Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека Фиорентина беше оштетена во вркса со шансата на Пасквал кога му ја пресече Видал, ама пак не искорисија други шанси...
Видал одеше на топка, чиста позиција. Дури и играчите на Фиорентина не протестираа како што би протестирале ако би имало пенал.

Катастрофа! Според игра и шанси, Јуве треба да е среќен што не изгуби. Најлош меч последниве 2 сезони.

Без упатен удар во второ полувреме. И измените некако беа лоши. Џовинко требаше да лета, ништо не направи. Џакерини бар го извади.

Da go zaboravime shto poskoro ovoj natprevar , SEPAK SEUSHTE NEPORAZENI .

A V A N T I !

Можеби најслаб натпревар од кога е Конте тренер.Но све ми се чини како да планираа бод од натпреваров...

Мислам дека Фиорентина беше оштетена во вркса со шансата на Пасквал кога му ја пресече Видал, ама пак не искорисија други шанси...
Доста бе. Барем то беше чисто.
Ама нашиве ... голема конкуреннција има за Флоп оф д меч
Енивеј поен кај овие не е за фрлање

Натпреваров беше катастрофа, повеќето од играчите делуваа како изгубени, овај пат бевме најблиску до пораз. Џовинко катастрофа...ништо добро не направи, исто и Лихштајнер направи премногу грешки.
Како и да е, продолжуваме понатаму, непоразени. Се надевам против Рома ќе видам поинаков Јуве, редно е да му ја затнат устата на Земан :).

Можеби најслаб натпревар од кога е Конте тренер.Но све ми се чини како да планираа бод од натпреваров...
па реално не ни пробаја да победат. Ме потсети на мечот со удине лани на гости во снегот шо го игравме. Отров

Слабо, слабо фудбалот :icon_mrgr:
И чиста беше ситуацијата на Видал во шеснаесетникот, прво ја чепна топката па потоа се обиде да изнуди пенал играчот од фиорентина

Ја мислам дека треба да се мисли сега на дуелот со Рома и да се спреми една кореографија за Земан.

Нешто во овој стил

Z E (R O) M A N T I T U L I:icon_lol:

Можеби не заслуживме ни бод , пад имаше кај целиот тим, немојте да критикувате индивидуалци. Цела екипа беше под ниво. Добро е што се уште сме непоразени после ова тешко гостување. Честитки за домаќинот , изиграа многу храбро и цврсто.

Катастрофа! Според игра и шанси, Јуве треба да е среќен што не изгуби. Најлош меч последниве 2 сезони.

Без упатен удар во второ полувреме. И измените некако беа лоши. Џовинко требаше да лета, ништо не направи. Џакерини бар го извади.

Измените беа ок. Цело време и јас мислев Џовинко не функционира ама Кваљарела па беше изгубен. Така да Кога требаше да влегва вучко реков дека Ква би го фатил побрзо.
Од средината пак Пирло ме потсети на бедните сезони во Милан. Дали изморен или нешто друго не функционираше. Баш бев задоволен Карера шо покажа карактер да го смени.
Последната измена веќе не е за дискутирање се чудам зошто не почнаја обратно.

Лихт беше премногу отсечен. Те речиси ида го немаше во офанзива , а кога беше пак или за малку не стигаше или другите малку оптимистички му подаваја.
Џовинко и Асамоа ме изнервираја во неколку ситуации кога се себичеја али шо е тука е. За еден меч (особено со овие на гости) нема да кукам.

Мислам дека грешката е кај Конте/Карера наместо да го започни натправрот со стандарниот состав Буфон,Барзаљи,Киелини, Бонучи,Лихштајнер,Маркисио,Видал,Пирло,Асамоа,Вучинич и Кваљарела. Имаше неколку промени мислам дека тоа беше пресудно мислев дека измените ке донесат некаква живост во играта,но се гледаше некако како да им тежеа нозете, ипак не заборавајте дека во нецели 2 недели ова беше 4 ти натпревар...Се осети малце умор.

Добро е што останавме не поразени,Фиорентина по шансите и те како заслужи да победи.Сепак ова беше трет натпревар во недела дена,од кои два беа гостувања во Лондон и Фиренца,заморот кај играчите беше очигледен.
Глупо е да ја споредуваме минатата сезона со оваа каде што се игра на 3 фронта,а и не треба толку да се замараме со тоа дали ќе сме ја прекинеле серијата од 44 натпревари без пораз,и сл работи.По важно ми е да ја освоиме титулата во Серија А и што по далеку да стасаме во ЛШ,отколку да бркаме некои глупи рекорди.

Shto vi kazhav za GIOVINCO-QUAGLIARELLA... Ednostavno TESHKO so oviee dve da postigneme uspesii..

Sepak , edna partija na vakov nacin i e mozhno , odime napred , so Roma sakam POBEDA!

Не може да очекувате сите 38 утакмици да се добијат. Не може да ги критикувате овие момци затоа што имале 1 (еден) слаб ден. А и изморени се, не се навикнати на ова темпо вторник/среда - викенд. Реално е да се очекува дека ќе стигне поразот, а кога би можел да бирам, тоа би било Сиена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom