Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Оти многу дефанзивци имаме на располагање...

Иако сезонава Данило е многу лош стварно. Како за едно лето да остаре 5 години.
Така е кога мислиш дека имаш загарантирано место во тимот, и кога си играш курташак на тренинг. Ќе те седнат на клупа и ќе се изгубиш. Како друг играч е за разлика од лани кога беше една од малку светли точки во тимов.

Да им ебам мајката у пичка на сите до еден.

Племето да им го ебам.

Сите на клоци на чело со оној експертот на клупа, сортата интерашка да му ја ебам и него.

Мрш.

Не се секирајте, и Фергусон имаше лоша прва сезона во Јунајтед со многу нерешени, за после да искини...Лабаво браќа.... :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

3 победи и 7 нерешени на домашен терен.

Вакво понижување Дел Нери не ни приреди.

6 бода на душа на Камбиасо сезонава и двете утакмици ја греши пред гол. Незнам стварно незнам 100 та утакмица примаат гол во 90. Здравјето ми го земаа сезонава.

Thiago Motta identifies what Juventus lacked in 2-2 draw against Fiorentina

Thiago Motta insists Juventus had to be more clinical and score the third goal against Fiorentina: ‘I don’t believe in bad luck.’
===

Па попрај бе другар, 6 месеци со глата в ѕид маваш. Неможам да разберам ств ..
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Наводно Џунтоли изјави дека во новата година се враќа огромна ѕвезда од Португалија во клубот. Читам сега од Јануар Роналдо е слободен играч…. :facepalm:

Наводно Џунтоли изјави дека во новата година се враќа огромна ѕвезда од Португалија во клубот. Читам сега од Јануар Роналдо е слободен играч…. :facepalm:
Остај тоа,глеам и Киеза ќе го враќале зимава.

Настрана неговите фудбалски квалитети, секогаш е драго да се има фудбалер со ваков карактер во соблекувална...и сметам дека Мота пребрзо донесе одлука да се ослободи од него.
Screenshot_20241231_103800_edit_2923697742760112.jpg

Наводно Џунтоли планирал да носи 2 дефанзивци сега во Јануари...

Наводно Џунтоли планирал да носи 2 дефанзивци сега во Јануари
Џунтоли ништо не планира.
Откако е дојден во Јувентус работи без план.

Најдобро е и он и таа камилата на клупа што подалеку од Јувентус.
По можност у интер да отидат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom