Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Доаѓањето на Гринвуд значи дека големи се шансите Киеза да си оди...навистина е срамно како не можат да се договорат двете страни за продолжување на договорот (n) Максимално сум разочаран (n)

Ме интересира кој води поголем инает, клубот или Киеза, затоа што нели Киеза е веќе голем Јувентино, а Јувентус ќе го гради тимот каде што дел од костурот ќе е Киеза.

Не знам.

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Ако не изигра добро сега ништо чудно и да остане, чекаат да видат дали може да бара поголема плата од Јуве во случај да изигра добро.

Znaci ne e na muabet samo za Roma, cekav i za nekoi od vasite strani ne samo nasite. Skeptik sum nekako, poveke e kako ime ostanat od toa sto bese pred povredata, iako so Dybala pak vo tim bi bile top

И сега раперов под Гасперини ќе се расипука како стока ако бидни ова :pos:

Koopmeiners offer evolves
Page eight of today’s Tuttosport underlines how Juventus are now willing to include a third player in a possible deal with Atalanta for Koopmeiners, open to sending Moise Kean to Bergamo alongside Huijsen and Iling-Junior.

Gian Piero Gasperini is a fan of the Italian striker, who’d be willing to leave Turin in order to play Champions League football somewhere else.

Пропаднале преговорите со Рабио, Џунтоли му нудел 7, овој барал 8 милиони плата. Да играше нешто сезонава, па ај да речеш да му дадеш 8, ама цела ја преспа, арно му текна за Купот нешто да изигра, ама пак тој еден натпревар не му дава право да бара толкава плата. Арно имаше изјавено Маркизио пред некој месец, со оглед на формата, не заслужува да го носи црнобелиот дрес.
Нека се гонат со се мајка му!!!

Читам на твитер како навивачи плачат и викаат дека Јуве ги издал Дибала и сега Киеза ако си оди, па мајка му стара, Киеза со што заслужи покачување на плата? Прво нека земе нека се докаже повеќе на терен, нека дава 20+ голови по сезона, па после поставувај услови, исто тоа гомното француско Рабиот барал 8 милиони по сезона, каде бе? Бркај!

Читам на твитер како навивачи плачат и викаат дека Јуве ги издал Дибала и сега Киеза ако си оди, па мајка му стара, Киеза со што заслужи покачување на плата? Прво нека земе нека се докаже повеќе на терен, нека дава 20+ голови по сезона, па после поставувај услови.

За некој да дава 20+ гола во сезона, многу е битно и тимот како ќе се постави на терен... Последните три сезони под Алегри, Јувентус ги завршуваше со 50 и нешто голови во цела година. Оваа сезона на две кола пред крај (пред да го отпуштат Алегри) имаа дадено само 49 гола во лигата. Споредете ги оние сезони од 21/20 па надоле, ќе видите дека просекот им бил по 70-80 гола по сезона.

Киеза и Влаховиќ се квалитетни играчи, ама не се тие виновници што цела година беа отсечени во нападот...вина си имаат останатите играчи, и пред се тренерот со неговата 1:0 начин на игра.

Јас викам, избркај го Рабио од клубот, дел од неговата 7милионска плата дај му ја на Киеза, другиот дел можеш да му ја дадеш на некое друго засилување...пример Самарџиќ во Удинезе моментално зема 500.000 годишно, понуди му 2 милиони плата, татко му пешки на ушка ќе ти го донесе во клубот.

За некој да дава 20+ гола во сезона, многу е битно и тимот како ќе се постави на терен... Последните три сезони под Алегри, Јувентус ги завршуваше со 50 и нешто голови во цела година. Оваа сезона на две кола пред крај (пред да го отпуштат Алегри) имаа дадено само 49 гола во лигата. Споредете ги оние сезони од 21/20 па надоле, ќе видите дека просекот им бил по 70-80 гола по сезона.

Киеза и Влаховиќ се квалитетни играчи, ама не се тие виновници што цела година беа отсечени во нападот...вина си имаат останатите играчи, и пред се тренерот со неговата 1:0 начин на игра.

Јас викам, избркај го Рабио од клубот, дел од неговата 7милионска плата дај му ја на Киеза, другиот дел можеш да му ја дадеш на некое друго засилување...пример Самарџиќ во Удинезе моментално зема 500.000 годишно, понуди му 2 милиони плата, татко му пешки на ушка ќе ти го донесе во клубот.
Јас сепак не би му дал повеќе на Киеза од тоа што го зима, ами каде се честите повреди што ги има како што ги имаше Дибала? Кој и да е, прво нека се докаже на терен, па после нека бара покачување, еве Алегри не чинеше, сега ако повторно игра Киеза под Мота како под Алегри што правиме? А претходно сме му покачиле плата? Или нека помине Европско во фудбал, ама и тоа не е мерило, така со Локатели се "заебавме", дрво невидено е.

Муабетот највеќе ми беше за тоа што некои фанови викаат, пишуваат како Јуве ги издал играчите (Дибала , а сега можеби и Киеза) а нема врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom