Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Алегри не напушта за брзо :) милијарда посто

Уууу милијарда посто сигурен си... а од каде оваа информација ? :)[DOUBLEPOST=1489993861][/DOUBLEPOST]
24gne9z.jpg

Еве ги следните натпревари што ги играме после репрезентативната пауза... ќе биде жустро со Наполи за 3 дена 2 дуели ќе се изиграат, го жалам Игуаин сигурно ќе има премногу притисок на тие два меча.
Али гледајте на посветлата страна, гледајте со кои тимови играме за време на дуелот со Барса... Киево и Пескара, овие мечеви мораат да се добијат и со втор тим, такада првотимциве ќе бидат одморени за двата дуела со каталонците :)

Последно уредено:
вајда нема да патуваат дома измегу двата дуели со наполи , таму ке спијат

вајда нема да патуваат дома измегу двата дуели со наполи , таму ке спијат
Тоа тие еднакво на самоубиство. Во некој град да блиску таму не. Реал се жалеа во УЕФА поради журки тапани и не ги остајле да спијат нити можеле да станат за на тренинг, исто и Милан.

Зашо не би се враќале дома, со авионче фрц за саат време се во Торино. Нема таму автобуси на млаз богданци.

Screenshot_2017-03-21-00-48-12-1.png

Само логото треба да се смени : )

П.С. Дајте видео од лудиот Макс кога збесна крај аут линијата

Дибала дефинитивно ги пропушта утакмиците на Аргентина, но би требало да е спремен за со Наполи.

Дибала дефинитивно ги пропушта утакмиците на Аргентина, но би требало да е спремен за со Наполи.
Jас би го одмарал и со наполи и би излегол со :
--Кедира--Маркизио-
--Куадрадо--Пјанич-- Пјаца--
--Игуаин--​

Прегледај го приврзокот 167127

Само логото треба да се смени : )
C7aRjUdU0AAWIxV.jpg

Вака би требало да изгледа ,на сите портали и форуми за овој се шпекулира дека ќе е новиот дрес за следната сезона.А по тоа што и на Јунајтед глеам дека Адидас им спремаат ваков ретро со копчиња,не ме чуди и стварно овој да биде

Allegri: Juve ready to offer a three-year contract, deal is closer than ever[DOUBLEPOST=1490141130][/DOUBLEPOST]Bernardeschi and Di Maria to keep Allegri

Max is prepared to continue with Juve, but asks for a contract extension to 2020 so he can open a new era

The club is ready to make him happy: the Viola and the Argentine, along with Tolisso, are the first choices on the market[DOUBLEPOST=1490141166][/DOUBLEPOST]
C7aRjUdU0AAWIxV.jpg

Вака би требало да изгледа ,на сите портали и форуми за овој се шпекулира дека ќе е новиот дрес за следната сезона.А по тоа што и на Јунајтед глеам дека Адидас им спремаат ваков ретро со копчиња,не ме чуди и стварно овој да биде

Шо прајме со гостинскиот?

C7eElErW0AAI168.jpg:large

Премногу темен ама стилски, ме густа...

Можеби да се обојат логоата ќе изгледа подобро

Позитивна работа во лето имаме тура низ САД и играме со ПСЖ, Барселона и Рома доста веќе со таа Австралија и Азиските земји.

Нашата поранешна од JTV ^__^

Screenshot_2017-03-22-16-15-21-1.png

Кедира се повредил, сигурно ја пропушта пријателската со Англија вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom