Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не се вика така да му ебам газот колумбијски :D ?
Пиши на гугл трансл. и слушни ја тетката таљанка шо убо вика Куадрадо :pipi:[DOUBLEPOST=1434830726][/DOUBLEPOST]
Сега читам, најкасно до Среда Марота би требало да се сретне со Рамадани, агентот на Јуветиќ :icon_mrgr:
Како и во случајот со Манџо, пак ќе се изненадиш и збуниш... тролот веќе ќе биде во Торино порано од сТреда :D

Марота остај шпцојве пак Лихт ќе ти игра десен бек ало :icon_lol:ж
Мора бекови да земат Курзава бе леле:rolleyes:

Марота остај шпцојве пак Лихт ќе ти игра десен бек ало :icon_lol:ж

7CKze5A.jpg

:kafence:

Па добро со доаѓањето на Нето, Сторари ќе биде 3 голман... колку и да ми е мил, сепак несакам да го гледам како трета опција. Слободно нека си бара нов клуб, никој нема да му замери, тој овие години беше главна алка ( заедно со Пепе ) за позитивната атмосфера во тимот. Форца Сторари, нашиот втор Рампула :')

Деви не плачи многу, туку постирај нови вести...

Па добро со доаѓањето на Нето, Сторари ќе биде 3 голман... колку и да ми е мил, сепак несакам да го гледам како трета опција. Слободно нека си бара нов клуб, никој нема да му замери, тој овие години беше главна алка ( заедно со Пепе ) за позитивната атмосфера во тимот. Форца Сторари, нашиот втор Рампула :')

Деви не плачи многу, туку постирај нови вести...
Тевез ќе е дел од Бока до Среда иако не е договорена сумата измеѓу Јуве и Бока која изнесува 5м се шпекулира дека Јуве го побарал Бентакур како дел од зделката или кој го сакаме, ќе носеле список со играчи да си бираме.

На Јојото му ја ветија 10ката,
Пирло можно е да остани до Јануари па после да оди во МЛС, вчера бил во NY гледал бејсбол...

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Tevez ќе има изненадување за навивачите и ултрасите на #Juve.[DOUBLEPOST=1434897823][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 4m4 minutes agoView translation
#Mandzukic пристигна во #Torino во наредните часови се очекуваат неговите прегледи.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 4m4 minutes ago
#Juve постигна договор со #CIty за трансферот на #Jovetic, договор е постигнат и со #Jovetic но се чека одговор од #Chelsea за #Oscar.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 6m6 minutes ago
#Tevez одби да одговори на прашањата за неговата иднина, само се насмевна и го напушти интервјуто.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 8m8 minutes ago
#Zaza ќе ги има медицинските прегледи на 7 или 9ти Јули. Ке заработува 2-3м а трансферот изнесува 15м.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 9m9 minutes ago
#Juve е тимот со најповеќе играчи родени после 1991 година.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 10m10 minutes ago
До наредниот петок #Juve ќе ги откупи останатите 50% од договорот на #Berardi но тој ќе остане во #Sassuolo.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 26m26 minutes agoView translation
#Tevez ќе има изненадување за навивачите и ултрасите на #Juve.[DOUBLEPOST=1434898130][/DOUBLEPOST]TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Jovetic е пред трансфер во #Juve , прифатен 5 годишен договор вреден 3.5м евра + бонуси,

Последно уредено:
- Мората
- Дибала
- Заза
- Манџукиќ
- (Јоветиќ / Берарди?)

Ако нешто не ми се бендисва во нападов тогаш то е уиграноста и меѓу нив а и со остатокот.
Искрено сакам да остани Тевез само да не испадни нешто да не функционира со овие, ама пак вака сите ќе имаат слобода да се тепаат за прв тим и Тевез нема да им смета.

Ризичен потег али ми се бендисва. Веќе некое време коментирам дека сме без напаѓачи ајде да видиме шо чудо ќе излези од овие.[DOUBLEPOST=1434900478][/DOUBLEPOST]Незнам дали некој го постира ова, ама е интересно за гледање

Tevez се насмеа и го напушти интервјуто..
_42034994_tevez203.jpg

Порано баравме напад ненормално многу,а и богами фалеше,сеа напаѓачи колку сакаш, супер што се земаат млади играчи а уз тоа иде и боља иднина. БРАВО!

За наредна сезона ќе сум задоволен ако се донесе лев бек, Ругани, десен бек за борба со Лихштајнер, па дури и за редовна ротација, како и веќе напаѓачите кои се пред потпис. Не сакам никој да си замине од битните играчи, а Огбона може да биде продаден бидејќи реално ќе биде вишок.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 26m26 minutes agoView translation
#Tevez ќе има изненадување за навивачите и ултрасите на #Juve.[DOUBLEPOST=1434898130][/DOUBLEPOST]
Најдобрата вест би била дека ќе остане и вгодина во дресот на Јуве, што е тешко веројатно бидејќи и Претседателот на Бока изјави дека до Среда Тевез ќе биде играч на Бока.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom