Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде ова сезона у курец ми се чини

20180428_091354.png[DOUBLEPOST=1524925594][/DOUBLEPOST]20180428_162547.png

Последно уредено:
Juventus XI: Buffon; Cuadrado, Barzagli, Rugani, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

Bench: Pinsoglio, Szczesny, Benatia, Howedes, Lichtsteiner, Asamoah, Bentancur, Marchisio, Bernardeschi, Dybala

Без Дибала во стартен состав против пацовите,со Куадрадо како десен бек.Не знам зошто не се врати на 4-2-3-1,со Дибала,Коста,Куадрадо и Игуаин напред.Али ај Алегри си знае или ќе му успее експериментов или поштено ќе се избламира.

Кога после четири години во еден клуб и еден тон титули мора да експериментираш во најважната утакмица се гледа за каков изгубен случај станува збор.

Од играчите барам да изгинат на теренот, да плукаат крв на крајот ако треба ама мора да победат.

За Дибала го оправдуем, моментално ни ја не би го стаил од почеток, не е во форма, посебно со Кротоне беше очаен..

Вечер мора да се тепа, се надевам се разбудија и ќе играат машки, а не да враќаме до Буфон секоја втора акција.. Ајмо Јуве

Шта си то урадио сине Дагласеееее[DOUBLEPOST=1524943504][/DOUBLEPOST]Зошто бе Игуаин е толку глупа свиња бе шо се мота ко прдеж у гаќе бе племето да му го ебем најглупо Исисово

Последно уредено:
Види го пичкава Алегри, со играч повеќе зема тактизира пред свој гол... кажи им бре на играчите да напаѓаат, да дадат уште гол-два, па потоа глуми го Мурињо со дефанзивата море гроб ти ебам.

Игуаин... по кој основ е зацементиран у први 11? 0 од играч кога не е у форма, НУЛА!!!

Абе извади го тоа гомното бе ка го глеам суицидални мисле ми се јавуаа бе копук тежок, рак на очи ка го глеаш ка паѓа добијаш бе. А, Алегри гомноно, нека продолжи со пичкарскана формација врати назад па да го сиснемо пак му ебем и него тоа глобилската фаца

Не ги гледав првите 50 минути
пуштам видео и прв коментар
... мај гуднес, ова го прават со 10 играчи , а јувентус има слопи пасес .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom