Mr. Mojo Risin'
Porka de Majorka
- Член од
- 14 септември 2008
- Мислења
- 3.534
- Поени од реакции
- 4.445
Глупости на кило.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пази италијанска прва лига е еј, не можеле да гарантираат безбедност. Да има стварно невреме како во Џенова да сватам, но кога ние игравме до снег до колена со Лех дали некој не праша дали сакаме да играме или не, мизерија невидена.Не ми се верува каква лакрдија стана Серија А. На кој како ќе му текне си одложува натпревари без причина. Ова испадна маалски муабет " не ни се игра сега, ај друг пат ќе играме". Според ова, Јуве може кога ќе му отсуствуваат неколку играчи поради повреди да рече дека едноставно не може да гарантира безбедност на натпреварот и да бара негово одложување. Се разбира, до презакажаниот термин истите играчи ќе бидат оспособени за настап. Дали сето ова би било регуларно?
Остај ги Лех, земи ги Перуџа за пример. Тој меч ни беше од многу поголемо значење па никој не ги праша Јуве дали сакаат да бркаат титула на терен на кој полесно ќе се играше ватерполо отколку фудбал.Пази италијанска прва лига е еј, не можеле да гарантираат безбедност. Да има стварно невреме како во Џенова да сватам, но кога ние игравме до снег до колена со Лех дали некој не праша дали сакаме да играме или не, мизерија невидена.
Не го спомнав од проста причина што пред натпреварот се знаеше исходот. Баш ќе видиме какво ќе е времето во Неапол до 22 и 30.Остај ги Лех, земи ги Перуџа за пример. Тој меч ни беше од многу поголемо значење па никој не ги праша Јуве дали сакаат да бркаат титула на терен на кој полесно ќе се играше ватерполо отколку фудбал.
Јаките тимови издржуваат сеЈувентус планира да протестира во таков случај. нон сенс е 4 меча во 9 дена да се играат.
Мурињо цимолеше за 3 во 9 дена не па вака.
ако издржуваат јаките тимови, наполи зошто ја одложва утакмицата дека се уморени од баерн?Јаките тимови издржуваат сеси имаат замени а гледам вие ни ЛШ играте ни, замени имате ни ништо а се плашете од 4 меча во 9 дена и накрај сакате скудето е нема
![]()
![]()
уште поише ги мрзам одио наполи !!!
Napoli merda, Napoli colera
sei la vergogna dell'Italia intera,
napoletano sporco africano
stai pur sicuro prima o poi ti accoltelliamo