Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасен Алегри кога на дупло послаб тим од својот им ја препушта играта. Па пичко една, Самдорија провинцијава ја стави у шише а ти со тим вреден милијарда им оставаш игра на миџетиве.

Дибала пак исто ко да не игра. Неможе дуел да издржи, а нема никаков дриблинг у место. Како што поминува време се поеќе на Џовинко ме потсеќа мајке ми. Нека влага Берна sooner the better.[DOUBLEPOST=1538240995][/DOUBLEPOST]МанџоНалдо :cool:

Кедира>Бентакур>Чан

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

tenor.gif

Koj kurac bre Alegri mi se branis bre aaaah be govedo edno ke ti se udri od glava nekoj pat so ova branenjevo.. mesto od start da gi pritisnat oni dozvolija gol da primat pa da se macat posle

Бепе Марота ќе си одит.

Ајде сега вие што плукавте по Марота, дали сте задоволни?

Според Агрести, Марота и понатаму останува во Јувентус, но не како CEO, туку во спортскиот сектор.

Се споменува Зидан на неговата позиција.

Ајде сега вие што плукавте по Марота, дали сте задоволни?

Според Агрести, Марота и понатаму останува во Јувентус, но не како CEO, туку во спортскиот сектор.

Ако се дозволи да си оди мислам ќе е најлошиот потег и дека падот наш ќе почни од друга страна време е Паратичи да јс предземи таа функција

Ако се дозволи да си оди мислам ќе е најлошиот потег и дека падот наш ќе почни од друга страна време е Паратичи да јс предземи таа функција
Toa so dozvoluvanjeto da si odi, ne mora da znaci deka Juve ne saka da mu prodolzi dogovor. Mozebi Marota saka da zamine. Ima milion pricini sto nie vaka mozime da gi nagagjame kako se, povekjeto raboti ne ni se poznati. Ushte od letoto Marota se povrzuvase so funkcija vo FIGC, nikade ne demantirashe (iako, sega demantira, sepak mislam deka ima nekoja pozadina vakvata ostavka). Marota sigurno zaminuva, sigurno nema od CEO da se prefrli da bidi burekonosec vo Juventus.

A mislam deka e rano da se predviduvaat apokaliptichni scenarija od tipot nashiot pad itn. Marota e mozebi najdobriot CEO sto sme go imale kako klub posle Moggi, no ne znaci deka e i posleden kvaliteten na pazarot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom