Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој хајлајтс да стави од натпреварот :)

Gi gledav poslednite 30 min od natprevarot i ke odvojam samo 2 raboti, edna dobra edna losa.

Ona sto e pozitivno e stavot na Conte. Ne e bitna formacijata sto ke se igra, se gleda deka covekot postojano gi forsira da go davaat maksimumuot. Duri i na 12-1 postojano vikase po igracite. Treba uste od start da im se vmetne pobednicki mentalitet, da gi gazat malite ekipi, bez pritoa da se potcenuva protivnikot i maksimalno da se igra protiv site.

Negativnata rabota sto postojano mi bodese oci e deka nemame levo krilo, a igrame igra preku krilata!!! Napadot ni e super, i namesto da frlame pari na Aguero i Rosi podobro e da se atakuva na WC krilo i soodvetna zamena

Шо бидна со Бастос? Почнав да замарам.. 3ти пат прашувам во 2 недели :D

Gi gledav poslednite 30 min od natprevarot i ke odvojam samo 2 raboti, edna dobra edna losa.

Ona sto e pozitivno e stavot na Conte. Ne e bitna formacijata sto ke se igra, se gleda deka covekot postojano gi forsira da go davaat maksimumuot. Duri i na 12-1 postojano vikase po igracite. Treba uste od start da im se vmetne pobednicki mentalitet, da gi gazat malite ekipi, bez pritoa da se potcenuva protivnikot i maksimalno da se igra protiv site.

Negativnata rabota sto postojano mi bodese oci e deka nemame levo krilo, a igrame igra preku krilata!!! Napadot ni e super, i namesto da frlame pari na Aguero i Rosi podobro e da se atakuva na WC krilo i soodvetna zamena

Епа затоа еден член викаше подобро 45 милиони да се фрлат за Рибери отколку за Агуеро .. И јас сум за тоа лево крило да земеме .. Со јаки крила напаѓачите (Матри и Ква Ква) ќе имаат полесна задача да погодуваат .. А ако играат како во првата полусезона (Ква Ква) и во втората полусезона (Матри) и ако ја имаат таа форма + со јаки врвни крила, тогаш лесна задача ќе имаат за постигнување погодоци .. Тогаш може и Амаури да распали покрај јаки крила :) Агуеро некако не ми е тимски играч .. нз зашо .. индивидуалец ми изгледа по игрите со Аргентина на копа америка ..
--- надополнето: Jul 15, 2011 8:44 PM ---

Колку само лесно даваат Кваљарела и Матри голови .. Стварно го обожавам овој Матри - има јако чувсто за позиционирање и супер завршница (колку шутнати толку гола) П.с Мело 2 гола :vozbud:

Шо сакате велете ама во Парма солиден беше мислам едно 10тина голчина шибна :D, ај да видиме ако остане во Јувентус дали ќе шибни некое голче , или пак нешо смрди во вашата соблекувална (малер некој) :D

Шо сакате велете ама во Парма солиден беше мислам едно 10тина голчина шибна :D, ај да видиме ако остане во Јувентус дали ќе шибни некое голче , или пак нешо смрди во вашата соблекувална (малер некој) :D

7 голови постигна, и тоа некои доста добри. За таму е, не е за тука.

Де бе!
1. Што сте им сториле и кои се кутриве?
2. Зашто голманчево прима голови каде топката преку него минува...зашто во Македонија има подобри голмани? хахах.
3. Честитки ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom