- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Ди Девио 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касниш со ова , уште вчера требало да го објавишTuttoJuveMK @JuveNMKD now
#Barzagli вчера го имаше првиот тренинг со тимот. После долгото отсуство Барзаљи успеа да го издржи цел тренинг без никаква болка.
Го објавивКасниш со ова , уште вчера требало да го објавиш![]()
E можно е , ја вчера читав дека играл со примаверата, натаму не дочитав не обрнав внимание препоставував дека е спремен за тренинг.Го објавиввчерашнат беше дека е на списокот со младинците и дека изигра една утакмица, денешниот е дека го издржа цел тренинг со нашиот прв тим
кој патем денес т.е. вчера му беше прв до вчера со младите играше и тренираше
![]()
Заза има buyback, клаузула, т.е. Јуве за 15 милиони евра, може да си го врати целосно Заза оваа година, а наредната година за 18 милиони. Ако Јуве реши да искешира 15 милиони, Сасуоло немаат ама баш никаква улога.Според сите шпекулации, Стураро ќе дојде на 2ри фебруари на последниот ден од меркатото.
Желба на Прециози била да биде во тимот до 31 јануари и дуелот со Фиорентина.
За Ѕаѕа е малку покомлицирано бидејки доста зависи од тоа дали ќе расчистиме со Џио уште сега, и дали ќе се сложи Сасуоло да го пушти , подобор кажано дали имаме намера да палтиме 15 мил уште сега у јануари за него.
Подобро Освалдо отколку Заза. Нека поигра Заза до лето во Сасуоло, па после ќе го вратат. Во Јуве ќе кисни на клупа, ќе се демотивира и толку.
Не мислев на тоа,јасно ми е дека ако понудине пари тие ништо не се прашуваат.Зборот ми беше за желбата нивна да го задржат до јуни,можда ќе се согласиме ради добрите односи.Заза има buyback, клаузула, т.е. Јуве за 15 милиони евра, може да си го врати целосно Заза оваа година, а наредната година за 18 милиони. Ако Јуве реши да искешира 15 милиони, Сасуоло немаат ама баш никаква улога.
Подобро Освалдо отколку Заза. Нека поигра Заза до лето во Сасуоло, па после ќе го вратат. Во Јуве ќе кисни на клупа, ќе се демотивира и толку.