Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа толку сме лоши финансиски што мора да продаваме прво.

А кој ќе биде штопер за од клупа кога ќе го нема Демирал не знам. Изгледа на Ругани ќе се потпираат.
Мислам дека е скроз погрешно да се потпрат на супер изиграното ЕП на Киелини-Бонучи, не верувам дека имаат сила и можност за да изгураат цела сезона на 3 фронта.
Веројатно скроз погрешен потег со оној Ромеро, гледам дека е пред ептен скапичок трансфер во ПЛ.

Tropa gluposti Gigi da mu kreni samodoverba ako Shcesni e top 3 kje se samoubijam, vo Italija ne e top 3:)
Абе до Декњмври и оломнани се крстевте во него. Не го делам ова мислење јас :)

Od dekemvri taka se usra shto mislam deka i godinava shto ide nema da mozi da se izbrishi. A fakt e deka ne e top 3 ni vo Italija
Сите се усраја од демекври и Роналдо дури :)
Автоматски споено мислење:

Штета за Демирал, него ако го продадат остануваме само со тројца CB, од кои двајца од нив имаат 34 и 37 години... Мора да се земе уште еден дефанзивец, вака не иде. Од Ругани јас лично кренав раце

Штета за Демирал, него ако го продадат остануваме само со тројца CB, од кои двајца од нив имаат 34 и 37 години... Мора да се земе уште еден дефанзивец, вака не иде. Од Ругани јас лично кренав раце
Benta CB kje igra sekako kreativnost od nego ne chekaj:)

Мислам дека Драгусин ќе игра повеќе оваа сезона, а тука е и Данило не заборавајте. На оваа немаштија мора да се продаде Демирал за 40.
Него со дрвата Ремзи, Артур, Мората, Бернардески ќе заглавиме уште една сезона као што гледам..

Новиот Габигол? :icon_lol:

Шала на страна, го гледал некој детево?

Последно уредено:
Последно уредено:
Добро бе овој Пјаца на колку години го потпишаја шо е уште кај нас? 3 години се влече по позајмици,една играше цела за нас и сеа уште една позајмица у Торино.

Добро бе овој Пјаца на колку години го потпишаја шо е уште кај нас? 3 години се влече по позајмици,една играше цела за нас и сеа уште една позајмица у Торино.
Не му дадоја подршка ми се чини доволно после скинатите лигаменти на моменти ми се чини дека и ние му ја уништивме кариерата…. Штета

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom