Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дури сеа гледам дека биле во право сеа има секакви работи шо кажви моџи за јуве но се виде дека работел против интересите на клуботи потоа ќе се чудиме зошто моџи не добивал никаква подршка од Ањели и компанијата во 2006...
epa da brat ... toa e no somojme jas ti rajko petko ? da naprajme mojme ne taka da ke si tprime ...Чиста политика е ова. Не бил Јуве крив, а титулите и штетата ја оставија на страна, како да не постои тоа.
И на крај краева мораа така да реагират, фудбалот во Италија се повеќе тонеше, а и уште тони. Но тука сме да го спасиме![]()
Buon compleanno Capitano!!!
![]()
Зошто капчето ме потсеќа малку на Виола ?
Дечки, има некој посигурен извор за информацијава за судењево? Некој доооообар линк?
Подобар од овај здравје:„
Ова е само толкување на Јувентус на настаните од судењето.
Судењето не ее завршено уште нели? Ако беше ке имаше и официјални изјави, а штом нема и штом само толкувања има значи сеуште трае и ке има деновиве некоја официјална вест...
Судењето Е ЗАВРШЕНО, А ТОЛКУВАЊЕТО НА ЈУВЕНТУС Е ДЕКА ПО НИЕДНА ТОЧКА НА ЦИВИЛНОТО СУДЕЊЕ ЈУВЕНТУС НЕ Е ОСУДЕН ! ЗНАЧИ НЕВИН/ОШТЕТЕН.
---
Сега се чека жалба на Моџи до втор степен ...
Која црна официјална вест? Кажи ми кој суд објавва пресуди. Арно новинарите досадваат таму да слушниме и ние по нештоЧекај, и сеа толку? Не сме криви, и што сега? ОШТЕТЕНИ СМЕ ЗНАЧИ.Што ке се деси со тоа? Ако е завшено и не сме виновни зошто никаде на интернет неможам да најдам официјална вест, туку баш како ти што рече толкувања? Ке си останеме така оштетени и никому ништо?
Која црна официјална вест? Кажи ми кој суд објавва пресуди. Арно новинарите досадваат таму да слушниме и ние по нешто