шеф на подземје
зумбулот
- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 1.213
- Поени од реакции
- 76
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ова ме насмеа и тоа добро.
баш напротив се гради во англиски стил мрежи не се потребнниОградава некако ниска или има дупка или ќе ги достават мрежите не верувам вака да остане
Италија не е Англија незнам колку се непотребни мада мислам дека ќе доправат во врска со тоа барем позади гол трибинитебаш напротив се гради во англиски стил мрежи не се потребнни
да но тоа е желба на јуве не моја или твојаИталија не е Англија незнам колку се непотребни мада мислам дека ќе доправат во врска со тоа барем позади гол трибините
lihstajner bonuci chielini ziegler
krasic pirlo marchisio pepe /bastos
matri i kvalarela или да се донесат нови засилувања во напад
Тимчево што го склопуваме почнува да ми се допаѓа. Само така беше и минатото лето, на изглед тимот беше силен па видовме кај завршивме. Јас не би се залетувал многу, многу додека не ги видам на дело.
и јас очекувам да се доведе неко големо име !1.Буфон и Манингер одлични за на голот
2.Одбраната е ок вака, Барзаљи е добра измена ама измена за бековите кој ке ни биде?
3.Средината мора да биде јака следанта сезона многу работи ке зависат од неа.Пепе може само да биде измена таму заедно со некој од младите, а прв тим мора да дојде некој поквалитетен играч.Бастос ако добие државјанство француско одлично ке биде зошто тешко да дојдат Рибери и Нани хахаххаха..
4.Кваљарела и Матри ке бидат одличен тандем ама повредата на Кваљарела ме плаши, ако се повреди некој од нив тешко нас.Ке мора да дојде уште некој во нападот, се надевам големо име.