Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Замислете ја убиствената комбинација, Бејл-лево, Красич-десно ... :)
i glen jonson lev-bek

--- надополнето ---

mene mi mirisa na osasna rabota.
Ne smee da si dozvole juventus da ne se kvalifikuva vo narednata faza.Ako zaebat doma so salzburg doma so mancester siti ke bide mnogu tesko a isto taka i so leh poznen koj ni zema bod.

Иначе утре не мора стримови да се бараат Јуве ќе ја даваат на канал5 од 19 часот.19:00 Европа лига - Јувентус - Салзбург , Пренос

Него гледамс е организира турнир помеѓу фан клубовите тука.Ајде кој е од ск нека пише дали сте да се пријавиме,или некој надвор од ск ако може да дое уше поубаво.:smir:

Moze da se dogovorime. Jas sum ZA. Ako ima uste nekoj zainteresiran, i normalno sto igra dobro moze da sostavime edna ekipa.

Момци,да ве прашам пошто нема да ја глеам утре јуве,ќе идам на мзт-работнички а таа е од 19-00,кај да ја симнам утакмицата?некој торент или страна ако знаете пишете ми ,сакам да ја глеам.

Зар и мело се повредил бе луѓе, не ми се верува.Еве кои играчи можат да играт утре.

Motta, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 19 Bonucci, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 35 Buchel, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 38 Libertazzi, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 45 De Paola, 46 Liviero

Од болдираните може да се очекува само нешто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom