Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо... Доста агресивно играат Киево што ни ствара проблеми. Вучинич изолиран сам напред, Красич изгубен во просторот... Мора промени. Џакерини или Естигарибија место Красич за почеток, подоцна и Алекс или Матри место Маркисио/Видал.

Jа би ги турил Џакерини место Красич и Матри место Вучко .. Така ќе бидеме поконкретни ... Овие Киево очај се али целава утакмица некако на средина се игра т.е борба за средината на теренот, место да има борба за да се даде гол ...

То го играме ...нз зошто излезе со 1 CM и 4-3-3 во која Пепе и Красич се MR и ML ... A Mаркизио и Видал SS

---Krasic--------------Pirlo-----------Pepe-----
---------------Marchisio-----Vidal------
-----------------------vucinic------------

Значи стварно сум изреволтиран од екипава КИЕВО ги мразам до дно на душата... на 0-0 се радуваат ко да освоиле Лига на Шампиони ебатее антифудбалот ебате...

• Ми се допаѓа
Reactions: B92
Да полежеа овие Киево уште малце по терен па вкупно 15 мин од утакмицата на лежење го поминаја господе боже ....

ЦЦЦ. Разочаран сум многу !

Секогаш вака сме напраиле , тепаме со Милан , Интер , а со Киево , Катанија , Болоња ОЧАЈНО!!!

Ништо од порничот, слабо одигравме, јалови напади, Киево врска немаа и тоа е тоа.
Тоа што тие немаа врска е оправдано, боса екипа се и бодов е како победа за нив ама тоа што ние цел меч имавме само 2-3 полушанси и една шанса не можам никако да го оправдам.

И да, да не заборавам,
Ќе почне ли Конте и на гостувањата да игра со формација 4-2-4? Ако не секој меч барем со ваквите боси екипи.

реален резултат и исход........на почетокот на сезоната сите бевме сложни дека требаат лево крило и лев бека,а сега Красич ја изгуби својата форма и ги руши сите концепции во нападот,секоја чест за Пепе очигледно тимот остана само на едно крило во досегашниот тек на првенството

Па како да тепаш кога сите 11 души им се копачи играат прљаво и агресивно плус допри ги и ќе лежат пола саат на терен небаре на пикник се ..

За лежењето не би коментирал затоа што постот ќе содржи премногу пцовки. Сигурно 60% од тренингот им е посветен на тоа како да задржат 25-30 минути од мечот. Со оглед на тоа дека активно се игра околу 55-60 минути, тоа значи дека магарињава успеале да задржат едно полувреме.

Стварно и јас КОЛКУ ГИ МРАЗАМ ОВИЕ ПИЧКИ на Киево !!

многу агресивно играат , не спортски , да им го ебам стадионот , Мандели , Пелисиер , Сорентино , БРАДЛЕИ :mad:

Се да им ебам на Киево. Посмрдена екипа од нив нема, копачи невидени. Јес да Калчото е познато по цврстата и група игра, но ова е претеризам. Страшно ме нервира кога губиме бодови против вакви екипи. Џабе го тепавме Милан, кога играме Х со Киево.

Имавме неколку шанси, ама ете не сакаше да влезе. Ме радува што одбрана е бетон и Барцаљи ќе биде нашиот нов Канаваро ако продолжи вака. Едино нешто што мислам дека Конте треба да смени против вакви екипи е формацијата т.е да убаци уште еден шпиц, зашто очигледно беше дека Мирко се тепа со противниците, цело време игра свртен со грб а.к.а Амаури стил и нема со кој да проигра.

Јасно е ... ако успееш во Италија да ги победиш малите гнасни екипи ќе бидеш и шампион ... па денес со сите 11 играа одбрана ... тешко катанаџо секоја чест ... :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom