Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos:

Што сега, демек Манџукич даде еден гол на среќа и он не знае како го направи тоа и наеднаш е одличен напаѓач, страшен трансфер и перфектно решение?

Уште многу треба да покаже и да одигра за да се смета барем за добар трансфер, бидејќи се што направи досега е прилично лошо. Тромав е, многу лошо прима топки, а завршницата му е катастрофална. Шутира полошо од Амаури во најмизерниот период.

Се зезав бре, стварно очајно игра, а во Атл. Мадрид не играше толку лошо...

Марота сакал да ги донесе Шиме (Сасуоло) и Сапонара од Емполи. Ако не зимава тогаш сигурно на лето ќе бидат наши играчи.

Еден голем (y) за Сапонара ако успеат да го донесат... мислам дека Милан пребрзо се ослободија од него, а во Емполи им е главен играч покрај Еорапторот Макароне. Одличен би бил како АМФ, а башка и млад е
И Ругани им беше главен лани...

Јас сакам и Лемина да го видам на таја десна бековска/ крилна позиција мислам дека можи многу да понуди.

Е сега не значи дека секој младинец што ќе го земеме ќе дреме на клупа да го ебам...
Го оправдувам за Ругани 90% Алегри, сакам да го видам прва постава али моментално ни треба да се стабилизира одбраната и мора да играат истите па истите да се уиграат со новиот среден ред и да се врати стабилноста така да има време за Ругани плус сега ќе почни купот таму ќе почни да игра.

Сите рачунаат на Ругани од управа до тренер, ќе се среди :) сигурен сум за едно нешто кај Алегри а тоа е дека знај кога да фрли играч во оган и кога е спремен :)

Го оправдувам за Ругани 90% Алегри, сакам да го видам прва постава али моментално ни треба да се стабилизира одбраната и мора да играат истите па истите да се уиграат со новиот среден ред и да се врати стабилноста така да има време за Ругани плус сега ќе почни купот таму ќе почни да игра.

Сите рачунаат на Ругани од управа до тренер, ќе се среди :) сигурен сум за едно нешто кај Алегри а тоа е дека знај кога да фрли играч во оган и кога е спремен :)
Се сложвам.
Една работа само ми е сумлива. Зошто на ниту еден од оние мечој не му даде барам една шанса.
Се сеќавам на еден меч од подготовките ама детето беше катастрофа. Мислам дека буквално го извозија на неколку пати и уште еднаш не го видов.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Овај Хернанес мн сталожено и мирно чоече изгледа вака на фб, му пристигна фамилијата Торино некни не прекина да објавува слики со децата и жената, буквално не е прекинат. Познавајќи ги Бразилците и колку се манати за фамилија и останато ај да видиме дали сега ќе почни да игра ко шо треба, не му била фамилијата во Италија досега ако сватив добро.

Амаури коќе ми текни од ко почина татко му стана сенка од себе си.

Општо јужноамериканците се многу слаби луѓе по карактер, многу лесно крахираат психички. Дали тоа им потекнува од бек граундот што го имаат во нивните животи, со оглед на тоа што половината растат во мизерија или има некоја друга работа не знам, ама не може случајни да бидат испадите на Суарез, Роналдињо, Адриано и слични.

Според Ромео Агрести (кој патем е еден од најрелевантните извори кога е Јуве во прашање aka Curva) Спремаме мини револуција во Јануари - Заза и Ругани не напуштаат. Сапонара, Лавеци и Вршаљко пристигнуваат.[DOUBLEPOST=1447160960][/DOUBLEPOST]Гласините за Лукаку се се поголеми и поголеми, секој ден се поќе и поќе не поврзват ама мислам ако дојди Лукаку ќе си оди Мората во РМ, не знам зошто...[DOUBLEPOST=1447164747][/DOUBLEPOST]Статистика на Јуве на последниве неколку сезони.

attachment.php

Очигледно е кај куца магарето, во многу работи сме и подобри од последниве 2-3 сезони но завршницата не убива.

Последно уредено:
Ако се дава Ругани нека иде барем на позамица,жално е да се изгуби млад играч со огромен потенцијал..

Според Ромео Агрести (кој патем е еден од најрелевантните извори кога е Јуве во прашање aka Curva) Спремаме мини револуција во Јануари - Заза и Ругани не напуштаат. Сапонара, Лавеци и Вршаљко пристигнуваат.[DOUBLEPOST=1447160960][/DOUBLEPOST]Гласините за Лукаку се се поголеми и поголеми, секој ден се поќе и поќе не поврзват ама мислам ако дојди Лукаку ќе си оди Мората во РМ, не знам зошто...[DOUBLEPOST=1447164747][/DOUBLEPOST]Статистика на Јуве на последниве неколку сезони.

attachment.php

Очигледно е кај куца магарето, во многу работи сме и подобри од последниве 2-3 сезони но завршницата не убива.
Не ме сфакајте погрешно, ама дали имате/сакате да фрлите 50/60 милиони за Лукаку, дека тоа би било одприлика најмалце што треба да се понуди, за Евертон да почнат са размислуваат за продажба...

Не ме сфакајте погрешно, ама дали имате/сакате да фрлите 50/60 милиони за Лукаку, дека тоа би било одприлика најмалце што треба да се понуди, за Евертон да почнат са размислуваат за продажба...
За имање имаме уште кога го донесоа т.е. пред да го донесат Хернанес најавија дека имаме пари за трошење но дека не се убедени од Дракслер и компанија туку дека на квалитет сакат да ги фрлат. Јас не би фрлил 50-60м за Лукаку кога со нив можи да се купи Кавани :)

За имање имаме уште кога го донесоа т.е. пред да го донесат Хернанес најавија дека имаме пари за трошење но дека не се убедени од Дракслер и компанија туку дека на квалитет сакат да ги фрлат. Јас не би фрлил 50-60м за Лукаку кога со нив можи да се купи Кавани :)
И ја ваљда не би, ама рачунај околу 30 мил фунти дадоа за него па кога би размислил подобро 60+ ќе се потребни...ама од друга страна моментално е одличен и ако стане поконстантен можно е да се исплати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom