Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто се ретардирани овие од горенаведената тв, дајте линкови од стримови да закачиме на сајтот. Немам искуство со стримови, ако има некој што се зеза редовно со тоа нека ме контактира :back:

Пошто се ретардирани овие од горенаведената тв, дајте линкови од стримови да закачиме на сајтот. Немам искуство со стримови, ако има некој што се зеза редовно со тоа нека ме контактира :back:

www.myp2p.eu

Па што не коментира Стево костовски тој е мислам за Јуве.

Дајте ја ве молам Фиорентина-Јувентус ???

Branko Ilievski 16 април во 11:01
Vrz osnova na koj fakt? Lazio e pred juve na tabela, Fiorentina Nema nekoj problem za opstanok za razlika od katanija vo mk ima navivaci I na Lazio koj e pred juve a ne e emtuvan na Telma poveke od 10 pati dodeka juve odel 24 pati sezonava vo 32 kola a e zad Lazio na 6 kola pred kraj

Поради овој факт ;)

--- надополнето ---

Сеа чекам да ми врати

Дајте ја ве молам Фиорентина-Јувентус ???

Branko Ilievski 16 април во 11:01
Vrz osnova na koj fakt? Lazio e pred juve na tabela, Fiorentina Nema nekoj problem za opstanok za razlika od katanija vo mk ima navivaci I na Lazio koj e pred juve a ne e emtuvan na Telma poveke od 10 pati dodeka juve odel 24 pati sezonava vo 32 kola a e zad Lazio na 6 kola pred kraj

Поради овој факт ;)

--- надополнето ---

Сеа чекам да ми врати

Да разбираше Бранко фудбал немаше неговите преноси да се хумористична серија.
-" Иииии Џиџи Буфон херметички го затвори голот " - колку да се потсетиме, фразава ја имам слушано десетици пати :kesa:

Лацио се бореле за ЛШ,а Јуве демек не се бори?што очекувате од фан на Интер.

гледам статистика и не верувам......40 примени гола и тоа 25 дома,а 15 на гости :lud: се надевам Јувентус конечно ќе ангажира вистински стручњак,доста ми е од поттрчковци !

Го збудалеја на Бране на Фб.:pos:
Ќе почнит да бришит пријатели.....:)

Го збудалеја на Бране на Фб.:pos:
Ќе почнит да бришит пријатели.....:)

Јас го побарав на ФБ пред некој ден ама не можев да го најдам, а у пријатели го имав.
Еден смрден коментар не му напишав, а он изглеа ме блокирал.:kesa::pos:
Страв изгледа има од Јувентус и неговите фанови(не физички OFC).

Со кој памет бе Катаниа - Лацио :tapp:

За тактиката би сакал да почнеме со 4-3-3 и Соренсен како десен бек или Григера само што незнам од кој причини не игра.Па ако не оди повторно Лука Тони како џокер нека го стави :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom