Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:)
6337e26e1d7d2972af13c4731533a774.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

2/3 od prorostvoto na albaneso se ostvari.. Gvardiola e ednoto od top 2 zasiluvanja.. Ocekuvam Neymar/Mbappe za da bide 3/3

Не крши филм!

Ако го донесиме СМС, ондак Пјаниќ дефинитивно заминува, а и Кедира ќе фаќа патот... ќе мора да се донесат уште 2 засилувања во средината (покрај СМС)

Немора секој пост да е од tuz.
Секој зивор на инфо е добар извор, пособено од tuz, не гледам причина зошто да не е така.

Иначе на 14ти Јуни сите активности на стадионот се откажани. Тури низ музејот итн... А причината досега не се споделува.

Да не ви кршам филм, ама братов ептен решен изгледа да остане во Сити.

Со две раце ви го даваме Гвардиола. Земете ги и КДБ и Стерлинг со него. Може и Бернардо Силва. :love::love:

Да не ви кршам филм, ама братов ептен решен изгледа да остане во Сити.

"
If Man City want me" кажува братот... А може да паднало договор меѓу чениците на Јуве и Сити околу ова, во тој хотелот во Милано..

"
If Man City want me" кажува братот... А може да паднало договор меѓу чениците на Јуве и Сити околу ова, во тој хотелот во Милано..

Зашто би го набркале? Барем 1 добра причина да има....

Едни велат Покетино други Гвардиола...

Нз шо ќе биди.

Михајлович на крај да не биде :D

Само ако добие некоја казна Сити да ги суспендираат од ЛШ,па да се спогоди Пеп со клубот за да си иде.Иначе не гледам друго решение после пресов како би дошол Пеп во Јуве.

Да ве прашам дали некој го има гледано Лацио да ми каже каков стил негува Инзаги? Дали е како Алегри да се брани на 1-0 или па игра напаѓачки фудбал?
Lazio igra napagacki stil osobeno 352 formacija, iskreno ke mi bide krivo ako simone si otide od timot ama pak ke mi bide merak da dojde vo juve pred se ima golema vizija i ovde ke ima drug tip na igracki kadar kade sto ke moze do kraj da go iskoristi svojot potencijal do maks...[DOUBLEPOST=1558545356][/DOUBLEPOST]
ne go tupi so pep ne si interesen veke... :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom