Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да цркне овој Џовинко маме да му е**м!!! Вака не ме изнервирал играч на Јувентус уште од времето на Амаури.

Lele kako samo ne dobiv infark kaj Giovincoooooooo :@:@:@:

Ne e mozno ovaa be sto naprai STO NAPRAI NIKOGAS nema da go zaboravam ke odevme vo finaleto a sto napravi hahah :SSS bez komentaer

Срамота е голман да ти фати топка од 5 метра пред гол. Маркисио требаше да даде гол, ама не беше у најдобра ситуација. Да беше левак, можеби ќе паднеше гол.

Шо и да напишиш после шансата на Џио џабе е, абе немаме гол даено 1 на 1 со голман, само Матри против Удине.

Џовинко мајкати у пичка да ја ебам заедно со на вучинич мајкаму умрете бе не да ве продадат да умрете треба, добро е што флокари даде гол немаше да мораме да ги гледаме у продужетци кепецов и цррногорецов

Срамота е голман да ти фати топка од 5 метра пред гол. Маркисио требаше да даде гол, ама не беше у најдобра ситуација. Да беше левак, можеби ќе паднеше гол.
Циани покриваше пред маркизио, таму беше покриено ама Џовинкото ....
Тамам се спремав да го пофалам на крај се покака со ова.

За Судењето нема потреба да коментирам, ама алал да му е на Бонучи и на Видал за контрафалојте шо му ги направија по недобиени фалој над нив.

Џовинко цела утакмицаништо не изигра и на крајот шлаг стави на тоа !! Завршена е за него епизодата во Јуве...

мароне џакерини џовинко падоин пелусо око мое да не ги види уште еднаш со дрес од Јуве........
Заедно со идиотов Маркисио...живот си скратив за едно 10 години ради тоа копиле

Џовинко ова што го направи нема да му го простам никогаш.Колку и да сум го бранел после ваква шанса во 94 минута.Едноставно без коментар сум.Вака се немам изнервирано уште од поразот од Наполи 3-0... Не ми е криво за купот колку што ми е за пристапот.Разочаран сум ептен..

И да не слушнам лош збор за Маркизио,Па човекот од кај ќе му падне на памет дека Факинг Џовинко нема да погоди од 5 метри.

Циани покриваше пред маркизио, таму беше покриено ама Џовинкото ....
Тамам се спремав да го пофалам на крај се покака со ова.

За Судењето нема потреба да коментирам, ама алал да му е на Бонучи и на Видал за контрафалојте шо му ги направија по недобиени фалој над нив.

Затоа пишав, не у најдобра ситуација. Што е, тоа е.

Заедно со идиотов Маркисио...живот си скратив за едно 10 години ради тоа копиле
Шо ти е крив Маркисио бе гледаше ли ти фидбал???? Џовинко требаше да ја реши а не кај Маркисио да ја наоѓате винате сега!!!

Каков Маркизио бе? Се промашува ли од 5 метри, очи во очи со голаман? Маркизио ли требаше да му ги исчисти гомната што ги испосра? Се најлошо му посакувам во животот за ова што ми качи температура 40 и притисок 210/140!!! Гомно мало грдо, неспособно. Како стигнаа вакви маскоти да играат во нападот на Јуве!!! Да не можеш во 3 меча во сезоната да ги победиш Дијаз, Конко и Раду!!! Што да очекуваме во ЛШ каде играат вистински играчи а не собрани од публика како набројаниве?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom