DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Оти никој не ги истражва изјавите од Сасуоло, Наполи, Лацио итн дека играчите нивни за Јувентус коштат поќе од за др клубови. Ова со играчите се чиети глупости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја би да мислам или да кажам исто како тебе... ама не е баш така, очигледно , во фебруар ќе започне судењето ако добро разбрав. И другите клубови пумпаат цени , прават дилови меѓуклубски... ама кај нас се спомнуваат и други шашми... ујдурми.. покрај дување цени .. мене ова со платите за време на ковид најмногу ми боде очи ... какво е бе тоа 3 месеци ќе ти давам помалку плата, по догодина ќе надокнадиме, не кажувајте на никој , ватсап пораки од капитен на екипа... не личи ова за клуб од највисок ранг, не личи ова за клуб кој се стреми кон врвот ... ќе правиме ујдурми со сметководство за да прикажеме плусваленца ... па ќе јачаме за суперлига сами против светот... повеќе пари вамо тамо ... овој Ањели џуниор влезе во некој многу лош филм... добро му одеше некоја година ... ама ја премина границата и балонот пукна, нека си одлежи , дај боже да поминеме со забрана за трансфери и слично и нова управа која ќе работи регуларно , па колку ни се силите , толку .Ова со Swing pricing е мн интересно. Цел фудбалски свет работи така. Процената на вредност на играч не зависи од никого, се продаваат играчи по нереални цени, играч што вреди 50 ти го даваат за 100 па ако толку го сакаш земи го... и фала богу дека кога клубовите сами ги диктираат цените на играчите на ваков начин можеш да направиш случај против било кој клуб. Јас не велам дека е океј, ама за да го направат криминал треба да се постави некое тело кое ќе регулира цени на играчите и да се држат сите до тоа. Вака им оставија одврзани раце на клубовите и ќе казнуваат сега. Нема клуб на светот што го нема ова правило прекршено....
La Repubblica : Ex-Bianconeri Manolo Portanova has been sentenced to six years in prison for participating in a gang rape
Umriljo sorabotuval so obviniteli, koja pijavica choeche![]()
Abe i da otideme vo Seria B pak ke se vratime posilni i ke dominirame vo Italija..
Напиши Де Лихт. Некој ќе си помисли ЛихштајнерШиљо и Лихт
Па Лихштајнер не игра 50 године више кј нас, немс никаква врска со срањаваНапиши Де Лихт. Некој ќе си помисли Лихштајнер![]()
According to reports in England, Juventus will be welcomed back into the European Club Association after President Andrea Agnelli’s resignation, even though they continue to push for the European Super League.Ќе не исфрлат и од ЛШ / ЛЕ сигурно, УЕФА со нетрпение чекаше ваков момент поради Супер Лига и Ањели.