- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
So dve race bi potpisal da dobiva sansa samo na vakvi nebitni/lesni utakmici, makar i golman igral.Штета што се повредени усташиве, не можам да го гледам Стураро на лево крило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So dve race bi potpisal da dobiva sansa samo na vakvi nebitni/lesni utakmici, makar i golman igral.Штета што се повредени усташиве, не можам да го гледам Стураро на лево крило.
Не реков ја дека лошо игра али за таа позиција треба нешто и во напад да се направи, не само трчај врши пресинг. Вака само Сандро што направи направи.So dve race bi potpisal da dobiva sansa samo na vakvi nebitni/lesni utakmici, makar i golman igral.
Epa tie mu se kvalitetite realno, ne mozes poveke od toa da baras od Sturaro. Takva e situacijata sto ima nedodstatok od igraci vo napad so novava formacija, pa mora da se krpi.Не реков ја дека лошо игра али за таа позиција треба нешто и во напад да се направи, не само трчај врши пресинг. Вака само Сандро што направи направи.
Осеќам Алегри ќе смени формација за у вторник. Предноста на Јуве е во тактичката супериорност на тренерот, ако се иде на надигрување ќе испаднат уште во Торино.Незнам каква е ситуацијата со Манџо и дали ќе има шанси да игра со Барса, ама со оглед дека Пјанич/Кедира се сигурни на средина, ме интересира дали има шанси Маркизио да игра на позицијата на Манџо. Едно време го игравме нели крило. Знам дека не е ама сигурно покреативен ќе е за напад место Стураро.
Сандро -
"My future? I only care about Juventus. I don’t care about anything but doing well in this shirt. I’m here and I’m staying put."
Dybala -
"I do not know the future, so many things can happen. I am happy, my teammates wish me well, as do the fans and the club. At the moment I'm fine here.[DOUBLEPOST=1491823656][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
До некни сакаше нов Дел Пиеро да биди го бараше Меси да дојди во Јуве сега ова. Се имат закарано нешто за плата сигурно, агентот на Дибала барал да Дибала е најплатен играч а пак Марота да го покажи то на теренот наводноКо отскочна даска сме за типци ко Дибала, Погба, максимум 3 сезони и ни бегаат![]()