DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Во автобиографијата кажува дека цел негов Манчестер е граден по Јуве од тактика до се натаму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во автобиографијата кажува дека цел негов Манчестер е граден по Јуве од тактика до се натаму.
pozdravo u zivot ne izgledal ama ete devi bitno mu zalepi leukemija, pubaglija, sifilis i giht.Абе брате има веѓи како нема..И во видеото се познаваат а еве ти и слика, така да земи си душа не е ништо лошо
Прегледај го приврзокот 460364
Плус медиумиве Италија досега 89 пати ќе го имаа провалено тоа, така да мислам дека и да е нешто скриено фала Богу не е нешто од лошото....
Затвори си ги очите брат, и замисли си во моментов да ни е Претседател Дон Марчело Липи, наместо Папа Смурф....
Затвори си ги очите брат, и замисли си во моментов да ни е Претседател Дон Марчело Липи, наместо Папа Смурф....
Ништо не пишувам повеќе, само замисли си....И пиши што ти дошло на ум....
Па не е за нервирање. Влахович е одличен засега ама секоја сезона ја почнува вака и од Декември го снемува. Убаво кажа во моментов@DeviAngel brat..Eve go toa so ti go govoram za Comolli....Izleguva so izjava, ke vidime na krajot od sezonata so ke pravime so Vlahovic. Taka mu kazavme ushte letoto...A Vlahovic tempira forma, motiviran e so Spaletti, i e eden od najdobrite so gi poseduvame vo momentov.....
So motivacija ke mu daj ova drvoto so izjavava???
Dali javno se izjavuvaat takvi raboti??
I posle mi vikas da ne se nerviram......
Значи не ми е поентата за дали ќе му го продолжуваат или не....Дали заслужува или не....Па не е за нервирање. Влахович е одличен засега ама секоја сезона ја почнува вака и од Декември го снемува. Убаво кажа во моментов
Да се нервираш за Бремер реално кој дури и после повреда е ѕвер. За Влахович досега секоја сезона до почеток на Декември е иста.
Нема цел муабетот ама ајде…Значи не ми е поентата за дали ќе му го продолжуваат или не....Дали заслужува или не....
Поентата е дека овај се труди, (еден од тројцата во клубот што воопшто се трудат нешто да направат) овај излегува со ЈАВНА изјава како тоа НА крајот од сезоната ќе му продолжувале и ќе разговарале...Демек јас кажвам тука, кој те еба тебе дали играш убаво или не... Ко прво не е благодарно, а ко второ Јуве е клуб со реноме, а не збирштина на Лотитовци и Зампарини своевремено кои преку медиуми преговараа со играчи....Ама што да знај братот, Тулуз работеше, ТУЛУЗ...
Епа нека збрца Влахо уште некој гол до Јануари, ќе си крени цената, сигурно ќе се појави некој клуб, во Јануари можат да си преговара со други клубој, епа Комоли во Јуни нека преговара со миле мој....
Плус, веќе јавна тајна е дека е миленик на Спалети...
Оти брате да нема цел муабетот, фан клуб Јуве е ова.Нема цел муабетот ама ајде…
Оти нема цел, пак истиот муабет ќе го вртиме и на секоја нова изјава истото ќе биди. Нека е кафана не е проблем можиме.Оти брате да нема цел муабетот, фан клуб Јуве е ова.
Јас сметам дека Управава (освен Киело кој е безгласна буква досега) за кур не ја бива, ти сакаш уште еден Јуни да чекаш (6 поминаа) па за да оценуваш. Не те обвинувам ништо брат, јас сум убеден дека и ти го сакаш најдоброто за Јуве истото како што и јас, само малку се разликуваме во начинот...
Еве да се кладиме во кафана, дека и пред Јуни, во Мај ќе го мислиш истото ова што го пишувам јас сега...
Може?
Ќе го шитнат за 100€.then a club will have to make an offer in the three digits…
"Kenan Yildiz's contract with Juventus expires in 2029, so there is no urgency. Juve are negotiating an economic improvement, but it is a normal negotiation. The Turkish star has always shown great attachment to the jersey, and has never thought about leaving and wants to stay. More than money, the technical project will be decisive.”Ќе го шитнат за 100€.