Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сега брат ми (навивач на Милан) ми кажа дека слушнап дека . Ова ако се случи, стварно незнам што да кажам:facepalm:.
За нов тренер на Јуве се спомнува, покрај антиталентите што се пишани на темава, и Михаловиќ (татко ми е моментално во Србија па ми пренесе):facepalm::facepalm::facepalm:
:pos::pos: нека не го лажат детето.... :D ја читав па милан и јуве ќе се натпреварувале за СПАЛЕТИ :pos::pos::pos: ако ова е вистина незнам...ај нашиве се ментални па ништо чудо да тргнат по спалети...ама јуве...

:pos::pos: нека не го лажат детето.... :D ја читав па милан и јуве ќе се натпреварувале за СПАЛЕТИ :pos::pos::pos: ако ова е вистина незнам...ај нашиве се ментални па ништо чудо да тргнат по спалети...ама јуве...
Според мене Спалети е Мурињо, Анчелоти, Липи, Капело, Гвардиола и ред други:) за дебиливе со кои е поврзуван Јуве. Манчини и Мијајловиќ, немој да ме јебат ебате беља:facepalm:

Conte:"Imat ćemo još jedan sastanak.U ovom trenutku sam blizu odlaska,moram priznati.Volim Juventus svim srcem,ali ovako ne može dovjeka.Ne tražim puno,samo jači tim i napad na Evropu,ne želim škrtost,Juventus je najveći talijanski tim i njemu je mjesto kako na vrhu Italije tako i vrhu Evrope.Osvajanje Scudetta je postalo monotono,želim velika djela,želim nove stranice istorije,sve to zaslužuju ljudi koji nas prate iz dana u dan,Ako toga nema,nema ni mene"
Епа ако не му дадат асален буџет нека си оди и нека му е со среќа.Нека ги продадат Видал и Погба греота ќе биде да им минуваат годините а да не можат ЛШ да освојат пошто газдата нејќе да инвестира пари.Најверојатно сакаат како Арсенал да функционираме, да произведуват играчи и да ги продаваат како би заработувале пари, а навивачите нека се пушат.

Според мене Спалети е Мурињо, Анчелоти, Липи, Капело, Гвардиола и ред други:) за дебиливе со кои е поврзуван Јуве. Манчини и Мијајловиќ, немој да ме јебат ебате беља:facepalm:
Рајкард не ми е јасно бе зашто никој не го бара? што се деси со човекот... Иначе Манчини ти е исто ко Конте сигурно освојува домашна лига ама европа слабо..ај бар конте нема толку играно во европа...а михајлович е веќе незнам...а и спалети не е ништо посебно...баш зборев со другар вика да се паметни Липи да си го земат за сезона и како Асистент дел Пиеро да го стават да учи една година од него па и 2 па после он да превземе....башка интелегентен играч е АДП ... има предизпоции и тренериште да биде...

Рајкард не ми е јасно бе зашто никој не го бара? што се деси со човекот...
Rajkard dade izjava deka povekje nema da bide trener.
http://www.goal.com/en/news/462/netherlands/2014/03/19/4695900/rijkaard-my-coaching-career-is-over

Lipi si tepa pari u Kina i mislam ne bi se vrakjal u Evropa.

Mancini bi bil cekor nazad i edinstveno sto mi teknuva e da rizikuvaat so pomosnikot sto gi vodese koa Perikle bese suspendiran.

Епа ако не му дадат асален буџет нека си оди и нека му е со среќа.Нека ги продадат Видал и Погба греота ќе биде да им минуваат годините а да не можат ЛШ да освојат пошто газдата нејќе да инвестира пари.Најверојатно сакаат како Арсенал да функционираме, да произведуват играчи и да ги продаваат како би заработувале пари, а навивачите нека се пушат.
Италија е ова другар, каде што и на 28 години играчите се сметаат за таленти, кое произведување играчи кои бакрачи, да не се лажеме.

Епа ако не му дадат асален буџет нека си оди и нека му е со среќа.
Изјавата е тотално изпревртена и не е точна, ниту еден збор. Побарај ја на некој друг веродостоен сајт, вака склопена. Ја нема.
Сега брат ми (навивач на Милан) ми кажа дека слушнап дека Милан е во игра за Конте. Ова ако се случи, стварно незнам што да кажам:facepalm:.
За нов тренер на Јуве се спомнува, покрај антиталентите што се пишани на темава, и Михаловиќ (татко ми е моментално во Србија па ми пренесе):facepalm::facepalm::facepalm:
Нема врска, Конте со Милан. Никаде нема таква информација.

Тутоспорт шпекулира неколку имиња: Манчини, Монтела, Михајлович, Донадони, Алегри, пишуваат дека има сугестија Зидан да го стават тренер. Од сите набројани, само Монтела вреди да се земе во предвид. Се друго е за по вода, освен Зидан кој е неискусен.

Друга страна од ситуацијава со Конте. Мислам дека е и многу неетички, да се даваат изјави како бара засилувања, и тоа било услов, па како немал тим за ЛШ итн. Тие работи се говорат на состаноци, на средби со Управата, па ако не се спогодат, пријателски да се разделат и крај на приказната, Конте ќе си излези ќе си речи дека сака нов предизвик, дека посакува се најдобро на Јуве итн.

Кој е ефектот сега што даде 3-4 изјави дека со овој тим не може да атакува на ЛШ?! Еве, ако не се договорат, нема ли да предизвика потрес во цела организација на Јуве?Значи, фановите ако замине Конте треба да се подготват дека нема да има просперитет следната сезона?

И Ибра замина од Интер во Барса со образложение да освои ЛШ!

баш зборев со другар вика да се паметни Липи да си го земат за сезона и како Асистент дел Пиеро да го стават да учи една година од него па и 2 па после он да превземе....башка интелегентен играч е АДП ... има предизпоции и тренериште да биде...
Интересно размислување, кое звучи примамливо. Само, којзнае како би се нафатил Алекс на таков предизвик.[DOUBLEPOST=1399937540][/DOUBLEPOST]Најдобра замена за Конте:

jlC3GLh.jpg

Последно уредено:
И јас сум за Прандели ако веќе заминува Конте. И Конте последнава сезона со неговиот антифудбал ми го има згадено уживањето за утакмица на Јуве. Да се надеваме дека идната сезона ќе донесе засилувања какви што он лично сака па да видиме дали ќе го гледаме овогодинешниот начин на игра или пак оној пред 3 сезона кога освоивме прво скудето после подолгата пауза.:)

И јас сум за Прандели ако веќе заминува Конте. И Конте последнава сезона со неговиот антифудбал ми го има згадено уживањето за утакмица на Јуве. Да се надеваме дека идната сезона ќе донесе засилувања какви што он лично сака па да видиме дали ќе го гледаме овогодинешниот начин на игра или пак оној пред 3 сезона кога освоивме прво скудето после подолгата пауза.:)
Баш потполно сакам тоа да се случи. Да остане Конте, и да му ги донесат неговите желби. И нека се спреми за огромна критика ако не влезе барем полуфинале. Ете не мора финале.

Изјавата е тотално изпревртена и не е точна, ниту еден збор. Побарај ја на некој друг веродостоен сајт, вака склопена. Ја нема.
Нема врска, Конте со Милан. Никаде нема таква информација.

Тутоспорт шпекулира неколку имиња: Манчини, Монтела, Михајлович, Донадони, Алегри, пишуваат дека има сугестија Зидан да го стават тренер. Од сите набројани, само Монтела вреди да се земе во предвид. Се друго е за по вода, освен Зидан кој е неискусен.

Друга страна од ситуацијава со Конте. Мислам дека е и многу неетички, да се даваат изјави како бара засилувања, и тоа било услов, па како немал тим за ЛШ итн. Тие работи се говорат на состаноци, на средби со Управата, па ако не се спогодат, пријателски да се разделат и крај на приказната, Конте ќе си излези ќе си речи дека сака нов предизвик, дека посакува се најдобро на Јуве итн.

Кој е ефектот сега што даде 3-4 изјави дека со овој тим не може да атакува на ЛШ?! Еве, ако не се договорат, нема ли да предизвика потрес во цела организација на Јуве?Значи, фановите ако замине Конте треба да се подготват дека нема да има просперитет следната сезона?

И Ибра замина од Интер во Барса со образложение да освои ЛШ!

Интересно размислување, кое звучи примамливо. Само, којзнае како би се нафатил Алекс на таков предизвик.[DOUBLEPOST=1399937540][/DOUBLEPOST]Најдобра замена за Конте:

jlC3GLh.jpg
Само пренесов "рекла-казала" муабет. И јас се надевам дека нема врска и несакам да има врска. По испаѓањето од Бенфика од Лига Европа (натпреварување што многу сакав да го освоиме по дебаклот во ЛШ) реков дека време е да му се заблагодари на Конте за се што направи и да се отиде чекор понапред, зошто три години по издигнувањето од пепелта :) тапкаме во место. Арно ама тоа не го замислував вака. Каков чекор напред е тоа со Манчини? ...или не дај Боже, Михајловиќ? Прифаќам Конте да си оди само во случај да дојде некој две-три класи поквалитетен од него а не џган од типот на горенаведените.

Значи, фановите ако замине Конте треба да се подготват дека нема да има просперитет следната сезона?
Ако донесат некој од Манчини,Михајлович,Спалети како замена искрено не гледам просперитет за тимов следната сезона.Ај Раниери ако не нека го вратат или Закерони(добро му идело во Јапонија) :facepalm:.
Не викам дека ако си отиде Конте,нема иднина за тимов,ни еден играч,ни тренер не е поголем од клубов,али па со ваква некоја замена за Конте,Ањели и Марота сами ќе си пукаат во колено и ќе фрлат у ветер све она добро што го направија во овие 3 години.

Башка Конте е прав бјанконер и знам дека му е битен и му мисли само добро на клубов и овие средства што ги бара за засилување се за добро и успех на Јувентус во Европа.
Трагичното е што ако си отиде,покрај тоа што ќе го изгубиме тренерот кој е најзаслужен за сите успеси овие 3 години,ќе се добие јасна порака од управата уште пред трансфер сезоната дека тимот ќе си остане ист можеби со некој 2-3 промени али без некое којзнае какви засилувања и трошење пари.Што значи дека било кој тренер да дојде ќе го има на раполагање истиот тим и ќе биде принуден да игра со 3-5-2,затоа што за 4-3-3 тимов нема крилни напаѓачи.
А ако буџетот е помал од лани,тешко со тие пари да се купи еден крилен напаѓач,а камоли двајца.

Истиот тој тренер треба да почне од нула,да воспостави свој однос со играчите,а и пак ќе кажам нема да има некои јаки засилувања ниту квалитетен ростер за ротација,што значи тимот тешко дека ќе направи нешто повеќе во ЛШ,а од следната сезона и Серија А ќе биде прав предизвик,тешко се брани титула по 4 пат.

Се надевам дека ќе постигнат договор со Конте деновиве,ќе му овозможат средства за купување на посакуваните засилувања,па да гледаме конкурентен Јуве во ЛШ.

Епа ако не сакаат да дадат пари за играчи ќе дадат плус 2-3 милиони од платата на Конте по сезона за тренер од рангот на Липи? Единствена добра и реална замена е Прандели. Ми се допаѓа и Монтела но не сме на сигурно со него што можи да ни понуди. Не верувам дека ќе ризукуваме со неискусен тренер како Зидан.

За трансфери сакам да донесеме еден од Јоветиќ или Ламела, двајцата не играа ич сезонава и реално може да се донесат ако се потруди Марота.

Ако донесат некој од Манчини,Михајлович,Спалети како замена искрено не гледам просперитет за тимов следната сезона.Ај Раниери ако не нека го вратат или Закерони(добро му идело во Јапонија) :facepalm:.
Не викам дека ако си отиде Конте,нема иднина за тимов,ни еден играч,ни тренер не е поголем од клубов,али па со ваква некоја замена за Конте,Ањели и Марота сами ќе си пукаат во колено и ќе фрлат у ветер све она добро што го направија во овие 3 години.
Со Манчини и Михајлович нема да има прогрес. Напротив, ќе има уназадување. Со Спалети ќе имаме стагнација.

Mногу ме иритира Конте што се испонаша на ваков начин. Ќути си, поднеси ги своите барања до Управата, ако не ти прифатат и ако не се најдите на средина, заблагодари се на соработката, и не оставај дамки на она што си го правел изминативе 3 години. Ако замине, другиот после него треба да ги смирува незадоволствата што ќе се јават поради тоа што Конте изјавува дека ако нема конкурентен тим ќе си оди? Тотално аматерски и непрофесионално.

Нормално е тренер да има свои барања до Управата. Но, дали има некој друг топ тренер ваква изјава? Јас досега немам прочитано Мурињо, Јуп, Липи, Капело, Анчелоти итн. да даваат вакви изјави. Анчелоти беше во буквална ВОЈНА со Управата на Јуве, па не се дрзна никаква изјава за Јуве да даде тогаш.

Само пренесов "рекла-казала" муабет. И јас се надевам дека нема врска и несакам да има врска. По испаѓањето од Бенфика од Лига Европа (натпреварување што многу сакав да го освоиме по дебаклот во ЛШ) реков дека време е да му се заблагодари на Конте за се што направи и да се отиде чекор понапред, зошто три години по издигнувањето од пепелта :) тапкаме во место. Арно ама тоа не го замислував вака. Каков чекор напред е тоа со Манчини? ...или не дај Боже, Михајловиќ? Прифаќам Конте да си оди само во случај да дојде некој две-три класи поквалитетен од него а не џган од типот на горенаведените.
Рекла казала муабети, кои денеска се на насловна на вебсајтот на Тутоспорт.:facepalm:

Дали е намерно ставено за да се зголемува читаноста, ама ако се случи тој трансфер, многумина ќе го сменат мислењето за Конте.[DOUBLEPOST=1399970910][/DOUBLEPOST]
acvszr.jpg

1z2k11d.jpg

2la7v2t.jpg

35lbwx5.jpg

2s8pvfm.jpg
2ez66nc.jpg
bfp2dx.jpg

И не е само Тутоспорт![DOUBLEPOST=1399975990][/DOUBLEPOST]Конте зел 3 дена одмор. Целосен, за да размисли за својата иднина.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom