Фан Клуб: Јувентус

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Прееска ги гледав Лион-Монпеље и стварно ми е криво што не го донесовме Бастос. Дечкото е машинерија, не престанува да трча 90 минути, а има и солидна техника.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Нека им "тупнат" сеа 15-16м да видиш дали нема да го продаат уште не е касно и за Бастос, барем јас имам малку надеж :(

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Citam neso Ziegler ne e mnogu zadovolen ima sansi da zabega vo Turcija :D

P.s. Inaceee uste ne e oficijalno so Paragvaecot! Falel nekoj dokument

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Утре ке е официјално за парагваецот .... А Елиа според сите медиуми е играч на Јувентус по одбивањето на Севиља за Пероти ....А Роландо или Родолфо за одбрана ..двата се одлични само што Родолфо е тип на играч потребен до Киелини додека Роландо е ист Киелини не се компатибилни

Григера изјави дека заминува за фулом ..искрено жал ми е за тој чоек изигра добро првит сезони после беше жртвено јагне и мн брзо заборајвме шо напрај за нас :/

'Zdenek Grygera saluta la Juve e va al Fulham'

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Шо се случи со Мануел Џандонато ? остана во јуве или замина на позајмица негде ?

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Утре ке е официјално за парагваецот .... А Елиа според сите медиуми е играч на Јувентус по одбивањето на Севиља за Пероти ....А Роландо или Родолфо за одбрана ..двата се одлични само што Родолфо е тип на играч потребен до Киелини додека Роландо е ист Киелини не се компатибилни

Григера изјави дека заминува за фулом ..искрено жал ми е за тој чоек изигра добро првит сезони после беше жртвено јагне и мн брзо заборајвме шо напрај за нас :/

'Zdenek Grygera saluta la Juve e va al Fulham'
ке се купува уште едно крило купивме веке 2 крила ?
марота рече 2-3 појачања а до сега се џакерини ,естабиа и 17 годисниот талент од ле авр .
ке се купе одбрамбен сигруно .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
ке се купува уште едно крило купивме веке 2 крила ?
марота рече 2-3 појачања а до сега се џакерини ,естабиа и 17 годисниот талент од ле авр .
ке се купе одбрамбен сигруно .
Кој е тој ? Естабиа е 23 годишен од Ле Авр ...... а за одбрамбен зборат Роландо или родолфо ..ке видиме ..утре ке е жешко а григера веќе си замина ...и Зиглер нешто кревал врева

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Кој е тој ? Естабиа е 23 годишен од Ле Авр ...... а за одбрамбен зборат Роландо или родолфо ..ке видиме ..утре ке е жешко а григера веќе си замина ...и Зиглер нешто кревал врева
знам за естабиа ,само процитав некаде дека сме земале некој 17 годисен талент мислам и тој бесе од таму .

С

сашенко

Гостин
Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:
јас тактва информација немам начекано т.е на странските медиуми дека го има изјавено то ...

Kajgana Shop

На врв Bottom