Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
"Paulo Dybala played well on Sunday and for me, all that’s missing at the moment is a goal. Everyone knows what a fabulous player he is and all he can do is remain calm and keep doing what he’s been doing early on this season.

"Like Paulo last year, Marko Pjaca needs time to settle in before he starts playing week in, week out. Like Dybala and Morata before that, players of his ilk require a bit of extra time to start showing what they can do. Instances like this demand patience."

За ова особено го почитувам Алегри. Знае како да го симне притисокот од грбот на играчите.

Тоа го прави и со Игуаин. Знае дека ако има 2 натпревари со ред да не постигни гол, одма медиумиве ќе ја направат драмолетка, па малце ги остава да подзаборават и да го тргни притисокот од грбот на Игуаин по фуриозниот старт.

Така беше и прошлата сезона и пред прошлата, првите три утакмици освен Сасуоло ги добивме на сила не дека одигравме нешто посебно, според мене.

Нека се темпира формата, не треба да се залетаат уште на почеток од сезоната па да паднат кога највеќе треба како Барса прошлата сезона.

Ми се бендисва идејата со Квадрадо на средина.

14317629_1120939261327341_648444985964969467_n.jpg

Benatia's father is convicted for the resale of stolen luxury watch, he will serve 3 years in jail. The watches were robbed in a museum in Switzerland, and among the lot there is Schwarzenegger's watch in Terminator 3. His crew previously tried to sell their batch to pro footballers, some of them from Olympique de Marseille.
:facepalm:[DOUBLEPOST=1474411258][/DOUBLEPOST]
Ми се бендисва идејата со Квадрадо на средина.

14317629_1120939261327341_648444985964969467_n.jpg
ИЗигравме лани една утакмица со Куадрадо на средина, беше доста солиден али кога и да играл на средина сме ја менвале формацијата во 4-3-1-2 на сред утакмица

Benatia's father is convicted for the resale of stolen luxury watch, he will serve 3 years in jail. The watches were robbed in a museum in Switzerland, and among the lot there is Schwarzenegger's watch in Terminator 3. His crew previously tried to sell their batch to pro footballers, some of them from Olympique de Marseille.
Ова сигурно нема убаво да му делува психички на Мехди... и добро бе кој курац имал потреба да продава краден часовник ??? Не било полесно да се позајми од син му ако му требале брзи пари ??? Не е прв случај родител на да речеме богат фудбалер да прави ујдурми... не ми се јасни тие луѓе. И плус му го руши имиџот на син му, а недај боже и кариера може да му заебе така.

Гледајте на посветлата страна... барем не се саморазнесол меѓу толпа народ на концерт :D

Вечерва со Каљари очекувам да ги натртиме Сторари, Исла и Падо. Најголемите пропалици од играчи играат баш во овој клуб... Бориело, Бруно Алвеш, Мунари, Тахсидис.

Гледајте на посветлата страна... барем не се саморазнесол меѓу толпа народ на концерт :D

Вечерва со Каљари очекувам да ги натртиме Сторари, Исла и Падо. Најголемите пропалици од играчи играат баш во овој клуб... Бориело, Бруно Алвеш, Мунари, Тахсидис.
Ова за со татко му на Бенатиа го нема на никoja страна,ако случкава била вчера, до денеска ќе излезеше 100 пати на медиумиве, ама никаде нема инфо.

Падоин на прашањето дали Јувентус се во криза и послаби, изјавува:

“Has Juve’s level dropped? Are you joking? They have 25 or 26 phenomenal players, and they could field two Scudetto-winning teams. I don’t see a decline.
“Anyone who wants to emerge should learn from them, they hold the secrets to success.“

Сите изјави му се со максимум респект кон Јувентус, во сите интервјуа што ги има дадено од кога замина во сите го величи Јувентус. FORZA PADO!!

Секоја чест за Падо :). Инаку медиумите во Италија после нерешеното со Севиља и поразот од Интер, навалија со критики кон Јуве. Сите пишуваат дека сме во криза, одбраната била слаба, средниот ред не постоел, Манџукиќ не можел со топка да се состави, а пишаа дека и Гонзало бил во криза :LOL:
Одкога ни е тренер Алегри, секогаш почетоците сме ги почнувале млако, тромаво, незаинтересирано, и пак сме правеле резултати (освен прошлата сезона се разбира).
Ова медиумиве како крлежи се еј, нема да победиш во 2 натпревари, и одма се истураат врз тебе. Али верувам на тимов, кај и да е ќе ја накачат формата, а доброто е што знаат да се носат со медиумскиот притисок, секогаш од 2011 па навака ги демантирале медиумите :).

Секоја чест за Падо :). Инаку медиумите во Италија после нерешеното со Севиља и поразот од Интер, навалија со критики кон Јуве. Сите пишуваат дека сме во криза, одбраната била слаба, средниот ред не постоел, Манџукиќ не можел со топка да се состави, а пишаа дека и Гонзало бил во криза :LOL:
Одкога ни е тренер Алегри, секогаш почетоците сме ги почнувале млако, тромаво, незаинтересирано, и пак сме правеле резултати (освен прошлата сезона се разбира).
Ова медиумиве како крлежи се еј, нема да победиш во 2 натпревари, и одма се истураат врз тебе. Али верувам на тимов, кај и да е ќе ја накачат формата, а доброто е што знаат да се носат со медиумскиот притисок, секогаш од 2011 па навака ги демантирале медиумите :).
Подобро да ги фати криза во Септември/Октомври отколку во Април/Мај. Сега имаат поправни, тогаш нема да имаат.

Медиумите постојат да бидат читани/гледани/посетувани, и играчите поубаво е да не ги есапат воопшто. Јуве покажале минатите години дека знаат успешно да се справат со притисок, така да верувам дека нема да им биде проблем ни сега да ги демантираат на терен.[DOUBLEPOST=1474451278][/DOUBLEPOST]
Screenshot_4.jpg

Sky менаа прогноза, сега најавува 3-5-2 повторно. Хернанес и Лемина стартери.

Ајде можи ќе му падни на Хернанес некоја ќерамида на глава, па ќе почни да игра фудбал.

Последно уредено:
Не знам што се замарате со медиумите. Па истите тие после ланскиот пораз од Сасуоло излегоа на насловна со „Јуве, чао скудето“. Ама дека треба нешто да се менува апсолутно се сложувам.[DOUBLEPOST=1474480426][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Браво за Ругани, така се бори за место во тимот... А и Гонзало убаво ја зафати од прва :)

Сега пуштив и прво нешто стартот на Лемина :facepalm:

Пак дува на средина без Кедира и Маркизио. Немаме ни еден дефанзивна ориентиран играч[DOUBLEPOST=1474485380][/DOUBLEPOST]Овај Хернанес кога го нема Маркизио најдобра варијанта ние за пред одбрана, да беше физички цврт ќе беше супер замена. Знај околу него кој има и кај се играчите негови, има добар пас али упм мек е ко путер на печено лепче O.o[DOUBLEPOST=1474485626][/DOUBLEPOST]Дебелиииииииииииии,

Душата ме боли за Сторари :(

Последно уредено:
Хернанес е добар досега.

Игуаин, 2 шанси една статива еден гол :)

Добро се држат после поразот од Интер.

GOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLO HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAINNNNNNNNNNNNNNNNNNN само колку шанси до сега имаше се бори за секоја топка некако тимов ми гледа доста лежерно премногу дува на средина гледам и дибала и игуаин се врајкаат во одбрана да поможат[DOUBLEPOST=1474485955][/DOUBLEPOST]DDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Алегри изгледа ја научи лекцијата а богами и играчиве. Лемина е преочигледно дека е бокс ту бокс и сосем солидно игра на таја позиција, Хернанес кажав одличен е денес мора да е прв избор додека е повреден Маркизио пред одбрана едноставно ја имаа таа креативност и визија знај кој играчи кај се и свесен е за просторот околу него АМА многу е мек па против поквалитетен противник можи поради тоа да не кошта многу иначе досега е добар и фала му на господ шо остана барем до Јануари.

Дибала пак многу брза сегде го има фали само гол иако по 4ца го чуваат, Ругани мора да игра поќе еднсотавно мора одличен е дуел не изгуби, Бориело како го кутна алал да му е. Игуаин продолжва да ме демантира и баш ми е мило за истото. Алвеш мн ми е офанзивен мн остава простор назад би го рачунал како стартер само во 3-5-2 кога бркаме резултат.

За Сторари душата ме боли кога го гледам како прима голој па дај боже само од нас да прима :)[DOUBLEPOST=1474487337][/DOUBLEPOST]Буфон осетил мускулна болка на десната ложа па Алегри го замени како превентива

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom