво кажа во моментов

Да се нервираш за Бремер реално кој дури и после повреда е ѕвер. За Влахович досега секоја сезона до почеток на Декември е иста.

Па не е за нервирање. Влахович е одличен засега ама секоја сезона ја почнува вака и од Декември го снемува. Убаво кажа во моментов

Да се нервираш за Бремер реално кој дури и после повреда е ѕвер. За Влахович досега секоја сезона до почеток на Декември е иста.
Значи не ми е поентата за дали ќе му го продолжуваат или не....Дали заслужува или не....

Поентата е дека овај се труди, (еден од тројцата во клубот што воопшто се трудат нешто да направат) овај излегува со ЈАВНА изјава како тоа НА крајот од сезоната ќе му продолжувале и ќе разговарале...Демек јас кажвам тука, кој те еба тебе дали играш убаво или не... Ко прво не е благодарно, а ко второ Јуве е клуб со реноме, а не збирштина на Лотитовци и Зампарини своевремено кои преку медиуми преговараа со играчи....Ама што да знај братот, Тулуз работеше, ТУЛУЗ...

Епа нека збрца Влахо уште некој гол до Јануари, ќе си крени цената, сигурно ќе се појави некој клуб, во Јануари можат да си преговара со други клубој, епа Комоли во Јуни нека преговара со миле мој....

Плус, веќе јавна тајна е дека е миленик на Спалети...

Значи не ми е поентата за дали ќе му го продолжуваат или не....Дали заслужува или не....

Поентата е дека овај се труди, (еден од тројцата во клубот што воопшто се трудат нешто да направат) овај излегува со ЈАВНА изјава како тоа НА крајот од сезоната ќе му продолжувале и ќе разговарале...Демек јас кажвам тука, кој те еба тебе дали играш убаво или не... Ко прво не е благодарно, а ко второ Јуве е клуб со реноме, а не збирштина на Лотитовци и Зампарини своевремено кои преку медиуми преговараа со играчи....Ама што да знај братот, Тулуз работеше, ТУЛУЗ...

Епа нека збрца Влахо уште некој гол до Јануари, ќе си крени цената, сигурно ќе се појави некој клуб, во Јануари можат да си преговара со други клубој, епа Комоли во Јуни нека преговара со миле мој....

Плус, веќе јавна тајна е дека е миленик на Спалети...
Нема цел муабетот ама ајде…

Нема цел муабетот ама ајде…
Оти брате да нема цел муабетот, фан клуб Јуве е ова.

Јас сметам дека Управава (освен Киело кој е безгласна буква досега) за кур не ја бива, ти сакаш уште еден Јуни да чекаш (6 поминаа) па за да оценуваш. Не те обвинувам ништо брат, јас сум убеден дека и ти го сакаш најдоброто за Јуве истото како што и јас, само малку се разликуваме во начинот...

Еве да се кладиме во кафана, дека и пред Јуни, во Мај ќе го мислиш истото ова што го пишувам јас сега...

Може?

Оти брате да нема цел муабетот, фан клуб Јуве е ова.

Јас сметам дека Управава (освен Киело кој е безгласна буква досега) за кур не ја бива, ти сакаш уште еден Јуни да чекаш (6 поминаа) па за да оценуваш. Не те обвинувам ништо брат, јас сум убеден дека и ти го сакаш најдоброто за Јуве истото како што и јас, само малку се разликуваме во начинот...

Еве да се кладиме во кафана, дека и пред Јуни, во Мај ќе го мислиш истото ова што го пишувам јас сега...

Може?
Оти нема цел, пак истиот муабет ќе го вртиме и на секоја нова изјава истото ќе биди. Нека е кафана не е проблем можиме.

Иако се чинеше дека разговорите за продолжувањето на договорот на Кенан Јилдиз и Јувентус е само чиста формалност, сепак се испостави дека не е така. Во последен момент нашите наместо 6 милиони плата околу која имале начелен договор наеднаш му текнало да ја спуштат на 5 милиони. Агентот на Јилдиз ја одбил понудата, и преговорите во моментов се одложени.

Браво за нашата златна Управа.. Ајде сега нека дојди лето, нека го продадат Турам, Јилдиз ако не продолжи ќе си оди сигурно, зошто не е будала да се дава максимум во клуб каде Жегајцата ќе зема повисока плата од него, а да не говориме за другите инвалидитетно оштетени лица...

Автоматски споено мислење:

️| @NicoSchira speaking to @juventibus

“Juventus continues negotiating with Kenan Yildiz, the parties have been negotiating for some time and are seeking to reach an agreement. Juve thought that tripling Yildiz’s salary (€4.5m + bonus) would be enough to convince the player…But the interest from elite clubs (Real Madrid, Chelsea, etc...) gives his representatives the leverage to ask for more.

Additionally, because when compared to other players on the squad like Jonathan David, whose salary is €6m + bonuses, and who isn't doing much; Kenan's representatives argue that he should be earning the same or more If Juventus makes a greater effort, the deal should be able to be done.

But it's important to highlight that the Bianconeri has him under contract until 2029 and is not obligated to renew it at this moment; if the player decides to leave because an agreement couldn't be reached on the renewal, then a club will have to make an offer in the three digits…

Последно уредено:
Ќе го шитнат за 100€.
"Kenan Yildiz's contract with Juventus expires in 2029, so there is no urgency. Juve are negotiating an economic improvement, but it is a normal negotiation. The Turkish star has always shown great attachment to the jersey, and has never thought about leaving and wants to stay. More than money, the technical project will be decisive.”

Браво за братот, и тој видел колку е сатот..Нормално е дека ќе остани ако овие мамлазите планираат да направат Шампионски тим...Ако не планираат, не е будала да си ја троши кариерата и талентот залудно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom