Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Моџи има право за тоа кој ќе го држи под контрола Освалдо ... Џиџи, Конте, Пирло и Џорџо, најреспектираните играчи во тимот (y)
Конте знае како да се однесува со „проблематични“ играчи. Имам претчуство дека Освалдо ќе распали во Јувентус, па сега ќе видиме како ќе се одвива неговата кариера во Јуве.

Tука најважна е улогата на тренерот и како ќе се постави во однос на Освалдо, а не се сомневам дека Конте го знае тоа многу убаво, и затоа постави услов за негово ангажирање. Од друга страна позитивен факт е тоа што Освалдо се откажал од голем дел од својата плата само за да го облече дресот на Јуве, што реално е многу ретко на денешницава, и е потег за почит. И самиот Освалдо изјави дека имал понуди од повеќе клубови, ама кога стигнала понудата од Јуве, не размислувал ниту за момент :)

Досаден станува веќе.... нека го стават у карантин 1 година да заздрави 100%.. па тек тогаш да се врати на тренинзи..аман.

Треба да се ослободиме на лето веќе од него или во случај да чекаме да му истече договорот.

Треба да се ослободиме на лето веќе од него или во случај да чекаме да му истече договорот.
Или нека му го променат договорот и од фудбалер нека стани паљачо.

Vidal: "he'll never leave Juve"
In an exclusive interview with the Chile national team Coach, he reveals: "Arturo always tells me that his dream is to stay in Turin and win the Champions League"

Toj e можеби единствениот паљачо, што зема 1,3 милиони евра годишно.:D

Другите паљачовци му завидуваат, :icon_lol: нејсе, нека почне професионално да се занимава со неговото хоби - голфот, ама он каков баксуз е и таму ќе се повреди. :D

Дечки да не ја има некој сликата #ILOVEJU нигде неможам да ја најдам а многу е добра за кавер на фб....

Дечки да не ја има некој сликата #ILOVEJU нигде неможам да ја најдам а многу е добра за кавер на фб....
1621859_836458786381352_448883353_n.png

Го гледам по 102931 пат и уште неможам да го преболам ИГРАЧИШТЕВО... Секоја утакмица фали нешто во составот на Јувентус.. Управа да умрете сите до еден заради овој потег :place: Не е се во парите тоа го докажа оваа легенда, не дека и Недвед, Џиџи не се едни од легендите ама овој човек е посебен во секој поглед. 10932 секогаш ќе биде запамтен по тоа што беше секогаш господин и надвор од теренот.A TRUE GENTLEMAN NEVER LEAVES HIS LADY. GRAZIE CAPITANO. ADP 10 :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom