Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што е сега, ќе го праќаат Хамилтон да вози во Формула 2?
A бе ништо нема да биди се драматизира ама навистина се јадат внатрешно то ме вади од такт.

иначе :

За чаушиве заврши сезоната, со паметот се веќе во Мај...

Што на куров игра Киеза? Нека објасни од кои причини бара зголемување на платата.

Alex Sandro letoska aut i taka mu zavrsuva dogovorot. Chiesa nemoze pas da pogodi, neka go prodadat i nego dodeka mozat. Yildis treba da dobiva minutaza, da bide spremen za naredna sezona

Треба да бркаш резултат, и ми го ставаш Нонге Боенде додека Костиќ и Илинг седат на клупа...

Ајт Алегри, иди гони се и ти, и твоите колеги, и твојата игра, и твојата ќерка. На лето клоците и за тебе

Pocna poklonuvanjeto bodovi na ekipi sto se borat za opstanok..
Koe поклонување бе, толку знае ова суштеството на клупа што ни е. Гомното грдо неугледно на просјак што личи им лапа милиони и изјавува како целта е ЛШ (замисли истата цел ја имаат Аталанта, Болоња, Фиорентина) и овие не го отпуштаат. Како може тренер на Јувентус да има иста цел со наведенаиве второлигаши и да не биде санкциониран од управата за тоа? Само смрт за гомново грдо небањато!!!

Тоа е, на лето сакам промена на Алегри, доста беа вакви мртви утакмици...и при негатива да не знаеш да нападнеш.

На лето сакам голема чистка, Сандро, Милик, Кеан, Мирети, уште некој што не ми текнува у моментов + ОБАВЕЗНО и Алегри со се нив, и да се почне од нула.
Од овие крлеживе погоре што цицаат плата ќе се растерети буџетот, и таман ќе има пари да се купат нови засилувања. Приоритетни МОРА да бидат Самарџиќ и Купмајнерс....враќање на Суле, + уште 1 напаѓач и уште некој во одбрана.

Ако го остават Алегри и наредна сезона, ќе ги бојкотирам, кој ги ебе ама озбилно...не планирам уште една сезона да му ја гледам мртвата игра што ја преферира нон стоп...море вака кога ќе размислам, не сакам веќе ниту една утакмица да му изгледам со негова таа мртва тактика.
Автоматски споено мислење:

Гомното грдо неугледно на просјак што личи им лапа милиони и изјавува како целта е ЛШ

Колку и да биле слаби Јувентус, никогаш, ама никогаш не атакувале на топ4...овој мртвиов тоа го имаше зацртано уште во Август...и потоа лузерски менталитет, епа лузерски нормално...им требаше еден ебан пораз за да се распаднат како кула од карти. Секој друг тренер после таков пораз ќе направеше да плукаат крв нареден натпревар, само овој нашиов е завршена работата, обезбеден е тој топ 4 пласман. Ќерката пцојсана да му ја ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom