шеф на подземје
зумбулот
- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 1.213
- Поени од реакции
- 76
Е ова ме насмеа и тоа добро.
баш напротив се гради во англиски стил мрежи не се потребнниОградава некако ниска или има дупка или ќе ги достават мрежите не верувам вака да остане
Италија не е Англија незнам колку се непотребни мада мислам дека ќе доправат во врска со тоа барем позади гол трибинитебаш напротив се гради во англиски стил мрежи не се потребнни
да но тоа е желба на јуве не моја или твојаИталија не е Англија незнам колку се непотребни мада мислам дека ќе доправат во врска со тоа барем позади гол трибините
1.Буфон и Манингер одлични за на голотlihstajner bonuci chielini ziegler
krasic pirlo marchisio pepe /bastos
matri i kvalarela или да се донесат нови засилувања во напад
Да, очекувавме многу ама не разочараа.Одбраната беше ок, на Мота многу се надевавме и бевме 100% сигурно дека зимото ке земеме некој поквалитетен десен бек.Срединта беше добра, аквилани не израдува многу, Маркизио беше тука и очекувавме Сисоко и Мело блеснат и да се покажат во вистинско светло.Красич беше човекот што се чекаше, десно не се засиливме ама Пепе влеваше надеж а и Џовинко не требаше да оди на позајмица, се сеќавате каква гужва стана овде кога си отиде он.Во нападот не разочараа само што не дојде таков каков што ветија, некои се разочараа што си отиде Диего, ама го донесоа Кваљарела и подобро направија.Првиот дел од сезоната овој тим ги надмина моите очекувања.Да не се повредеа некои играчи, ке земевме зимото десен Бек, можеше и тогаш Матри да дојде и Амаури да си отиде и ке го имавме тандемот Матри Кваљарела и ке завршивме меѓу топ 3 сигурно.Ама повредите не поебаа.Оваа година ке имаме одличен тим само повреди да нема пак...Тимчево што го склопуваме почнува да ми се допаѓа. Само така беше и минатото лето, на изглед тимот беше силен па видовме кај завршивме. Јас не би се залетувал многу, многу додека не ги видам на дело.
и јас очекувам да се доведе неко големо име !1.Буфон и Манингер одлични за на голот
2.Одбраната е ок вака, Барзаљи е добра измена ама измена за бековите кој ке ни биде?
3.Средината мора да биде јака следанта сезона многу работи ке зависат од неа.Пепе може само да биде измена таму заедно со некој од младите, а прв тим мора да дојде некој поквалитетен играч.Бастос ако добие државјанство француско одлично ке биде зошто тешко да дојдат Рибери и Нани хахаххаха..
4.Кваљарела и Матри ке бидат одличен тандем ама повредата на Кваљарела ме плаши, ако се повреди некој од нив тешко нас.Ке мора да дојде уште некој во нападот, се надевам големо име.