Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
И те како е битно кој е противникот.И сам ќе видиш дека во дерби мечеви на Јуве со екипи како Милан,Интер има повеќе избор на стримови,за разлика од мечевиве против малите екипи.Интернетот и компјутерот се исто битни да не ти кочи,али ако стримот ти е тапа,џабе ти е и интернет и све.

Еве јас сега гледам Интер-Цитадела на прилично солиден стрим. Ако за таков натпревар има, тогаш што останало за натпревари од Сериа А на Јуве.

Kanali koji prenose:

Al Jazeera Sport +7
Al Jazeera Sport HD 3
beIN Sport 1 / HD
C+ Fútbol (esp) / HD
Digi Sport 1 (cze/svk)
Digi Sport 3 (rom)
ESPN Dos
Iran TV3
Orange Sport (poland)
OTE Sport 1 / HD
Russia 2 (Rossiya 2)
Sport 1 (israel) / HD
Sport TV Live / HD
SuperSport 1 HD (alb)
SuperSport 3 (za) / HD
TV4 Sport Xtra HD (swe)
~ BEL: Sporting HD1
~ BRA: ESPN / HD
~ USA: beIN Sport

Да не му се наоѓа на некој стрим од скај?

Дечки нема да може да го гледам натпреварот, па ми се чини дека овде знаевте сајт каде што имаше цел натпревар да го гледам реприза? Би бил благодарен ако некој ми овозможи целиот натпревар да го излгедам, наредните денови.

Aj oбјаснете ми убаво за сопкастов врска неам.. Еве го инсталирав пред пол саат сега како работи ја врска неам дај кажете... Еве го уклучувам сега сопкастов и сега што треба да правам следно?

Aj oбјаснете ми убаво за сопкастов врска неам.. Еве го инсталирав пред пол саат сега како работи ја врска неам дај кажете... Еве го уклучувам сега сопкастов и сега што треба да правам следно?

Оди на странава и кликни на PLAY NOW ама само кај што пишува Sopcast. И тогаш ќе ти се уклучи програмчето, ќе стиснеш Watch as Anonymous и ќе почне да ти се полни баферингот :)

Како падна голов и што се десило со Маркизио? Неможам да гледам :place:

Ферги те сакам!!!

солидно прво,Тевез ми е изгубен малку,уште си се пронаоѓаат со Вучко ама комбинацијата во 41ва беше јакичка.. средината си кине,одбраната може и малку постабилно ипак Лацио не е слаба екипа башка на нивен терен играме.Тоа е тоа и треба да се пазиме од полуконтрите и од Клосе.

Како падна голов и што се десило со Маркизио? Неможам да гледам :place:
Погба влезе, и по 3 мин даде гол од топка отпадок.

Се надевам дека не е сериозна повредата на Маркизио.
--- надополнето: 18 август 2013 во 21:57 ---
Тевез одлично соработува со Вучинич, прв официјален натпревар му е, малку треба да навикни на Италија.

Погба влезе, и по 3 мин даде гол од топка отпадок.

Се надевам дека не е сериозна повредата на Маркизио.
--- надополнето: 18 август 2013 во 21:57 ---
Тевез одлично соработува со Вучинич, прв официјален натпревар му е, малку треба да навикни на Италија.

Не би рекол дека е отпадок, јесте да беше одбиена ама акцијата беше феноменално смислена.

Тевез иако покажа добри комбинации со Вучко на крај сепак ми делува како Алиса во земјата на чудата. Како да нема видено италијанска одбранаво животот и си мисли дека има работа со англиски месечари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom