Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
E ja koa vikav chelzi imaa sreka prvata utakmica so izavdija nereseno, dadoa gol od odbiena topka so smeni pravec i oscar 2riot gol dobar bese ama uste 1000 pati neka sutira nema da dade takov gol... sreka.... sega se vide toa

СОВРШЕНСТВО!!! СРЦЕ НА ТЕРЕН, ПРЕСИНГ 90 МИНУТИ! ДОМИНАЦИЈА!
И тоа како треба да бидеме горди сите поврзани со Јувентус. Конте мајсторе, ти си најголем мотиватор. Во вакво темпо да се изиграат два натпревари е стварно за пофалба. Уфффф... И пак, ова е само првиот чекор, уште има работа, ќе треба без Маркизио ама тука е Погба.
И да, видете го вториот гол на Шахтјор, какви пички не ми се верува:гомце:.

Ајде некој поупатен ако одиграме нерешено со Шахтјор а Челзи ги тепа Нордсјеланд ( а ќе ги тепа ) и Челзи и Јувентус ќе имаат по 10 бода кој иде даље ме занима ?

SI gazi Juve!!!! Epa dojdi mi bese rabotava:icon_lol: Ubavo si gi ispleskavme mozese i povecko ali aj :icon_lol: Inace chelsea eden sut vo gol imaa :cool: Forza Forza Forza Juve!!!

Ајде некој поупатен ако одиграме нерешено со Шахтјор а Челзи ги тепа Нордсјеланд ( а ќе ги тепа ) и Челзи и Јувентус ќе имаат по 10 бода кој иде даље ме занима ?

Nie ke ideme za inat na dusmanite

:vozbud:

378866_416830341716954_1850993271_n.jpg

Аман бе Челзи и 100-0 да ги тепа Нордсјеланд, ние ако си ја наместиме ( :icon_mrgr: ) со Шахтјор нерешено, ние одиме понатака... END OF STORY

Samo zapazi gol razlika i megjuseben skor i se e jasno:D:cool:

Јуве со победа иде даље 102,3%, со бод иде 100%.
Само со пораз, но и победа на Челзи, Јуве нема да иде даље.

Aj да си кажам дури ми е пресно. Браво за дечките,би рекол најдобра партија до сега (y). Посебно :cuc::cuc::cuc: за Конте/Алесио кој шо и по водството си диктираја своја игра и не ја препуштија иницијативата. Средината на теренот комплетно наша беше 85 минути и то си даде резултат. Е сеа нормално имаше и контри на Челзи ама то и се очекуваше,ама и Џиџи си покажа кој е главен. Мала нервоза имаше од Пирло на моменти,и пак ги влечеше сите конци на средина и во напад. Негативна оценка едино за Вучко,па добро бе мајкуму кога еднаш ќе видам два расположени напаѓачи од прва минута? Добар беше и Лихт,ме демантира од неколку поста погоре ко барав Касерес да почни место него,оваја утакмици на ниво си ја изигра.
то е то од анализи,ако не ми текни уше нешто нека допишат другите.
п.с. И благодарен му сум на Интер шо не спушти на земја,после таја утакмица сите многу посериозно си ја сватија работата,и едино Катанија успеа да ни дај гол :pos:
Нарeдно одиме на Сан Сиро и сред Милано да се покажи кој е кој во итаљанското.
позз Јувантини,уба вечер е оваја

Значи Шахтјор нема да се замара против нас зошто тие и со пораз ќе бидат пред Челзи, со оглед на тоа дека во меѓусебен дуел Украинците имаат плус еден гол на гости. Топови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom