Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
So dve race bi potpisal da dobiva sansa samo na vakvi nebitni/lesni utakmici, makar i golman igral.
Не реков ја дека лошо игра али за таа позиција треба нешто и во напад да се направи, не само трчај врши пресинг. Вака само Сандро што направи направи.

Не реков ја дека лошо игра али за таа позиција треба нешто и во напад да се направи, не само трчај врши пресинг. Вака само Сандро што направи направи.
Epa tie mu se kvalitetite realno, ne mozes poveke od toa da baras od Sturaro. Takva e situacijata sto ima nedodstatok od igraci vo napad so novava formacija, pa mora da se krpi.

Лагано против Киево... А сеа во вторник ќе биде :X3:

Се супер, штета што Дибала на постигна гол, се гледаше жар колку сака , а и не е себичен воопшто, каква топка му нацрта на Игуаин стварно не знам како промаши.

Незнам каква е ситуацијата со Манџо и дали ќе има шанси да игра со Барса, ама со оглед дека Пјанич/Кедира се сигурни на средина, ме интересира дали има шанси Маркизио да игра на позицијата на Манџо. Едно време го игравме нели крило. Знам дека не е ама сигурно покреативен ќе е за напад место Стураро.

Незнам каква е ситуацијата со Манџо и дали ќе има шанси да игра со Барса, ама со оглед дека Пјанич/Кедира се сигурни на средина, ме интересира дали има шанси Маркизио да игра на позицијата на Манџо. Едно време го игравме нели крило. Знам дека не е ама сигурно покреативен ќе е за напад место Стураро.
Осеќам Алегри ќе смени формација за у вторник. Предноста на Јуве е во тактичката супериорност на тренерот, ако се иде на надигрување ќе испаднат уште во Торино.

Само да не ги излаже вечерашниов пораз на Барса... Мора да се влезе во вторник максимално концентрирано, внимателно и без паника. Барса е опасна, ако делува моментално како село без кучиња, никогаш не се знае кога ќе и појде од рака.[DOUBLEPOST=1491692899][/DOUBLEPOST]Марота на некој начин го потврди она што се шпекулираше по медиумите подолго време... Тој за Скај Италија кажа дека времето на Алегри во Јуве допрва доаѓа, изгледа договорено е се да ја продолжат соработката и понатаму.

Последно уредено:
Max Allegri will renew his contract with Juventus until 2020 after the game against Barcelona this Tuesday. [La Stampa]

Juventus & Allegri will meet later this month to extend the contract until 2020. Max would earn almost €5m/yr. [Rai]

John Elkann did an interview with Tuttosport a few days ago and the way he was talking about Allegri is that he's part of the project for some time to come.

Кој би рекол дека копуков ќе догура 300 настапи во дресот на Јувентус... :icon_mrgr:

2415b6472c585e17f248c6d0863290c4-93541-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

17862493_1459071664114137_6778359280951171634_n.jpg

Сандро -
"My future? I only care about Juventus. I don’t care about anything but doing well in this shirt. I’m here and I’m staying put."

Dybala -
"I do not know the future, so many things can happen. I am happy, my teammates wish me well, as do the fans and the club. At the moment I'm fine here.[DOUBLEPOST=1491823656][/DOUBLEPOST]
17862007_1380825851980427_1660432287345573548_n.jpg

:pos::pos:

Сандро -
"My future? I only care about Juventus. I don’t care about anything but doing well in this shirt. I’m here and I’m staying put."

Dybala -
"I do not know the future, so many things can happen. I am happy, my teammates wish me well, as do the fans and the club. At the moment I'm fine here.[DOUBLEPOST=1491823656][/DOUBLEPOST]
17862007_1380825851980427_1660432287345573548_n.jpg

:pos::pos:

Ко отскочна даска сме за типци ко Дибала, Погба, максимум 3 сезони и ни бегаат:pos:

Која маркетинг кампања ја имаме човече спрема пре днекоја сезона, браво...[DOUBLEPOST=1491846096][/DOUBLEPOST]
Ко отскочна даска сме за типци ко Дибала, Погба, максимум 3 сезони и ни бегаат:pos:
До некни сакаше нов Дел Пиеро да биди го бараше Меси да дојди во Јуве сега ова. Се имат закарано нешто за плата сигурно, агентот на Дибала барал да Дибала е најплатен играч а пак Марота да го покажи то на теренот наводно

Сандро делува стабилно со изјавата, ама малиов е сумлив.

Мислам дека Алекс Сандро ќе остане во Јувентус повеќе сезони, Дибала уште кога почна да блеска секундарно се знаеше дека ќе си оди кад-тад, мислам дека ако Јувентус освои сезониве ЛШ, и уште подобро се позиционира финансиски, ваквите играчи би биле заситени со Јувентус на долг рок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom