Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ова за Џила е од некојси џкљ извор, али ја лично изгорен сум да го видам у наш дрес. Озбилно ова :D

Касниш со ова , уште вчера требало да го објавиш :P
Го објавив :) вчерашнат беше дека е на списокот со младинците и дека изигра една утакмица, денешниот е дека го издржа цел тренинг со нашиот прв тим :) кој патем денес т.е. вчера му беше прв до вчера со младите играше и тренираше :P

Го објавив :) вчерашнат беше дека е на списокот со младинците и дека изигра една утакмица, денешниот е дека го издржа цел тренинг со нашиот прв тим :) кој патем денес т.е. вчера му беше прв до вчера со младите играше и тренираше :P
E можно е , ја вчера читав дека играл со примаверата, натаму не дочитав не обрнав внимание препоставував дека е спремен за тренинг.

Иначе еве сега ЏДМ вика дека Фиорентина пробувала нешо со Џила, али Каљари поконкретен и ја подигнал понудата .Нишо од него изгледа... :place:

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 1m1 minute ago
#Marchetti- Доколку #Sassuolo победи против #Cagliari ќе се зголемат шансите #Zaza да пристигне во #Juve.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD 46s47 seconds ago
#Marchetti- Иако #Sassuolo е против овој трансфер одличните врски со #Juve можи да ја сменат ситуацијата.

TuttoJuveMK ‏@JuveNMKD now
#Marchetti- Единствената дилема на #Juve е дали да го остави #Zaza да постигне повеќе голови во #Sassuolo или да го повика назад.

Се повеќе и повеќе изгледа заза и стураро како засилувања овој период

Носењето на Ѕаѕа многу ќе зависи од одлуката на Мини Ми.... не ја отпишувам можноста малово да не дупи до Јуни

За Стураро е само формалност неговото доаѓање

Според сите шпекулации, Стураро ќе дојде на 2ри фебруари на последниот ден од меркатото.
Желба на Прециози била да биде во тимот до 31 јануари и дуелот со Фиорентина.
За Ѕаѕа е малку покомлицирано бидејки доста зависи од тоа дали ќе расчистиме со Џио уште сега, и дали ќе се сложи Сасуоло да го пушти , подобор кажано дали имаме намера да палтиме 15 мил уште сега у јануари за него.

Според сите шпекулации, Стураро ќе дојде на 2ри фебруари на последниот ден од меркатото.
Желба на Прециози била да биде во тимот до 31 јануари и дуелот со Фиорентина.
За Ѕаѕа е малку покомлицирано бидејки доста зависи од тоа дали ќе расчистиме со Џио уште сега, и дали ќе се сложи Сасуоло да го пушти , подобор кажано дали имаме намера да палтиме 15 мил уште сега у јануари за него.
Заза има buyback, клаузула, т.е. Јуве за 15 милиони евра, може да си го врати целосно Заза оваа година, а наредната година за 18 милиони. Ако Јуве реши да искешира 15 милиони, Сасуоло немаат ама баш никаква улога.

Подобро Освалдо отколку Заза. Нека поигра Заза до лето во Сасуоло, па после ќе го вратат. Во Јуве ќе кисни на клупа, ќе се демотивира и толку.

^ Јуве нема buyback клаузула, туку има право прв да преговара за играчот, т.е да си го земи за 15м пошо е договорена цената.[DOUBLEPOST=1422016857][/DOUBLEPOST]Малце конкуренција за Милан.
http://gianlucadimarzio.com/en/calc...ese-collaborating-on-signing-prospect-kenedy/

Јас лично не ги сакам овие млади јужно американци ама кој ме прашвит.

Последно уредено:
Заза има buyback, клаузула, т.е. Јуве за 15 милиони евра, може да си го врати целосно Заза оваа година, а наредната година за 18 милиони. Ако Јуве реши да искешира 15 милиони, Сасуоло немаат ама баш никаква улога.

Подобро Освалдо отколку Заза. Нека поигра Заза до лето во Сасуоло, па после ќе го вратат. Во Јуве ќе кисни на клупа, ќе се демотивира и толку.
Не мислев на тоа,јасно ми е дека ако понудине пари тие ништо не се прашуваат.Зборот ми беше за желбата нивна да го задржат до јуни,можда ќе се согласиме ради добрите односи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom